35066
-
bootsector #8075 ööö. forintba átszámolva 9864,04 ft. Nem vicc. Ennyi ment el átutalással. 39.86 Euró. Ja, és köszi a szerverinfót! -
blash #8074 Termesztesen. -
lössz ma játék? -
hmm...hipp-hopp, jön Huk! :) -
MrTressy #8071 Na helyes :) mennyibe került igy letöltösen? -
assemmi
-
persze hogy lehet
adress : www.arma.hu | 2340 |armahu -
bootsector #8068 Mi az ofphu szerver jelszava? Csatlakozni szeretnék hozzátok ha lehet... -
bootsector #8067 Na, szóval... Tegnap jött egy e-mail, melyben sűrű elnézések közepette, hogy csak most válaszoltak, kaptam egy másik letöltési linket, amiről frankón le is jött. Érdekes, innen akárhányszor letölthetem
és már megy is rendesen. Végre teljes verzióval tolhatom én is. Érdemes volt baszogatni őket.
-
bucsher #8066 Akkor jön egy ilyen:
-
fkubi #8065 Ehh, amikor mar azt hiszed, hogy nincs lejjebb... -
blash #8064 ojaj...... -
lee56 #8063 Hát ha arma-zni szeretnél, az alternativa legalább millás laptop lenne, ha támogat egyáltalán mobil gpu-kat a game... -
szemlits #8062 Egyszerű a képlet... 
A legkevesebb időt "otton" töltöm, tehát többet megy máshol a gép, mint ahol a "helye" van. Ezért kell a laptop. Bár a végső megoldás az lesz, hogy "otthonra" kell egy asztali PC
-
blash #8061 Oke, ott leszunk. -
aki amikor tud akkor jön -
VeteransKUKaC #8059 Nekem8 igazából de akkor mikor legyen?? -
tpM #8058 Lehetne hamarabb is mert holnap sch00l! -
VeteransKUKaC #8057 Én is ott leszek, mindenesetre igyekezni fogok :D -
Emberek ma este 20:00-kor hent armahu szerveren? án ottleszek legyen ott mindenki más is. -
lee56 #8055 Hát ha laptopon szeretnél armázni, az tényleg nagyon sokba fájna :)
Nem mondom hogy desktop pc-n nagyon olcsón vehetsz/fejleszthetsz gépet, de a laptopnál bizonyára sokkal olcsóbban, akkor minek erőltetni
-
fkubi #8054 Ilyesmit irt nekem is, amiko felpecceltem 1.01-rol 1.05-re. Ujrainstall DVD-rol, starforce driver letolt a honlaprol, es mar megy is :)
Na jo, kinlodik, nem megy... -
szemlits #8053 (mondtam "szépet" előtte)
A gép marad így mert Laptop, a játék meg le.
Sos értem,hogy mi az a hajtás,hogy újabb, jobb, minden régi ki az ablakon... kinek van erre pénze
Köszönöm a segítséget! -
-
próbáld erősebb vga-val,
nem tudom milyen a rendszer többi része, de ha hasonló kategória, akkor cseréld az egészet, ha ArmA-zni akarsz
félre ne értsd, nem fikázok
de sajnos ez egy elég teljesítmény igényes játék, főleg grafikus téren
-
blash #8050 Talan egesz veletlenul kell a jateknak egy directx9-t tudo vga? -
szemlits #8049 'Napot!
Ezt a hibaüzenetet írja ki a játék indításakor:
Próbáltam 9250-es Radeonnal is,ott is ugyanez. Tud valaki megoldást? -
tpM #8048 -
tpM #8047 és TS! -
VeteransKUKaC #8046 Mit szolnátok egy esti Armahoz???? 20:30-tól??? Az OFPHU ARMA 1.05 SERVERen. -
felrakod rá az 1.05-ös patch-et és a grafikus beállításoknál át tudod állítani angolra -
Hali nekem német vezió van meg felraktam a magyarítást jó a menühöz meg minden de kellene egy angolosítás is , tudom hogy van a faq ban de azt nem tudom hogy kell onnan letölteni! Légyszi segítsetek -
bucsher #8043 ócska kamerarángatós szar -
ez gyönyörű
-
bootsector #8041 Jó lesz akkor. Nincs két utolsó pipa, de mountolva megy. Úgyhogy marad így. Amit etredeti kódot kaptam, azt elfogadja telepítéskor, aztán lehet vele nyomni így is. Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon rendesek vagytok! -
esetleg ki lehetne probalni a demo-t, az se cd-t se kulcsot nemkér (gondolom, mert nem probaltam) ha az se fut akkor mashol kell keresni a bugot -
az utolsó két pipa nemkell. nekem bolti fritz verzióm van és semmi gond. senkinek sincs meg az utolsó két pipa. akinek megvan az cheater és lelőjük 

ha bedaemooltad és úgyse megy az ok-s seriallal akkor a gépedben van a gond. próbálkoztál többféle változattal az interneten? valamelyik csak jólesz. az a procyon a legvalószínűbb, de ha az sem akkor megállt a tudományom
-
bootsector #8038 OFF: A vége az lesz, hogy visszamegyek Red Orchestrázni. Azt letölthetem bármikor, mert megvettem. Csak kevés ott is a Hungary Man. -
bootsector #8037 Na igen. Ezt nevezem hozzáállásnak. Attól tartok én ilyet nem várhatok. És még velem együtt az a nem kevés ember sem aki megvette...
-
sanko72 #8036 Sziasztok!tudna nekem küldeni valaki egy serial sz.a játékhoz?
Előre is köszönöm
.png)