35066
  • Truck Driver001
    De benne vagyok!:P
    Egypk az angol tudásom nemtúl jó!:D
    Szal akkor marad a cheat..Ejnye!:(
  • norbre
    *ne megy = nem egy
  • tpM
    Tudom, van néhány mission bug ha nem megy tovább a küldi, nem érzékeli a waypointot akkor csak ezzel a cheattel lehet továbbmenni :\
  • norbre
    ha a Stryker ne megy hegy akkor a "Mount the Stryker" nem azt jelenti hogy menj a hegyre vele hanem hogy szálj bele.. vagy nem jól gondolom?
  • Truck Driver001
    Nekem még új a játék.Nem nevetni!:P
  • tpM
    Shift + numpad - endmission
    :D
  • Truck Driver001
    Szép Estét emberek!Egy problémával fordulnék felétek,de nem keeell félni nem indítási problémák!:)
    Namost.Elakadtam a kampány részlegbe,pontosabban az Invasion nevezetű pályán.Ügye úgy kezdődik,hogy bekell huppani kicsiny csapatomal a Stryker-be,aztán irány a reptér egykis takarításra!Ezzel megis lennénk,de ezek után van egy pont,amin biza sehogy se tudok tovább haladni.Egy pár mp-ig azt írja ki a pontra,hogy "Mount the Stryker".Én ezt úgy fordítom,hogy mennyek fel a szembe lévő hegyre,az adott járművel.Lehet én fordítottam rosszul,de akkor se történik semmi!Tehát vlmi tippet tudnátok dobni hozzám,hogy pontosan mi a teendő?Htx előre a választ!^^
  • koschwarz
    úgy látom mikiking egyre csak közelebb és közelebb kerül ahhoz hogy valaki segítsen neki...
  • Seaweed
    Ideje lenne ha ezt a retaldaltat valaki kidobna!
  • norbre
    lol puckos lennék? de még mindig nem tudom mit jelent.. és te mi vagy? csak hogy össze tudjam hasonlítani a puckost

és az oanj? az japán vagy kínai?
  • norbre
    ja a puckosat se tudom..
  • norbre
    vicces vagy.. de nem tudom mit jelent a "megbaszámo"..
  • norbre
    anyádot az milyen ragozás?..
    amúgy nem szar ennyit várni tök idegben a monitor előtt arra várva hogy leírhasd az "anyád" valamilyen mondatszerkezetbe foglalt formáját?
  • Boconadi
    de ő kemény
  • norbre
    látom gazdag szókinccsel megáldott emberke vagy .. el tudom képzelni a vörös fejed ahogy azon erőlködsz hogy megsérts valakit.. a vicc az hogy ez így nem fog menni.. ahoz ész is kéne nem csak mocskos száj/kéz
  • tpM
    mivan?
  • HardcoresHUN
    de ahogy látom nem lett elég szavazat
  • HardcoresHUN
    jééé tényleg. el is felejtettem mondani hogy a clanbase-n indítottam egy szavazást hogy legyen arma clanbase-n. Köszi tempi hogy szóltál
  • Boconadi
    :DDDDDDDDDDD
  • norbre
    sztem jobb is hogy nem tudod a választ, ilyen antiszociálisokkal nem szivesen nyomulok egy helyen..
  • fkubi
    Nekem is ezt irta. Megoldottam.
    De, hogy hu legyek onmagamhoz:
    Latom csak irni tudsz, olvasni nem...
  • Icebird
    ArmA Patch 1.05.5143 PUBLIC BETA
  • tpM
    Meghát biztos az is közbejátszott ugye, hogy mi ilyen köcsög magyarok vagyunk és nagy a pofánk :)
    na back to topic
    kk - KisköcsögKör :D
  • koschwarz
    grat a moderátornak, tényleg
  • blash
    Ide is, hatha nem olvasod az ofphut:

En a legujabb YASU-t vetnem be. Itt van belole a legujabb:

http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=YASU_1.1_7035!rar <- Y.A.S.U v1.1.7035 (19-03-2007)
  • bucsher
    szerencsére nem vágom mi az a kk
    gondolom addig jó nekem, úgyhogy nem is kérdezem :)
  • joebacsi

(hogy azért egy csipetnyit on totyik is legyen :))
  • Kandurex
    Tsssssssss! Csak fű alatt, még lebuktatsz itt!
  • joebacsi
    azt lesheted, hogy kandurex valami antiköcsögséget műveljen, mivel ő valójában beépített KK tag :)
    ha nekem nem hinnél, íme a bizonyíték:

csak a beépülés érdekében nyíltan nem vállalja :)

amúgy bf totyikban is épp az ilyen mikking féle nyomingerek miatt alakult a kk alakulat, hogy rövid úton, a legeffektívebben lépjen fel ellenük :)
  • bucsher
    meg a 8300át is
    meg ezt is
    köszi :)
  • bucsher
    de légyszi vedd már ki azt a köcsög képet :)
  • bucsher
    arma úgysem való annak aki az alt+prtsc-t sem ismeri...
  • Seaweed
    Vegulis...bar nem ertem min kapta fel a vizet. Ha szegenykem azon hogy nem tetszesunket nyilvanitottuk ki a hatterevel kapcsolatban akkor biza eleg kicsi az ingerkuszobe, egyebkent meg warez kerdesben a topicban elegge vaskalaposan "vedd meg" a hozzallas amivel csak egyeterteni tudok. De szerintem semmi sem indokolta az ilyen tragar alpari hangnemet.
  • Kandurex
    franc se tudja, mi legyen ezzel a mikkingel, először kiraktam, de inkább úgy döntöttem, hogy elég neki 3 pont, tulajdonképpen csak azért mert így visszaolvasva inkább úgy vettem ki, hogy csak segítséget kért és ti szálltatok rá,...így aztán nem lenne teljesen fer' eljárás vele szemben
  • Seaweed
    Jah bocs...ebbol az aspektusbol nezve meg meginkabb elkepeszto a gondolat..hisz eszaki szomszedunknal ugy el vannak telve magukkal hogy az mar neha magaban is klinkai eset!
  • tpM
    Ne a magyar társadalmat nézd... :) mi márcsak ilyen 'genyók' vagyunk :D
  • bucsher
    óbazmeg
    most halljunk egy anyád nélküli mondatot is
    köszi
  • Seaweed
    Miva'? Tan neked ez jon be?! Bocs de nekem nem!
  • Seaweed
    Sulyos demografiai kerdest vetne fel ha tenyleg 15 lenne.....megpedig azt hogy hogy nem volt kepes kivetni a tarsadalom a hulladekot 15 ev alatt...legalabb egy elmegyogyintezetig!
  • fkubi
    Most legalabb van elet a forumon. Csak igy tovabb!