35066
-
De benne vagyok!:P
Egypk az angol tudásom nemtúl jó!:D
Szal akkor marad a cheat..Ejnye!:( -
*ne megy = nem egy -
tpM #8339 Tudom, van néhány mission bug ha nem megy tovább a küldi, nem érzékeli a waypointot akkor csak ezzel a cheattel lehet továbbmenni :\ -
ha a Stryker ne megy hegy akkor a "Mount the Stryker" nem azt jelenti hogy menj a hegyre vele hanem hogy szálj bele.. vagy nem jól gondolom? -
Nekem még új a játék.Nem nevetni!:P -
tpM #8336 Shift + numpad - endmission
:D -
Szép Estét emberek!Egy problémával fordulnék felétek,de nem keeell félni nem indítási problémák!:)
Namost.Elakadtam a kampány részlegbe,pontosabban az Invasion nevezetű pályán.Ügye úgy kezdődik,hogy bekell huppani kicsiny csapatomal a Stryker-be,aztán irány a reptér egykis takarításra!Ezzel megis lennénk,de ezek után van egy pont,amin biza sehogy se tudok tovább haladni.Egy pár mp-ig azt írja ki a pontra,hogy "Mount the Stryker".Én ezt úgy fordítom,hogy mennyek fel a szembe lévő hegyre,az adott járművel.Lehet én fordítottam rosszul,de akkor se történik semmi!Tehát vlmi tippet tudnátok dobni hozzám,hogy pontosan mi a teendő?Htx előre a választ!^^ -
úgy látom mikiking egyre csak közelebb és közelebb kerül ahhoz hogy valaki segítsen neki...
-
Ideje lenne ha ezt a retaldaltat valaki kidobna! -
lol puckos lennék? de még mindig nem tudom mit jelent.. és te mi vagy? csak hogy össze tudjam hasonlítani a puckost 
és az oanj? az japán vagy kínai? -
ja a puckosat se tudom..
-
vicces vagy..
de nem tudom mit jelent a "megbaszámo"..
-
anyádot az milyen ragozás?.. 
amúgy nem szar ennyit várni tök idegben a monitor előtt arra várva hogy leírhasd az "anyád" valamilyen mondatszerkezetbe foglalt formáját?
-
de ő kemény -
látom gazdag szókinccsel megáldott emberke vagy
.. el tudom képzelni a vörös fejed ahogy azon erőlködsz hogy megsérts valakit.. a vicc az hogy ez így nem fog menni.. ahoz ész is kéne nem csak mocskos száj/kéz
-
tpM #8323 mivan? -
de ahogy látom nem lett elég szavazat -
jééé tényleg. el is felejtettem mondani hogy a clanbase-n indítottam egy szavazást hogy legyen arma clanbase-n. Köszi tempi hogy szóltál -
:DDDDDDDDDDD -
sztem jobb is hogy nem tudod a választ, ilyen antiszociálisokkal nem szivesen nyomulok egy helyen.. -
fkubi #8317 Nekem is ezt irta. Megoldottam.
De, hogy hu legyek onmagamhoz:
Latom csak irni tudsz, olvasni nem...
-
ArmA Patch 1.05.5143 PUBLIC BETA -
tpM #8314 Meghát biztos az is közbejátszott ugye, hogy mi ilyen köcsög magyarok vagyunk és nagy a pofánk :)
na back to topic
kk - KisköcsögKör :D -
grat a moderátornak, tényleg
-
blash #8312 Ide is, hatha nem olvasod az ofphut:
En a legujabb YASU-t vetnem be. Itt van belole a legujabb:
http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=YASU_1.1_7035!rar <- Y.A.S.U v1.1.7035 (19-03-2007) -
bucsher #8311 szerencsére nem vágom mi az a kk
gondolom addig jó nekem, úgyhogy nem is kérdezem :) -

(hogy azért egy csipetnyit on totyik is legyen :)) -
Tsssssssss! Csak fű alatt, még lebuktatsz itt! -
azt lesheted, hogy kandurex valami antiköcsögséget műveljen, mivel ő valójában beépített KK tag :)
ha nekem nem hinnél, íme a bizonyíték:
csak a beépülés érdekében nyíltan nem vállalja :)
amúgy bf totyikban is épp az ilyen mikking féle nyomingerek miatt alakult a kk alakulat, hogy rövid úton, a legeffektívebben lépjen fel ellenük :) -
bucsher #8307 meg a 8300át is
meg ezt is
köszi :) -
bucsher #8306 de légyszi vedd már ki azt a köcsög képet :) -
bucsher #8305 arma úgysem való annak aki az alt+prtsc-t sem ismeri... -
Vegulis...bar nem ertem min kapta fel a vizet. Ha szegenykem azon hogy nem tetszesunket nyilvanitottuk ki a hatterevel kapcsolatban akkor biza eleg kicsi az ingerkuszobe, egyebkent meg warez kerdesben a topicban elegge vaskalaposan "vedd meg" a hozzallas amivel csak egyeterteni tudok. De szerintem semmi sem indokolta az ilyen tragar alpari hangnemet. -
franc se tudja, mi legyen ezzel a mikkingel, először kiraktam, de inkább úgy döntöttem, hogy elég neki 3 pont, tulajdonképpen csak azért mert így visszaolvasva inkább úgy vettem ki, hogy csak segítséget kért és ti szálltatok rá,...így aztán nem lenne teljesen fer' eljárás vele szemben -
Jah bocs...ebbol az aspektusbol nezve meg meginkabb elkepeszto a gondolat..hisz eszaki szomszedunknal ugy el vannak telve magukkal hogy az mar neha magaban is klinkai eset! -
tpM #8301 Ne a magyar társadalmat nézd... :) mi márcsak ilyen 'genyók' vagyunk :D -
bucsher #8300 óbazmeg
most halljunk egy anyád nélküli mondatot is
köszi -
Miva'? Tan neked ez jon be?!
Bocs de nekem nem!
-
Sulyos demografiai kerdest vetne fel ha tenyleg 15 lenne.....megpedig azt hogy hogy nem volt kepes kivetni a tarsadalom a hulladekot 15 ev alatt...legalabb egy elmegyogyintezetig!
-
fkubi #8297 Most legalabb van elet a forumon. Csak igy tovabb!
.png)