35066
-
MrTressy #8462 minden lowon elfog kocogni de azért ne várj töle megváltást :) -
kassaidezso #8461 Még az én Ati 9600-as kártyámról is elmegy. Igaz, két kezemen meg tudom számolni hányszor játszottam vele a megjelenése óta, de azért "elfut". -
Szevasztok! Szerintetek elfutna egy ilyen gépen az Arma?:proci 2.8Mhz,1G Ram,Radeonx1300Pro Vga?Mert most x550-es vga-m van,de azt megfekteti :(
-
polgár jenő...
-
ma kedd van. jövőhét hétfőre gondoltál? -
Hétfűn 11 órakó -
tpM #8456 miko? -
VeteransKUKaC #8455 Ez egy jó kérdés, remélem tud valaki mondani valami konkrétat. -
mikor lesz mar jatek? -
köszi
-
tpM #8452 ez is by tpM ;P
-
tpM #8451 RHS Mi-24 for ArmA 1.0
-
hali
tud vki másik linket ahonnan a mi24 addont letölthetem?
a fórumba nem enged be hiába regisztráltam :( -
bucsher #8449 fake -
lee56 #8448 Na, lehet próbálni viszonozni bf-ben bf-esek :) -
tpM #8447 Flém helyett 1 kis ArmArtWork ;) (by tpM)
-
fkubi #8446 Az arma, de mar az ofp is irt egy logfilet. Abban ott van eleg sok minden. Tovabba leirhatna, hogy milyen gepe van, mennyi memoriaval stb. Tovabba, single-ben megy rendesen? A nagyobb palyak is?
Senki nem var egy profi hibaleirast, de ne szamitson sokkal ertelmesebb valaszra, mint amilyen a kerdes... -
Rafia #8445 Biztos, hogy lefagy? Adj neki vagy 5 percet és lehet, hogy elindul. Nálam is nagyon sokat tököl még a letöltés után. -
tpM #8444 :> -
blash #8443 A workaround az lett, hogy draga ice feltoltotte a mar telepitett 1.05 BETA konyvtarat, ami osszesen vagy 16 mega, mig a letoltott beta vagy 50 mega (: -
oks, jogos :) -
blash #8441 Mindenki talalja meg ebbol a ravonatkozo reszt: Hogyan kérdezzünk okosan
-
figyeled? :)
mennyetek inkáb locsójjátok a jányokat mindketten :)
(vagy elemezétek ezt a hozászolasomat hejesírásilag, nekem mindegy :D) -
blash #8439 nc -
Nekem meg az a kedvencem hogy mindenbe belekötsz, kb két hete figyelem hogy egy értelmes mondatot nem tudtál még írni, de sebaj olyan értelmes adatlapod van hogy hujuj.
Mellesleg, ha neked ez történne, fejtsd ki, hogy lehetne leírni bővebben egy fagyást. Csak magyarázd el nekem kérlek hogy, hogy írod le bővebben hogy lefagy a géped a pálya betöltése után? Leírod a hibakódjait? Print Screent nyomsz mikor levan fagyva a géped? Egyéb ötlet, szívesen kíváncsi lennék rá.
És bocs ha megbántottam személyes dolgaidat nem állt szándékomban, csak már nem bírtam tovább :| -
blash #8437 Kedvencem az ilyen reszletes hiba leiras. -
Cefre #8436 Hello
Van olyan problémám h amikor multiba csatlakoznék akkor mbehúzza a pályát utánna meg lefagy.
Nemtudna valaki segiteni?
-
Miért lenne kiforratlan?
Csupán kis költségvetésű…
-
blash #8434 juj -
csak nem az új béta peccset próbáltad?
-
Cefre #8432 Nekem is ilyen kártyám van ,de nem irki ilyen probémát .Megy simán -
Nogren #8431 indításnál egy ilyen hibaüzenetet kapok:
"Error compiling vertex shader VSTerrain"
ez igen meglepő, mert 6600 GT kártyám van ennek vinnie kellene, a demo is ment vele.
másnak nem volt ilyen problémája?? -
bucsher #8430 veri nájsz -
csak stílusosan :DD -
lehet, hogy még kicsit kiforratlan a marketingstratégia, de már elindult a promóhadjárat :DD
(báj fricc :)) -
tpM #8427 Az a script kb annyból áll, hogy : setAperture 0.7 :) -
LEHET -
Apro bug hogy kell neki BTR-80 script (kiadtak mar az RHS BTR-80at?!) ha lovesznel ejjelatot kapcsolunk menubol (nem N). Illetve nem mukodik meg a KMGU-2....viszont pozitiv hogy lovesszel ha "bezoomolunk" akkor a celzoberendesez helyerol latjuk a dolgokat...bar nem nyilik ilyenkor ki a ket kisajto..de hatha idovel ezt is megcsinaljak! Egyebkent mintha kicsit tul furge lenne a Hind...egyebkent meg szokasos RHS minoseg!
-
Gyors shoot....fincsi a cucc! /Vote Ossszes RHS addont ArmA-ba!
-
bjutiful 

.png)