35066
-
tpM #8622 -
MV-22 Osprey Tilt-Rotor
Proof of Concept
Using Sole/Wipmans OFP V-22 model as a base I invested some hours into finding a solution to the age old problem of getting it to work in a BIS game
Looks like ArmA saves the day again
Experimenting with the Config, Animations and Model selections I was able to get the engine pods and blades to rotate appropraite for forward movement.
Video Proof - 8MB
While its not perfect;
- Reverse speed results in forward Tilt
- Still a very slight nose-down attitude in forward flight
- It primarily has helocopter handling (but barely noticable)
... tons left to play with in the Config, it is still VERY usable and has great potential as a community addon ..... with a bunch more work to make it "ArmA worthy.
Forrás: BiS addon development forum -
blash #8620 Es igen, masnak is feltunt, hogy kikapcsolt celkereszttel hasznalhatatlan a M203:
Adjustable ironsights 2007.04.20. http://bugs.armed-assault.net/view.php?id=2464 -
hát ez az uj kari nem valami jó de most komolyan
-
bbchris #8618 Végre már sikerült multiban is játszani saját pályával , csak eltartott egy darabig azt megszerkeszteni hogy mikor kilőnek multiban akkor újraéledjünk mint másik katonaként . Sajnos a gyári pályákban csalódtunk azok unalmasak , de végül is unpbo-val meg szerkesztővel egy kicsit átalakítva jobbak lesznek . -
tpM #8617 Holnap nyomhatnánk 1 CTI-t az ArmAHu serveren.
www.arma.hu |2320| armahu -
Hagyjál már ezekkel a rövidítésekkel csak összekevrsz:D 
Szép és kész:D -
bucsher #8615 ja mint a tpm a tempié :P -
tpM #8614 ugyebár a Red Hammer Studios rövidítése... -
"Bár való igaz, hogy a RAH-s Mi24 gyönyörű lett"
RHS -
blash #8612 Mitomen, hogy ice honnan keritette :P -
Ezek nem a Bis Screenshots topicjából vannak?:D
Bár való igaz, hogy a RAH-s Mi24 gyönyörű lett. -
bucsher #8610 mit kell nézni? hogy na _ilyen_ mi24 nincs benne? -
blash #8609 Naja, csak ilyen lett:
http://home.arcor.de/parvus/ArmA/pics_1/ArmA_218.JPG
http://home.arcor.de/parvus/ArmA/pics_1/ArmA_219.JPG
http://home.arcor.de/parvus/ArmA/pics_1/ArmA_220.JPG
Termeszetesen ezeket is ice talalta. -
mér nem lett az? 
-
kassaidezso #8607 A képpel szemléltettem, hogy amint idáig sem volt, ezután sem lesz "Ultra élethűség". A fejlesztők (vagy kik) minden új játékuk fejlesztése előtt/közben benyomnak pár renderelt képet, és áradoznak hogy szuper intelligens ai lesz benne, meg hogy élethű grafika, bla-bla..
A kép amit beszúrtam szintén eszköze volt annak, hogy elhitesse pár laikussal: Az Arma majd mennyire tökéletes lesz! Nem lett, mint tudjuk.
-
bucsher #8606 fake -
picsába :(( -
kassaidezso #8604 Csak a gyengébbek kedvéért, amit ide beszúrtam, egy Arma kép. -
kassaidezso #8603 Ha ennek a bizonyos Operation Flashpoint 2 grafikájának annyi köze lesz ehhez a render képhez, mint az Armed Assault prómóciós renderképeknek a mostani Arma grafikájához, akkor marhára nincs előrelépés. Ezen az alapon a mostani Arma is "ultraélethű".
-
tpM #8602 kabbe -
blash #8601 az igazi faszlama..... -
tpM #8600 Arra mondtam, hogy pl apály-dagály meg csillagkép meg napszakváltozás amit ott reklámoznak meg, hogy a pisztolynak(Glock?) lövéskor ugy hátracsúszik a teteje :) Ezek bennevoltak OFP-ben is! Habár kicsit idegesítő, hogy pl a ArmA-ban "gyárilag" a fegyóknak mér' nem mozog az oldalán az a billentyű(gázdugattyú?) lövéskor :\ így bele kell modolni. -
?????
Azért a menetközbeni mission szerkesztésre nem mondanám, hogy semmi:) On the Fly terítőfejűeket betolni ha túl jók lennének a fiúk:D:) Ha meg tulképp az értelmét nem látod Arma-hoz képest:) Az igazi előnye, hogy a valós szimeket lehet hozzácsatlakoztatni amit kiképzésen is használnak. -
Fürtös #8598 lefujva sajna már nincs ofp serverünk:( -
MrTressy #8597 ja megvan :)
-
MrTressy #8596 Azt hol lehet lecuppantani? -
Fürtös #8595 Retro hent jövö hét péntek 20:00!
ofp.hu -
HI!
Megnéztem a legújabb demot, ami ugye a 1.06 és sokkal jobb lett a játék! Jó lenne már ha itthon is árulnák, meg persze ha lennének ismét nagy csaták a magyar szerveren, mint annak idején. -
MrTressy #8593 Hát még kell :D -
Igazából azt néztem mennyire kell alápakolnom a szenet a masinának hogy ezt a szintet játszhatóan hozza, azaz "ArmA gép".
Core2 E6300 1.86@3GHZ, MSI 7950GT 512MB heatpipe 550@600-1400@1500, 2x 1GB Kingmax 800@850MHZ
-
MIlyen géped lenni most? vagy csak a kép kedvéért tekerted fel? -
A fő gond az hogy semmi köze nincs a BIS-hez.... -
Óde kár pedig naon szerettem volna ki próbálni 

Az ofp az már elvalvult?!,Az americas amry az hasonlít ehhez?!,
-
tpM #8588 Végülis ebben a VBS2-ben semmi extra nincs (csak az ára :D ) az épületek ugyanugy ledölnek ArmA-ban, többi más feature is megoldható.
(majd Máj.1 elméletileg jönnek az uj t00lok) -
latszik is.
#8580: Nagy videó, megéri letölteni! A küldetészerkesztő enyhén durva :) -
blash #8586 Mashol is azt irjak... -
Gamestaron azt írják hogy ez egy render kép. -
hat ez valami agyon ps-olt 'ize', koze nincs ahoz ahogy az allitolag jovore megjeleno jatek kinezhet...(bar en szemely szerint kotve hiszem hogy jovore barmi ofp2 megjelenne) -
miért?
.png)

hát ez az uj kari nem valami jó de most komolyan