35066
-
tpM #8823 Nem... felmentem 1 dombra AK74wPSO-1-el s hallom, hogy valaki lövöldözik mellettem odanézek erre 1 amcsi na G36K optikába belenéz, elsütőbillentyű meghúz, szokásos killed by felirat
#8822:
... -
mi van tempi, ilyen nagy ember lettél? ezt nevezem! 
-
az a 8 méterröl pofán lövés nem 800 méterröl jött?
tudod melyikre gondolok.
-
tpM #8820 ;> -
"neked tpM ;)"
pfffffffff -
tpM #8817 neked tpM ;)
Ja holnap is mehet 1! ArmAHu serveren is crCTI nemtomhányas legujabb változata.
szükséges addonok
ja hangkomunikáció TS-en szokott lezajlani :>
adress: www.arma.hu -
Holnap mehet megint egy kis hartz.
Tempi? -
kössz a gémet aki most volt fent a skunk dogz-on jó volt folyt köv. 

-
ááááá duma duam duma jatek meg sose... -
nem hát ez jobb bár nekem is fent van a másik is de hanyagolom
-
hetti #8812 BF2-t és a ArmA-t összehasonlitani???
nem ugyan az a kategoria.....
-
tpM #8811 Csíterek mer lelőttek, mi? :)
Az emberek halnak maguktól pedig az, hogy kapsz a fejedbe 1 lövedéket és akkor ugyebár nem hallod a hangot.
ennyi.
hangulatosabb a BF? nem játszottál még OFPHu AP5-ös multit... -
Igazad van! Nem is értem mért nem BF2-vel foglalkozol akkor, ahelyett hogy itt erőlködsz?!:)
Nem kell itt senkit meggyőzni már hogy jó vagy rossz az ArmA, az már úgy gondolom jó pár hónapja lezajlott és az itt lévők nevében aszhem nyugodtan mondhatom hogy ezt nem is akarjuk újra napirendre hozni!:)
-
Gauge #8809 eez gy félig kész szimulátor...tele van hibákkal! Ráádásul tegnap fent voltam pár szerveren , de mindenhol köcsög csiterek voltak, szal multizni sem lehet normálisan... (az emberek haltak maguktól) .
Szerintem egyébként meg nincs akkora különség BF2 és ArmA között. Valóban vannak nem reális funkciói a BF2-nek, de egyelőre az jobban játszható... -
blash #8808 "Enables some kind of super AI that hears and sses more and has better tactics. This is for both friendly and enemy sides."
http://armed-assault.eu/index.php/Dedicated_Server_Profile
Elvileg ugyesebbek tole, s persze mindket oldalt. -
bbchris #8807 A Super Ai az hol érvényesül ? A saját vagy az ellenséges oldalon ? Ok tudom hogy lehet láma kérdés de sajna fogalmam nincs .
Hang - Akkor nem csak nálam van ez a baj ez részben megnyugtatott .
Még mindig látom van egy-két emberke aki a BF2-vel hasonlítgat annak én is írnék hogy a BF2 az Arcade !!! Az Arma pedig szimulator . A valóságban hol látni ugráló pattogó katonákat lövöldözés közben ?! Nyilván valóban hangulatosabb a BF2 az tény de nem a valóság . De javaslom akik kritizálják az Armát azok játszanak a Stalkerral stb , egy akkora vacakra sikerült játékot életemben nem láttam még . A Grafik az kíváló meg csodálatos aztán azon kívül meg semmi . Egy tárat az ellenségbe mondhatom kíválóra sikerült . -
szerintem is, de ez van eszt kell szeretni vagy lehet más fosszarszutyokhányadék árkád fpssel játszani
-
lee56 #8805 Csak szerintem gáz, hogy 5-6 patch és több hónap várakozás kell, hogy egy gaménak nooormális hangjai legyenek.
-
tpM #8804 azlesz 8) -
Faq by tpM -
fkubi #8802 Ebben mi az uj? Ez volt OFPben is.
Pl a lock hianyzik belole...
-
tnx ájsz
ennek a hírnek igazán örülök, remélem ebben már javítva lesz a hang -
bucsher #8800 444 -
tpM #8799 ugylátom nekem kell megirnom :> -
blash #8798 nemtom, nem en irtam a fakot -
bucsher #8797 ez miért nincs a faqban?
ja, mert pofázni könnyű, dolgozni büdös. -
blash #8796 olvas, orul: http://community.bistudio.com/wiki/Multiplayer_Server_Commands -
tpM #8795 \o/ -
miért csak a bloody streets map megy nálunk? -
blash #8793 Ott a basc:
http://basc.fabinet.hu
1.05 van mar naluk. -
Gauge #8792 Neked még ott se... -
fkubi #8791 Minden este van valami. Ha szerencsed van, nem a szamitogep elott... -
Gauge #8790 ma este? :)
-
tpM #8789 nincs
bár Hétfőre tervezünk egyet. -
Gauge #8788 adress: www.arma.hu
port: 2340
pass: armahu
Itt minden este van Arma hent? -
kombát operéjsönz wtf -
fkubi #8786 Otthon az ember nincs faszlamakkal korulveve...
-
bucsher #8785 másfajta szmájlid nincs? látom nagy gyűjtő vagy. -
Ha nem zavar ,az nem egy fizetős fórumbanner,hanem csak sima logó te gyökszi.
De látom olyan kemény fejed van,hogy egy Hilti is leégne rajta
Látom nagyon tetszik a kifejezés "faszláma" Otthon is így beszélsz,vagy csak itt ilyen nagy a pofád?
-
Akarod mondani:
.png)
1 amcsi na G36K optikába belenéz, elsütőbillentyű meghúz, szokásos killed by felirat