35066
-
kassaidezso #9178 Rákerestem de nem találom sehol. Honnan töltötted le? Ha nem letöltés akkor feltennéd valahova, majd megadnád az elérhetőségét? Köszi! -
tpM #9177 Jó kis desert island OFP-ből
-
tpM #9176 Kiadtak 1 demót még OFP alá s az alpha verzóban nagyon szép tracerek voltak :D -
blash #9175 jutub: ArmA - Physics, 2007.04.14. -
bucsher #9174 ok -
blash #9173 semmit sem csinaltak -
bucsher #9172 pont az a szomorú, hogy sokáig eljutottak, de nem volt elég nekik semmi. mindent akartak. -
tpM #9171 A Wacht am Rhein(Ardennek-i offenzíva) jó lett volna. -
pedro870 #9170 végre. legalább nem ámítgatják tovább a népet ezzel a kamu projekttel. 6 év alatt nem jutottak el semeddig. -
tpM #9169 Oh no Invasion44 is down. :(
forrás -
Pill #9168 Megvan, köszönöm -
tpM #9167 De ha nincs helyed s nem akarsz má 1.05-el játszani akkor a beta mappából mindent átraksz a gyökérkönyvtárba s felülírod a fielokat :) -
bbchris #9166 Mert a startbetapatc.bat -ot kellene elindítani , lejjebb megtalálod hogyan kell létrehozni ezt a bat file-t és akkor menni fog . Ez csak akkor nem megy ha nem eredeti a game , akkor nemindul . -
bucsher #9165 "To run beta 5154, you need to start "Launch Arma Beta Patch" in your ArmA game directory."
Ez Jobsonnak is szól. -
Pill #9164 Sziasztok.
Felpatcheltem a játékot, de amikor elindítom bal alul nem azt írja ki hogy 1.07 hanem még mindig azt, hogy 1.05. Ez normális? Nem kell előtte újratelepíteni? -
neuro #9163 Egyébként érdemes megnézni a "The Unit" című sorozatot is mert szerintem nagyon jó :) -
Nagyon, nagyon szépen köszönöm Blash! Mindent! 
Hálám örökké kísérni fog...
Mellesleg bocs az előzőért, csak már kicsit fáradt voltam... -
blash #9161 http://duncanmusic.com/mp3/THE_UNIT_THEME_EXT.mp3 3.2 mega
Ez van ebben 3:34-tol: Reclamation-_Kazakhstan.wmv (faszabb minosegben, 97 mega). De sincovernek a tobbi video is qva jo:
http://hosted.filefront.com/sincover -
"Szvsz rről a fikázós és lenézős stílusodról igazán leszokhatnál...."
szerintem pedig most a helyzethez képest még túl korrektül is válaszolt -
Akkor elmondom neked, hogy mi a helyzet:
Először is nagyon köszönöm, nekem hirtelen nem jutott eszembe a google, egyből a dc-t próbáltam. Dc-n 38db hubon voltam fent, melyen a Jesper Kyd kifejezésre elég sok találat érkezett. Letöltöttem az összeset, és egyik sem volt az amit keresek. Robert Duncan-ra egy találat sem érkezett, csak hülye kép formátumú amire nekem nincs szükségem...
Próbáltam a sima Duncan kifejezést de csak hülye arab zenét sikerült letölteni.
Szvsz rről a fikázós és lenézős stílusodról igazán leszokhatnál....
U.i.: Nagyon szépen köszönöm!
-
blash #9158 http://jesperkyd.com/
http://robertduncan.com/music.html
Nagyon bonyolult volt raguglizni a negy perc utan lathato szovegekre. Igen, s le lehet tolteni onnan jopar szamot, de ezeket nem fogom megkeresni helyetted...
-
MrTressy #9157 Tpm a V.I.R.U.S nevü arma modra gondolt... -
tpM #9156 There we go...on the road! -
Kérlek segítsetek. Kéne egy zene, ami ennek a videónak a végén van. A legutolsó szám, annyira tetszik, hogy nagyon. Az outroban írja a zenéket, de dc-n nem találtam meg... Aki tudja ki az előadója, vagy mi ez kérem segítsen:( -
lee56 #9154 Mi virusos? :) -
tpM #9153 Nem az a gond, mer pl V.I.R.U.S.-al inditva nekem is ez a gond, azt kiderült hogy ArmA 1.1 securom exevel lett fejlesztve. -
lee56 #9152 Elmenni sztech boltba, rámutatni egy kellően erős videókártyára, majd perkálni, hazavinni, beépiteni a gépbe, ujra armát elindítani és örülni :) (esetleg talán még az is lehet hogy tul régi a videokártya drivered, vagy directXed, de szerintem inkább maga a videokártyád...) -
Jobson #9151 error compiling vertex shader VSTerrain
ezt a hibaüzenetet kapom a el akarom indítani a játékot. mi a teendő??
Köszi -
tpM #9150 1.07es armaserveren(port2340) pass nincs HENT(!!!111) készülődik ;> -
jol néz ki ,de talán egy kicsit javithatnának a méretén meg a harriernek is mert sztem egy kiicsit eltörpül benne a pilota -
olan picikécskének tűnik a pájlot a fülkéhen képest.. -
azt tudtam :-) -
Apicsába, vennem kell még 1 Gb ramot... :-) -
És halálos is
-
szép
-
Elégé az -
ez most játék-e?
-
-
Persze,hogy jó! -