35066
-
Pill #9258 Kellemes volt ma este a játék.
Ilyen gonosz tekintete volt miután harminc embert leölt -
Pill #9257 Szedtem egy cracket a gamecopyworld.com-ról. -
blash #9256 1.05-tel hogy csinaltad, hogy nem siralyozol? :/ -
Pill #9255 Nem dob ki azzal.
Nem tudom, ha elmondjátok hogy, hogyan kell 107-el akkor oké, egyelőre 105 biztosan megy, jó az. -
tpM #9254 1.07!1.07!1.07! -
blash #9253 "1.07 egyelőre nem megy nekem, még nem találtam hozzá cracket, mindig kidobott sirálynak."
Mert 1.05-tel nem dobalt ki? -
Pill #9252 Ma este 20 és 21 óra körül ha minden igaz tudunk jönni páran akik ma délelött játszottak. Remélem Ti is lesztek és játszunk pár jó kört. -
tpM #9251 Naugye jó az a server :>
Most már tényleg fel kell lendíteni az életet armahu-n.Gyertek csak nyuodtan ott is van mindenféle fórum nem kell félni nem lesz faszlámázás :D -
Pill #9250 Hi.
Ha gondoljátok ma este is játszhatunk, egyelőre úgy néz ki ráérek. Nekem tetszett a tegnapi bár annyira nem voltam aktív, elég fáradt voltam.
1.07 egyelőre nem megy nekem, még nem találtam hozzá cracket, mindig kidobott sirálynak. -
Ja vegre volt valami kis elet -
VeteransKUKaC #9248 Jó kis coop game volt a mai. :) -
tpM #9247 Mérnem 1.07? Új Yasuval megy :> -
-m a~v -
ja de te meg tem sem avgy szerveren:) -
VeteransKUKaC #9244 Eljött az esti hent ideje :D. -
VeteransKUKaC #9243 Esti game!
Játék 20:00-tól!
Server: arma.hu port 2320 jelszó nincs
Kommunikáció: Team-Speak segítségével.
Team-Speak server: ofp.hu jelszó armahu -
tpM #9242 Innen alakult ki az a közmondás, hogy: 'Vedd meg!'
(: -
bbchris #9241 Jaja ez igaz csak hát a virágboltos game az már nem megy rajta . Ahhoz kell a saját szerver és a Hamatchi . -
VeteransKUKaC #9240 Tegnap elmaradt a CTI, de ma mondjuk 20:00-tól egy CTI????
Lehet jön 2 ismerős is, ha 1.05 CTI lenne akkor biztos :). -
Pill #9239 Hmm ez a 40 fős videó nem semmi.
Nem tudjátok honnan lehetne olyan coop missionöket leszedni amik teljesíthetők is? 3 haverral szoktam multiban tolni, de a hülye AI irányíthatatlan és a mission készítői mindig rengeteg ellenséget raknak be, ezzel játszhatalan lesz. ARMAHOLICról szinte már mindet kirpóbáltam, kevés jó van köztük. -
VeteransKUKaC #9238 Megtaláltam sry a fölös hsz-ért! -
VeteransKUKaC #9237 Tempi, hogyan is kell amodot felrakni csinálok egy mappát ami a modneve mondjuk cti, belerakom a file-okat és utána mit is írokű? :D
Valamikor régen már 1x elmondtad :D sry -
tpM #9236 Jah egy 1.07 CTI mehetne!
szükséges addonok(kemény 2,5kb ;) ) -
VeteransKUKaC #9235 :) Mostaniban, mikor szoktatok játszani? :D Én egy mai CTI-ben is benne lennék :D -
pedro870 #9234 mármint hogy neked sem ment...:)
-
tpM #9233 Ja igen 4giga kell neki, ha kevés helyed van akkor a beta mappábol kiraksz mindent a gyökérkönyvtárba s felülirod a fileokat. -
lee56 #9232 xD -
VeteransKUKaC #9231 Sry! Szerintem meg van a bibi úgynéz ki, hogy elfogyott a hely és így nem tudja befejezni a patch-et :D. -
VeteransKUKaC #9230 Újabb hiba, mivel az előző 1.07-ben volt hiba az 1.07 fix sem akar fel menni, az arma.exe (beta mappában lévő)-re a patch CRC hibát ír ki, így nem telepíti a patch-et :(. -
tpM #9229 Kihagyod azt ha kész akkor rá az 1.07.57 peccset s ennyi. -
VeteransKUKaC #9228 Hosszú ideig nem volt alkalmam arma-val foglalkozni, most megint van ( volt ) egy kis időm armával foglalkozni, így feljöttem a fórumra és visszaolvastam a hsz-eket, egyikben megpillantottam az 1.07 beta patch-et, gondoltam kipróbálom, az ofp.hu oldaláról le is szedtem, ki is csomagoltam, erre elkezdem telepíteni telepíti-telepíti egyszer csak hiba üzenet, hogy xy.pbo nem egyezzik és vagy leállítod vagy ki hagyod. plz help. -
fkubi #9227 Ja, ez itthon sose ment. Ezert hagytam abba. -
tpM #9226 Van magyar armaserver bazze' :)
itt -
pedro870 #9225 miért, dedikált szerveren nem lehet coopozni? :)
én az ofpben még a finnekkel játszottam hasonlókat...mondjuk ők kikapcsolják a térképen a jelzéseket, a kurzort, persze a külső nézetet is, de még ezzel együtt is alakzatban ment a társaság...
egy ilyen játékhoz hozzátartozik az is, hogy van vezető, a játékosok követik az utasításokat, és pl nem kezdenek el lőni mindenre ami mozog -
bbchris #9224 Huhh ennyire bele kell menni , hát akkor marad a krekk kivárás . Vagy pedig a Speedshopban megrendelem oszt jól van . Azért becsülöm tudásodat hogy így meg tudod matatni a registry-t én nem merem mert tuti kék halál lenne belőle .
Más : ezt a Coop módot meg lehet oldani csak ugye egyeztetni kellene időpontot és valaki a gépén elindítja a küldit és a többiek rá csatlakoznak akinek legalább 4 megabites a NET-e . Nálam 512k -nál anno 9 embert bírt . Mikor volt ez a Demo aztán meglepték a gépemet mint a legyek . -
tpM #9223 Hát biztos van 1 társaság aki igy nyomja gondolom nonpublic serveren... -
neuro #9222 na ezért nem játszok én publikus szerverken - ilyet összehozni lehetetlen, taktikus játékosok nélkül azonban élvezhetetlen a játék -
hogy érted ezt? -
tpM #9220 Hátha van nekik serverük -
de amúgy komolyan.. taktika, irányítás, nem mindenki egy csomóban, nem mindenki egy irányba néz, fedezés, fedezékből fedezékbe mozgás stb
.png)