35066
  • Pill
    Kellemes volt ma este a játék.
    Ilyen gonosz tekintete volt miután harminc embert leölt
  • Pill
    Szedtem egy cracket a gamecopyworld.com-ról.
  • blash
    1.05-tel hogy csinaltad, hogy nem siralyozol? :/
  • Pill
    Nem dob ki azzal.
    Nem tudom, ha elmondjátok hogy, hogyan kell 107-el akkor oké, egyelőre 105 biztosan megy, jó az.
  • tpM
    1.07!1.07!1.07!
  • blash
    "1.07 egyelőre nem megy nekem, még nem találtam hozzá cracket, mindig kidobott sirálynak."

Mert 1.05-tel nem dobalt ki?
  • Pill
    Ma este 20 és 21 óra körül ha minden igaz tudunk jönni páran akik ma délelött játszottak. Remélem Ti is lesztek és játszunk pár jó kört.
  • tpM
    Naugye jó az a server :>
    Most már tényleg fel kell lendíteni az életet armahu-n.Gyertek csak nyuodtan ott is van mindenféle fórum nem kell félni nem lesz faszlámázás :D
  • Pill
    Hi.
    Ha gondoljátok ma este is játszhatunk, egyelőre úgy néz ki ráérek. Nekem tetszett a tegnapi bár annyira nem voltam aktív, elég fáradt voltam.
    1.07 egyelőre nem megy nekem, még nem találtam hozzá cracket, mindig kidobott sirálynak.
  • m1c1mack0
    Ja vegre volt valami kis elet
  • VeteransKUKaC
    Jó kis coop game volt a mai. :)
  • tpM
    Mérnem 1.07? Új Yasuval megy :>
  • m1c1mack0
    -m a~v
  • m1c1mack0
    ja de te meg tem sem avgy szerveren:)
  • VeteransKUKaC
    Eljött az esti hent ideje :D.
  • VeteransKUKaC
    Esti game!

Játék 20:00-tól!
    Server: arma.hu port 2320 jelszó nincs
    Kommunikáció: Team-Speak segítségével.
    Team-Speak server: ofp.hu jelszó armahu
  • tpM
    Innen alakult ki az a közmondás, hogy: 'Vedd meg!'
    (:
  • bbchris
    Jaja ez igaz csak hát a virágboltos game az már nem megy rajta . Ahhoz kell a saját szerver és a Hamatchi .
  • VeteransKUKaC
    Tegnap elmaradt a CTI, de ma mondjuk 20:00-tól egy CTI????
    Lehet jön 2 ismerős is, ha 1.05 CTI lenne akkor biztos :).
  • Pill
    Hmm ez a 40 fős videó nem semmi.
    Nem tudjátok honnan lehetne olyan coop missionöket leszedni amik teljesíthetők is? 3 haverral szoktam multiban tolni, de a hülye AI irányíthatatlan és a mission készítői mindig rengeteg ellenséget raknak be, ezzel játszhatalan lesz. ARMAHOLICról szinte már mindet kirpóbáltam, kevés jó van köztük.
  • VeteransKUKaC
    Megtaláltam sry a fölös hsz-ért!
  • VeteransKUKaC
    Tempi, hogyan is kell amodot felrakni csinálok egy mappát ami a modneve mondjuk cti, belerakom a file-okat és utána mit is írokű? :D

Valamikor régen már 1x elmondtad :D sry
  • tpM
    Jah egy 1.07 CTI mehetne!
    szükséges addonok(kemény 2,5kb ;) )
  • VeteransKUKaC
    :) Mostaniban, mikor szoktatok játszani? :D Én egy mai CTI-ben is benne lennék :D
  • pedro870
    mármint hogy neked sem ment...:)

• tpM
    Ja igen 4giga kell neki, ha kevés helyed van akkor a beta mappábol kiraksz mindent a gyökérkönyvtárba s felülirod a fileokat.
  • lee56
    xD
  • VeteransKUKaC
    Sry! Szerintem meg van a bibi úgynéz ki, hogy elfogyott a hely és így nem tudja befejezni a patch-et :D.
  • VeteransKUKaC
    Újabb hiba, mivel az előző 1.07-ben volt hiba az 1.07 fix sem akar fel menni, az arma.exe (beta mappában lévő)-re a patch CRC hibát ír ki, így nem telepíti a patch-et :(.
  • tpM
    Kihagyod azt ha kész akkor rá az 1.07.57 peccset s ennyi.
  • VeteransKUKaC
    Hosszú ideig nem volt alkalmam arma-val foglalkozni, most megint van ( volt ) egy kis időm armával foglalkozni, így feljöttem a fórumra és visszaolvastam a hsz-eket, egyikben megpillantottam az 1.07 beta patch-et, gondoltam kipróbálom, az ofp.hu oldaláról le is szedtem, ki is csomagoltam, erre elkezdem telepíteni telepíti-telepíti egyszer csak hiba üzenet, hogy xy.pbo nem egyezzik és vagy leállítod vagy ki hagyod. plz help.
  • fkubi
    Ja, ez itthon sose ment. Ezert hagytam abba.
  • tpM
    Van magyar armaserver bazze' :)
    itt
  • pedro870
    miért, dedikált szerveren nem lehet coopozni? :)

én az ofpben még a finnekkel játszottam hasonlókat...mondjuk ők kikapcsolják a térképen a jelzéseket, a kurzort, persze a külső nézetet is, de még ezzel együtt is alakzatban ment a társaság...

egy ilyen játékhoz hozzátartozik az is, hogy van vezető, a játékosok követik az utasításokat, és pl nem kezdenek el lőni mindenre ami mozog
  • bbchris
    Huhh ennyire bele kell menni , hát akkor marad a krekk kivárás . Vagy pedig a Speedshopban megrendelem oszt jól van . Azért becsülöm tudásodat hogy így meg tudod matatni a registry-t én nem merem mert tuti kék halál lenne belőle .

Más : ezt a Coop módot meg lehet oldani csak ugye egyeztetni kellene időpontot és valaki a gépén elindítja a küldit és a többiek rá csatlakoznak akinek legalább 4 megabites a NET-e . Nálam 512k -nál anno 9 embert bírt . Mikor volt ez a Demo aztán meglepték a gépemet mint a legyek .
  • tpM
    Hát biztos van 1 társaság aki igy nyomja gondolom nonpublic serveren...
  • neuro
    na ezért nem játszok én publikus szerverken - ilyet összehozni lehetetlen, taktikus játékosok nélkül azonban élvezhetetlen a játék
  • norbre
    hogy érted ezt?
  • tpM
    Hátha van nekik serverük
  • norbre
    de amúgy komolyan.. taktika, irányítás, nem mindenki egy csomóban, nem mindenki egy irányba néz, fedezés, fedezékből fedezékbe mozgás stb