35066
-
tpM #9298 Jah ma is menjünk 2320-ra kommunikálás TS-en www.arma.hu! (bár a mikrofonom valamiér' nem funkcionál :\) -
DirectX 9c legújabb verióját ... és akkor menni fog ... -
kassaidezso #9296 Rájöttem. A soundmod BIN fájlja valami miatt nem tudja meghívni a desert OPFOR tartalmát. Ezt hibaüzenettel tudatja is velem "bin\config.cpp/CfgVehicles.McN_T72". Megnézem mi van a Bin-ben egy extractorral, hátha össze tudom hozni a kettőt. -
kassaidezso #9295 Egyik megoldás sem nyert. Vannak módosított PBO-im amúgy amiket a soundmod mellett használok, és működnek. Viszont ez a Desert OPFOR csak akkor működik, ha a szűz arma.exe-vel indítom a játékot. Próbáltam hogy a soundmod fájljaival felülírom az eredeti fájlokat, de a sivatagi opfor így sem jelenik meg az editorban. -
blackgamer #9294 d3dx9_30.dll hiánya miatt nem indul a játék demoja Vista alatt
mit kellene telepítenem hozzá? -
NAh fiuk ma este lehet énis leszek -
fkubi #9292 Nem kell kukac. -
-
tpM #9290 neked meg főleg qss :P ;P ;X

;> -
tpM #9289 vagy rakd be őket 1 addons könyvtárba pl ArmA/@Addonok/AddOns és akkor oda soundmod.pbo meg everon.pbo -
dehogy tuttad
-
pl arma.exe -mod=soundmod;@ace_everon -
kassaidezso #9286 Meg lehet e csinálni azt hogy több mod-ot egyszerre alkalmazok? Mert ugye egy kukac-mappanév-ikon kombinációval működik egy addon, de ha pl nekem van egy sound mod-om, meg pl egy everon mod-om, akkor hogyan tudom mindkettőt egyszerre használni úgy, hogy az eredeti fájlokat ne kelljen módosítani? Köszi a segítséget. -
tpM #9285 de tudtam, qsss -
blash #9284 Te akkor nem is tudtad, hogy mijaza az a ofp... -
tpM #9283 OFP-ben ~3-4 éve voltak 40esek is. :\ -
Esetleg lehetne ilyen nagyobb pl 15-20 fős napokat is nyomatni amikor ráérnek jó sokan:) -
SFAriel #9281 Sziasztok!!!
Ma 8-kor játék lesz Kukac jóvoltából! Eddig 3-an vagyunk, gyertek ti is. -
tpM #9280 estefele :> -
Normál beállítások mellett, milyen látótávval?
Oké. :) Lehet tudni, hogy hánykor kezdődik?
-
tpM #9278 8800GTSen azér el kell mennie 1280x1024-ben normalon, ami nem csúnya :)
Ja és ma lesz (remélem) hent downgradeltem 1.05re :D
info: itt -
Hi!
Mikor lesz legközelebb multi?
Csatlakoznék, ha lehetséges.
Milyen beállítások mellett futtatjátok a gammát? A lenti videókon már egész jól fut, ilyet nem sikerült eddig elérnem.
-
Hali
Peti néven futottam az elmúlt napokban, ténleg klassz volt a game főleg a CTF-ek :) de azért az elszabadult BlackHawk Misson se volt rossz -
Nem kellet volna mindet elszívni
-
Amíg beta az 1.07 addig asszem nem fogok még. -
blash #9273 Csak tul sok volt a fu", ami miatt szornyen szaggatott nalam. :/ -
a ma esti letszam mar korrekt volt -
tpM #9271 Upgradeljetek 1.07-re mer' igy nemtudok játszani :D :P -
tpM #9270 ^^
Akkor meg főleg ne várd, hogy válaszoljanak...
vissza lehet olvasni :> -
Zsolesz0721 #9269 hehe nagyon vicces vagy.
tudod ki fogja megvenni.
inkább torrentről letöltöm!!!!!!! -
VeteransKUKaC #9268 Esti game már 7-en vagyunk:) 1.05-s server.
Server cím: arma.hu port: 2320 jelszó: nincs
Ha meg lesz létszám akkor (8 ember) TEAM GAME lesz :) -
bucsher #9267 arma letöltés -
volfika #9266 Csá mindenkinek!
Ezt a játékot hol lehet letölteni vagy valaki el tudná nekem küldeni?Mert volt egy néhány oldal a honnan letöltöttemés mindig volt valami baja.Vagy nem volt meg végig,virusos volt...stb.A segitséget elöre is köszönöm!
[email protected]
-
Adam69852 #9265 lol! hehe. Micsoda másolásvédelem...
valahogy éreztem hogy valami buktató van a dologban :D
akkor marad a demó ha még vannak egyáltalán rajta.. :( -
ha nem zavar hogy néha ok nélkül sirállyá változol, meg halsz vagy csak egyszerüen nem találsz el senkit mert akkora a szórása a fegyvernek akkor igen, tudsz játszani... -
Adam69852 #9263 Hali
Csak megkérdem, hogy lehet ezzel neten törtel játszani?
Mert a demó val játszottam csak ott nagyon gány volt(bugos)
osztán meg gondolom a full mégis csak jó nem?
-
#9209 -
tpM #9261 ... -
Zsolesz0721 #9260 hi! pls adjatok linket ahonnan le tom tölteni!!! -
VeteransKUKaC #9259 Sry Pill, el kellett mennem, de majd ma (Hétfő) :D Csak mondjátok mikor és én megyek :). TS-en fent leszek :).
.png)