35066
-
szokni kell a sebességüket és a mozgáok irányát.
viszont feraktam a Swissmodot és a SG550-esek ironsightja hihetetlen béna szerintem... nem lehet kilátni mögülle, át rajta pedig (ugye a lyukon át) csak minimálisan... Szerintem borzalmas ez a megoldás.
Le kell vennem a fegyvert a célról, hogy lássam mi hol van...
Ez csak nálam van így vagy másoknál is? -
blash #9657 Ja, nem nagy szam jobbra-balra mozogat leszedni. Persze kikapcsolt celkereszttel, nyiltiranyzekkal. -
Cugel #9656 A static még csak elmegy, de van valaki aki moving targets-ből leszedett 1-nél többet? :) -
ja... (hogy rúgnám picsán azt aki kitaálta a feladatosdit, meg az unlockolósdit...) -
Cugel #9654 Az utolso patch miatt van nálam "armory" a play menu-ben?
Nagyon hangulatos... :)
M -
Valóban ha a bokor mögött állsz. De ugyanezt a tesztet megnézném úgy, hogy benne állok a bokorban és az AI elmegy mellettem ha mozdulatlan vagyok.
Másik dolog inkább aljnövényzetre gondoltam nem bokrokra. (tudod a képből kiálló fűszálak melyek kb fél méter után falat alkotnak és kinézni belőlük vagy egyebet nem lehet. vagy térdelve gugolsz és célpont leszel vagy fetrengsz és úgy maradsz. ergó semmiel sem vagy előrébb. -
blash #9652 Mast mutat be ez a video, de jo pelda arra, hogy az ai mar NEM lat at a bokron:
http://arma.hu/arma/video/AIbushtest.wmv -
tpM #9651 20.00 c00p
adress : www.arma.hu| port 2340| jelszó: nincs|
1.08 -
CosaNostra #9650 modokat és addonsokat hogyan lehet elindítani? -
Félek attól, hogyha a vietnam modhoz normális magasszárú aljnövényzetet akartok akkor a NASA minden gépe sem lesz elegendő hozzá. a másik sarkalatos probléma pedig az AI... Lévén, hogy ő látni fog én meg nem látom őket (a mostani fűvel is ez a bajom) -
tpM #9648 -
Szerinted miért van gyalogság a hadseregben? Miért vannak azokon belül felderítők? nekik nem az a dolguk, hogy előrerohanjanak és kinyírassák magukat hanem hogy megtalálják a beásott ütegeket esetleg táborokat és azokra tüzérségi támadást kérjenek koordináták alapján. Ez manapság a GPS megjelenésével sokkal könyebb lett. Újabban ez még kiegészült a lézeres célmegjelöléssel és légi csapásméréssel. -
tpM #9646 Elöl van 1 FO az mondja hova csapódik be.
És ez szimuláció. -
CosaNostra #9645 aha, akkor a tüzérségnek nem is lehet célt adni? vagy vki skubizza, hogy jó helyre megy-e a löket, mert az is vicc, hogy látható célokat lehet csak lőni tüzérséggel, ebben mi a szimulátor? -
A Laser markernek soha semmi köze nem volt tüzérséghez.. MIndig is precíziós légicsapáshoz használták. A földi telepítésű verziót csak álló célpontok ellen mivel a mozgó jármű által felvert por lehetetlenné teszi a használatát. (IRL) De a ködöt sem szereti:) -
tpM #9643 Célon kell tartani.A tüzérséggel meg nemhiszem, hogy lehet használni mer nincs rajta semmi digitális műszer. -
CosaNostra #9642 kösz mindenkinek, majd kipróbáljuk. NVG gondolom a night vision. Azt a kis aksiszerűséget vágom. A markerrel elég egyszer kijelölni a célt, vagy folyamatosan a célon kell tartani? Vhogy tutira lehet akkor használni a tüzérséggel is, nem? -
tpM #9641 A Laser Marker-be kell ilyen aksi szerüség és a pontocskáját csak NVG-vel lehet látni, Harrier-nek a bombája asszem működik vele. -
BTW=By the way=ha már itt tartunk
A Laser designatorral kijelölöd a célt (olyan mintha lőnél vele) akkor célpontként a lézerfelszereleéssel és a scriptel összekötött gépben megjelenik mint célpont ha minden igaz.
Ámbátor még soha sem próbáltam. -
CosaNostra #9639 Akkor ezt most coop modban használhatom? vki ráirányoz 1 célra a markerrel, akkor azt hogyan látja a pilóta? Effektíve miket kell ilyenkor nyomni? BTW? az mi a sz@r? -
Laser Marker csak akkor működik ha vannak lézerirányítású fegyverzettel felszerelt egységek a közelben (helikopter vagy repülő) és be vannak állítva, hogy ha rézékelik a marker jelét akkor oldják a bombát. BTW multiban távoli azonosításra repülő egységek számára baromi jól használható.. Nem kell egyszer legalább átrepülni a terület felett hanem távolról indítható a fegyverzet.
Single Playerben nem láttam még hasznát. -
CosaNostra #9637 Laser marker mire jó, hogy lehet használni? Gondolom, hogy tüzérség, de hiába kukkolok bele, meg nyomkodok bármit, nem történik semmi
-
Köszi mindent!
Elindult, de kilép a videókártya miatt, mivel gagyi. A rendes szervízbe van. És ha megjön végre nyomhatom:D -
tpM #9635 Igen, betatester meg hangszerkesztő vagyok eddig van ~20 fegyver
B52, A4 repcsik meg asszem UH1 heli 2 M60assal az oldalán :> -
Csak annyit ,hogy készül.
A BiS fórumon nézz körbe ott a is mods discussion részbe. -
looooooool és megintcsak loooooool 

-
Szevasztok!
Hallottam, hogy készül az ArmAhoz is a VTE Vietnam mod. Tudtok erről valami infót szolgáltatni esetlegesen?
Köszönöm szépen. -
Bazz...
Pedig mostanra már sikerült elindítani yasuval is :) -
minden WAREZos baratainknak megjelentaz 1.08 crack a gamecopyworld-on, en nem probaltam mivel nekem origi van, de remelem sokaknak megoldas 'siraly'es inditasi probelamira -
bbchris #9629 Amivel pl tankot tudsz a helikopter alá tenni és a levegőben repülve viszi azt , azaz repül a heli a tankot meg viszi alatta a levegőben . Le is teszi csak nem engedi el valamiért . -
Cugel #9628 Kipróbáltam volna a multiplayert a net-en, de nem lát egy szervert sem...
-
Cugel #9627 Köszi!
Nem ellenőriz semmit...
Átneveztem az installált exe-t, és úgy is fut...
Ha újabb patch jön, ezt a verziót is lehet vele upgrade-elnin, ugye?
Üdv:
M -
tpM #9626 igen 1.08 a legújabb -
Cugel #9625 És nem teszi be az msconfig-ba azt a kis progit /nem jut eszembe a neve/ amit a Cseh verziónál feltelepített...
Üdv:
M -
Cugel #9624 Sziasztok!
Sikerült a Cseh bolti verzió mellett letöltenem az eredeti Angolt is, ez az on-line megrendelés, vagy mi...
Kapam is egy ARMAENG.exe file-t, meg referencia számot, meg serial-t.
Ezt ugye sima UDF-ben kiírhatom DVD-re?
Amikor kiírtam ugyanis, lealább 15 percig semmit sem csinált...
Ekkor elindítottam HDD-ről az ARMAENG.exe-t, és serial-t kért, majd simán feltelepült, azután még volt egy kis on-line ellenőrzés, és azóta fut! :)
A kérdésem csak annyi lenne, hogy ugyanúgy ellenőrzi-e az eredetiséget?
Nálam legalábbis a kis kockák induláskor bepipálódnak...
A vicc az, hogy nincs DVD a meghajtóban, bár lehet, hogy azt figyeli honnan raktam fel...
Ez azt jelentené, hogy van egy teljesen legális ARMA-m, /33 fontért lehet is/ és mégcsak DVD-t sem pörget.
És mégvalami: a verziószáma a játéknak alapból 1.08.5163
Ez a legújabb patch lenne?
Köszönettel:
Messor -
tpM #9623 izé ma lehetne 1 kis coop esetleg vs hentelés armahun. -
tpM #9622 Milyen vehiclecargo.sqs? -
bbchris #9621 Te hogyan oldottad meg azt amikor a Vehiclecargo.sqs -el hozza a heli a tankot a levegőben , letetetem a földre de nem akarja elengedni hanem viszi magával a Mi17-es a T72-őt . Néha elengedi de csak nagyon ritkán . Ugye beírtam a Mi17-esnek hogy "this flyInHeight 5" de csak húzza maga után . -
Köszönöm! -
tpM #9619 nc
.png)