35066
-
tpM #9698 -
tpM #9697 this addWeaponCargo ["fegyvernév",10]
-
bbchris #9696 Az biztos hogy azt kell írni az initbe hogy : this addWeapon "fegyvernév" . Ha jól tudom akkor lehet így is : this addWeapon ["fegyvernév", darabszám] . -
bbchris #9695 Egy dolog még mindig nem sikerült : Multiban beírom hogy respawn "SIDE" de így is csak a saját csoporton belül tudunk újraéledni , a másik csapatban viszont nem , ezt hogy lehet ? Be kell valamit írni azoknak a katonáknak is valamit az initbe ? -
bucsher #9694 jól emlékszel. mi a kérdés? :) -
bucsher #9693 végén átmentetek wowba ünnepelni? :/ -
Ez szép! Grat!
más: Lerakok egy loszeres ládát. Hogy tudom beletenni az uj sla-s fegyókat?
Arra emléxem, hogy valahova vmit be kell írni. -
blash #9691 nem jelennek meg ezek a qva kepek [img]-vel :/
http://img.photobucket.com/albums/v48/reg33/arma/arma_evo_2007-06-29_megcsinaltuk.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v48/reg33/arma/arma_evo_2007-06-29_partytime.jpg
-
blash #9690 A lemaradt kepek:
-
blash #9689 ja \o/
-
most lett vege a tobb mint 48 orasra sikeredett evolutionnak:P :):(:)
nagykiraly volt! -
bbchris #9687 Lehetséges olyan pályát csinálni és hogyan kell azt hogy pl mint a BF2-ben újraéledjen minden , tehát katona , üres járművek . Nem elcsúfítani szeretnénk az Armát csak néha jól esne ilyen pálya is . Tehát pl : van két bázis a mienk és az ellen leteszem katonákat járműveket és ha meghalnak akkor ott kellene újraélednie ahonnan indulnak . Ezt hogyan kell ? -
kiskorúbézoltán #9686 A szemüvegedet...
Fönt, banner alatt:
"Szerver és egyébb infokért: Armed-assault.hu" -
Thol #9685 Hi!
Mit kell feltenni hogy az arma.hu szerveren tudjak nyomni, és ezeket hol lehet megtalálni? -
Cugel #9684 Köszönöm, kipróbálom az ötleteket!
Üdv:
M -
tpM #9683 1.08-ban már van erre megoldás:
Shift + numpad - és beírod: flush -
Alt-Tab-bal kiüríted a memóriából a textúrákat és újra betőlti az aktuálisakat.
Lehet kevés a 320MB, de ez csak egy 5let. -
Sok az object. Vedd egy szintel lejjebb olyankor az object detailt és megjavul. (nálam működött) -
Cugel #9680 Sziasztok!
Textúrahibákat nem tapasztaltatok?
Érdekes módon csak némely küldetésben vannak, nem értem mitől...?
Ezenkívül ha meghalok, és respawnolok egy csapattársamba, akkor is textúrahibák, lassulás tapasztalhatók, de ilyenkor az Alt+Tab, majd visza megoldja a gondot.
Egy ideig...
Valakinél volt hasonló?
Esetleges megoldást tudtok?
Köszönettel:
M
-
Suri hun #9679 Kint van az Ati 7.6 driver de nem ajánlom mert nálam ArmA alatt folyamatosan fagyott a gép tőle. -
kiskorúbézoltán #9678 Off
Lőszer tekintetében keress rá a "Copperhead"-re, a célmegjeleöléshez a "COLT" teamekre.
On -
blash #9677 Ezzel csak az a gond, hogy runtime errorral elszall, ha parameterezve inditom, pl: arma.exe -nosplash -profiles=users -world=empty.
De hamarosan lesz vegre egy cseh verziom. -
lee56 #9676 hmmm, érdekesnek tünik a dolog. -
Akkor ok:) Tévedni emberi dolog:)
Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan működhetett (a tüzérség számára való lézeres megfestés) -
kiskorúbézoltán #9674 Off
"A Laser markernek soha semmi köze nem volt tüzérséghez.. MIndig is precíziós légicsapáshoz használták. A földi telepítésű verziót csak álló célpontok ellen mivel a mozgó jármű által felvert por lehetetlenné teszi a használatát. (IRL) De a ködöt sem szereti:)"
A köd kivételével teljes tévedés amit írtál. :)
On -
bbchris #9673 De várj, a poén az volt benne hogy a sima Sniper és a rifleman is csak pisztollyal volt . És ugye letettem az AmmoUS -t és nem vett fel fegyvert csak mascinegunnert . Na meg az RPG soldier-nek nem látszott a géppisztoly célzója , szal össze volt kuszálva az egész . A Gamecopy-s exe pedig ugyanezt csinálja . Aztán letöltöttem azt a Securom Hotfix-et amiben az arma.exe van és azóta jó . Ez most a Securom védelme vagy beletették alapba a peccsbe ? -
tpM #9672 Hmm hát tényleg van benne egy ilyen kis propelleres repülő amivel füst meg világító rakétákat lehet lőni :)
Majd megkérdezem publikálhatok-e képeket azt megmutatom :] -
Apropó. csak csöves légvédelem lesz? mert akkor bekerülhetnének az Intruderek és a közelfelderítő kisgépek melyeket civil gépekből alakítottak át. Spottingra és füstgránátok szórására használták őket. Ráadásul egészen a 90-es évekig szolgálatban álltak sőt tudtommal hasonló gépeket a mai napig alkalmaznak az afrikai konfliktusokban. -
tpM #9670 Tehát, akinek pisztolyokkal rohangáló katonái vannak 1.08 alatt az vegye ki az 1.05-re készült addonjait.
Vietnam: The Experience :
Eddig a hangok nagyjából készen vannak, fegyverek(még lesz talán;M1Garand,Carbine,Thompson meg BAR) katonák ~80%.A sziget még eléggé beta :)
lesz még UH1, A4 (LAU10,GBU változatban), B52-s mindenféle bombázási opcióval és napalm :D
-
blash #9669 Me'g sehonnan sem. -
Van olyan mod ami rendes animációt ad a tárcserének? Úgy értem kiveszi a tárat újat rak bele és felhúzza a fegyvert.
Milyen modokat érdemes letölteni? -
Cugel #9667 Sziasztok!
Az miért lehet, hogy teljesen alacsony beálítások mellett, kb1500m-es látótávnál, 1024*768-as felbontásnál, normál aa-val, a "convoy ambush"-nál megy 90-110fps-el szinte mindig, a "gunship"-nél pedig ugyanazokkal a beállításokkal, 25-35fps, ráadásul amikor elindul a küldetés egyszerűen nem rakja rá a textúrákat az objektumokra!
Érdekes módon, ha ekkor Alt-Tab-al kilépek és vissza, a textúrahibák megjavulnak, viszont az fps marad 25 körül...
Az armory-val játszva, az ottani öszes pálya tökéletesen fut 80-90fps körül, semmi textúrahiba...
Valaki tapasztalt hasonlót?
A config C2D6300@3,2GHz, 2*1GB Ram, Asus G8800GTS320MB, legújabb driverek.
Köszönettel:
M -
bbchris #9666 Nahh nem akarom teleszemetelni a topicot , így későn . Bocs mindenkinek , szal letöltöttem a német oldalról azt a 1.08 securom hotfix-et na és így már működik minden . Végre vannak fegyverek a küldikben . Azért írja le valaki hogy mi ez a Lockolósdi . További jó game-t mindenkinek .
-
bbchris #9665 Valami itt le van Lockolva vagy mi , lécci valaki írja már le hogy mi történt ebben az 1.08-asban hogy senkinek nincs csak pisztolya és van olyan fegyver ami ugyan lő de nem látom a célkeresztjét . Még mielőtt megkérdezné valaki hogy warez , NEM mert már eredeti Supergamer-es van tehát megvettem . -
bbchris #9664 Ui . És alig vesz fel fegyvereket , hiába rakom le a Weapon US ládát nem veszi fel belőle a fegyvereket csak a maschinegunnert és a LAW-ot . -
bbchris #9663 Felraktam az 1.08-as peccset , de mi történt ??? Úristen a Snipernak csak pisztolya van és az összes katonának amit idáig küldetéseket szerkesztettem pisztollyal rohangálnak . Nálatok van ez a hiba ? -
Köszönöm a választ, tetszik a kép. Tudnál majd élménybeszámolókat tartani? :) Mert ez a téma nagyon érdekel. A sima ofpben is leginkább ezzel az addonnal játszok. -
bbchris #9661 A Vehiclecargo.sqs az a kis script való arra hogy a heli magával vigye a tankot a levegőben , te hogyan oldottad meg hogy ne vonszolja tovább ? Ugye beírtam én is hogy flyInHeight 5 le is tette de nem hagyja ott a tankot a földön . -
Jahh csak a valóságban lejjebb tudom csúsztatni a fegyvert ha ki akarok kukkantani mögüle, itt viszont teljesen le kell vennem a célról a fegyvert.
De mindegy alszeg az lesz:)
Másik problémám: felraktam az FDF soundpackot. Aztán felraktam asszem az RACS 2.0 pakkot. Azóta a 2d Scope-al rendelkező fegyverek maxra zoomolva láthatóak és nem látszik a skála pl a dragunovon.
Érdekes, hogy ez a nem jelentkezik például a tankok vagy ironsightal használt fegyverek esetén csak a 2 d scope esetén (azaz amikor ACOG4x vagy scope van fent az M24-en az SPR-en a Dragunovon vagy a többin.)
Elég zavaró. -
tpM #9659 Ez igazából is ilyen :) ajánlom a red-dotos változatát.
.png)