35066
-
tpM #9738 ~5 szacsel kell a hídhoz :) -
kiskorúbézoltán #9737 Hmm mintha annó az előzetes videnyókban robbantottak volna hidat, most meg nem akar összeomlani, rosszul emlékeznék és nem is volt ilyesmi? -
Segítsetek légyszi!
Hadjáratban a harmadik küldetésnél most azt választottam ahol el kell pusztítani egy konvojt. Csónakkal érkezem és egy kisvárosban el kell helyeznem robbanóanyagot (csak egy táska van belőle) majd kivárni amíg a felderítők jelzik ,hogy jön a konvoj. Van egy m4-esem meg két LAW a feladat elpusztítani az összes URALt. Hamarosan megjön a konvoj az élen egy BMP ezt fel is robbantom a detonátorral hirtelen úgy számoltam két URAL jön mögötte mondom az jó mert így el tudom őket intézni a LAW-val.
Az Uralok egy templom mögött próbálják meg kikerülni az égő BMP-t ami mögött elbújtam és ki is lőttem kettőt erre látom van harmadik meg negyedik elkezdtem lőni az utasteret M4-el erre jön a végére még egy BMP ami kinyír.
Kérdés ,hogy a rákba intézzek el 4 Uralt egy szakasz katonát és két BMP-t egy szál magamban egy M4-el egy táska C4-el és két LAW-al?
-
Áh dehogy különös
-
miko? :) -
tpM #9733 Majd ArmA-ba belemodolják.
És igen, vótmá :) ArmAHu-n cikként amiből kiderült, hogy az RTE-n, normális hangokon, jelzőlövedéken és AAR-on kívül semmi különös nincs bent :D -
Illetve nincs hozzá atomerőművem. Amúgy 1802$ ha jól látom
-
Mert az ARMA-ért nem fizetsz 400+$-t? -
ArmA-t miért nem tudták ilyenre csinálni :( -
YouTube-on van róla sok video. -
VBS2 Trailervótmá? -
nem -
Gondolom látáttok már ,hogy kijött a VBS2. -
varunk:) -
bbchris #9724 Mit kell a triggerbe beleírnom hogyha a saját csapatom létszáma pl 5 alá esik akkor aktiválódjon ? Vagy pl egy csoport létszáma 5 alá esik akkor aktiválódjon a trigger .
Lehetséges-e üresen bekapcsolni este a searchlight-ot ez a static-ban van és hogyan kell azt ? -
bbchris #9723 Köszi , na így már tényleg jó . -
Pill #9722 Megvan a crack, most már majd jövünk mi is játszani a héten remléhetőleg. -
oswaldot megint leszedték messziröl és huszadszorra se jutott be cayoba -
kössz szépen nem vártam mást -
blash #9719 nemcsak azzal
-
Neoncsoves #9718 ez csak eredetivel megy? :) -
blash #9717 Na ez naon nehez volt a'm...
http://community.bistudio.com/wiki/respawnVehicle
Mielott leirkalsz ilyen kerdeseket keresgelhetsz nyugodtan a bikin. -
blash #9716 Me' jossz allandoan a bf2-vel, mikor mar ofp-ben is volt ilyen... lurk moar -
bbchris #9715 SZeretnénk egy olyan pályát csinálni mint a BF2-ben volt hogy 2 bázis van és újraéledjenek katonák és üres járművek , hogyan lehet megoldani hogy respawnoljanak az üres járművek is ? -
tpM #9714 jah 1.08 -
Rafia #9713 sorry, melyik a megszokott hely, arma.hu ? -
Nnna ha meglesz végre az új VGA-m én is jövök majd játszani végre :) -
tpM #9711 OK és ugyebár az evolution már uncsi lehet akár nyomhatnánk más kópot is :) -
SzaSzaWEL #9710 faja, én is jövök, sztem 2100 körül.
klb -
tpM #9709 akkor nélküled nyomjuk :D -
hey ácsi ma éjszakás vagyok de holnap már mehet -
tpM #9707 Na akkor ma 20.00-kor HENT! a megszokott helyen.
-
látom blash és zsozso tulbuzgo volt a végére
-
egyébként zura volt,jo kis csapat volt
-
szépen látod ezért kell segiteni mindenkinek aki ide jön tanácsért.
-
vissza kell vágnunk a mocskoknak mert néha az agyamra mentek a röntgen szemükkel
-
visszavágó
? :))
-
tpM #9701 Szépen összegyűltek ~14-en is akkor már lehetne valami C&H vagy CTF :> -
ez eddig szép és jo de mikor lessz a visszavágó? -
visine #9699 Előtte "űrítsd" ki az ammo boxot, azaz init mezőbe írd be:
clear WeaponCargo this; clearMagazineCargo this;
Utána írhatod a fegyvereket, amiket szeretnél betenni, pld:
this addWeaponCargo ["RPG7V", 2]; this addMagazineCargo ["PG7V", 6]...
és így tovább.
Pontos fegyver- és lőszer megnevezések itt:
http://community.bistudio.com/wiki/ArmA:_Weapons
.png)