35066
-
fkubi #9899 Ja, bar szerintem kar rad ennyi byteot vesztegetni :)
-
bucsher #9898 na má én vagyok a téma? qd -
blash #9897 Bubu meg rendszeresen kierpegezte CTI-n a teherautot, ha veletlenul nem vartak meg :) -
van itt vki aki vista 64bit-el nyomja?? -
"Volt, hogy 45 fős pályán, bubu ledobta a helit az enemy respawnra, és még sorolhatnám..."
Fú de megnéztem volna :D -
Jo volt a ctf, de az a TK-zas szerintem sem volt olyan poenos. -
tpM #9893 Nem voltak olyan jók azok a CTF-ek... ködös meg mindenféle ambient... olyasmi kéne mint OFP-nél Everonon TCZ! :) -
SzaSzaWEL #9892 Egyébként meg nem kell ezt olyan véresen komolyan venni :) Ha ez ennyire felidegesít, akkor egy lanparty-n sztem agyvérzést kapnál :)
Volt, hogy 45 fős pályán, bubu ledobta a helit az enemy respawnra, és még sorolhatnám... -
SzaSzaWEL #9891 Tényleg nem jött le senki. Csak nem volt admin. Addig meg unaloműzésként lövöldöztek a respawnon. Én is. Jó móka volt. Inkább ez mint, hogy hummer-el autózgassak doloresbe negyed órát :)))
A CTF-ek viszont egész jók voltak. -
tpM #9890 ^^
1. ha jól emlékszem te ott se voltál (ebből adódóan honnan veszed ezt a baromságot)
2. igen megbeszéltük, hogy berakunk 1 CTF-et és valaki poénból lelőtte a másikat ebből alakult ki egy helyi lövöldözés és lőttük egymást.
és képzeld nem jött le senki sem a serverről. -
arrol beszélek hogy mikor már untad a mapot beáltál a respawn pontra és sorba szedegetted le az emberkéket erröl beszélek.amit tegnap produkáltál csak nem mapváltás lett belöle hanem lejött mindenki a szerverröl. gondolom rémlik de ha nem eröltesd meg az agyad. -
TÉK -
biztos lelőttél mindenkit
-
tpM #9885 Márcsak ki kéne deríteni, hogy miről beszél... -
látom te nem nagyon szereted tempikét -
gratulálni szeretnék a mai teljesitményedhez tényleg le a kalappal.
lelövöldözöd a saját társaidat ehhez azért kell tudomány.
-
tpM #9882 Ehh én csak fegyvert tudok :) a többit nehéz...
itt van 1 leírás hozzá -
bbchris #9881 Le tudnád írni majd hogyan is kell átkonvertálgatni az OFP-s cuccokat ? A szigetek nem is annyira érdekelnének inkább az addonok , milyen tool-ok kellenek hozzá ? -
tpM #9880 akkor jó :) -
Beírtam így és pont úgy sült el ahogy akartam. A fegyverek hangja fdf de a tankban megmaradt a rádióbeszélgetés meg van nyomjelző és XAM-os robbanás effektek. Nem gondoltam volna ,hogy pont az lesz amit szerettem volna. -
tpM #9878 Jah... és nem a konvertáláshoz kellenek majd :)
Mostani toolokkal is mindent lehet konvertálni (igaz szigetet nagyon nehéz) -
tpM #9877 Ehhh az nehéz lesz mert mind2nek külön cfg-je van.
-mod=@XAM;FDF_Sounds -
Azt meg lehet csinálni ,hogy több modot használok egyszerre?
A XAM-ban van egy két dolog ami önmagában tetszik viszont a fegyverek hangjai nem jók ezért az FDF sound pack hangjai jók lennének helyettük.
Tulajdonképp azt szeretném ,hogyha néhány elem külön megmaradna a XAM-ból (mondjuk a nyomjelző) de a hangok az FDF-ből lennének. -
neuro #9875 megy -
vista alatt egyébként megy a game??? -
köszi -
tpM #9872 Nem...az a game2 :] -
fkubi #9871 2145 Q4
-
Köszi! És bocsánat de nem vettem észre.. :( -
bbchris #9869 Köszi , már várom nagyon .
www.supergamer.hu
Rendelést lead , és küldi a futár 1 napon belül . Ha jól tudom akkor olyan 10490 Ft az angol verzsön . -
#9863 -
Sziasztok ehez a játékhoz nincs valahol egy FAQ? -
tpM #9866 Oxigen elméletileg 1hét mulva, Visitor 2 hét :)
-
sziasztok! megjelent már a game angol nyelven?? ha igen hol leetne megvenni?? -
bbchris #9864 Te mit tudsz erről az Oxigen és Visitor nevü progiról ami átkonvertálja az OFP-s addonsokat Arma alá ? Ezt [NST]Cifu FAQ-jában olvastam de hallottam már régebben is hogy lesz ilyen lehetőség . Ez önmagában nem is lenne rossz főleg Az RAH-66-os meg az OICW kellene már . -
blash #9863 nesze:
http://hl2faq.uw.hu/ArmA.html
Utoljára frissitve: 2007.01.02. -
bbchris #9862 Lám , ez nem is lesz rossz . :))) -
Hova lett az Arma faq???Multkor még ott volt?!?! -
hagyd már abba -
egyébként megint kifagyott
.png)