35066
-
blash #9939 Keresgeltem a bi forumon, de ott csak ati kartyakkal meg visztaval gondjuk. Szutyok nvidiaval ment pista alatt.
w77d-nek meg ha lehet hinni az alairasanak, akkor ez a konfigja:
Intel Core 2 Duo E6600, Asus P5K alaplap, ASUS Gf 8800GTX 768Mb, 4GB Geil Ultra ddr2 memória, win vista home premium 64bit
Ati+vista alatt igy nez ki az arma egyeseknek:
http://img.photobucket.com/albums/v48/reg33/arma/arma-small.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v48/reg33/arma/notectvl6-1.jpg
A legujabb 7.6-os kataliszttel is. Megoldas, hogy a pista melle telepitesz egy xp-t, s dual bootolosra csinalod, s ha armazni akarsz, akkor xp-t bootolsz. Vagy teljesen xp-t hasznalsz. Nem is ertem minek visztat hasznalni :\
-
a patch sem használ, odáig eljutottam hogy kivártam amíg dolgozik a gép, hiéba van fekete képernyő, olyan 20-25 perc várakozás után megjelent valami, gondolom a menü mozdó háttere, de nem voltak rajta se textúrák, se semmi, a fák kockák voltak, és a képernyőn megjelentek üres négyzetek, gondolom azok meg a menü pontjai, de nincs se betű se szám se textúra és úgy döcög minden mint az ifa -
bucsher #9937 meg bugos szar nv kártyát ;) -
neuro #9936 Megnézed a dobozon, hogy ki a játék forgalmazója (555, idea, morphicon stb.) Elnavigálsz a weblapjukra és megkeresed a support email-t vagy a telefonszámot. Írd meg nekik mi a gond...
Egyébként ha már patch-elsz, akkor az 1.08-ig meg se állj.
És ha már benne vagy a frissítésben, a videókártya drivert és a directx-et sem árt ha updateled. -
megpróbálom fölrakni az 1.5-ös patch-et hátha megoldja a problémát -
hol a halálba kérjek supportot? és hogy tegyem?? nem nagyon vágom az ilyen dolgokat! valakinek amúgy nincs ötlete?? duplaklikk az ikonra kép elsötétedik, hosszan dolgozik, valami (sztem a menü teteje, vagy alja) megjelenik a képernyőn hibásan vagy 3x nagyításban és onnantól kezdve semerre -
blash #9933 Ne hasznalj visztat :/ -
neuro #9932 megy vistán - én ugyanis azon játszok vele minden nap
írj a supportnak, biztosan segítenek, mert nekem is volt vele gond először (az aktiválás nem működött), de megoldották két email váltás után -
kidobtál?
Miután megvetted így símán mehetsz a BI hivatalos fórumára és kérhetsz supportot.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. -
2000ért átveszem
-
hát ez cseszik elindulni vistán..... pedig nemrég direkt ezért kérdeztem itt és az volt a válasz hogy megy. most kidobtam 12 ezer ft-ot 

-
gyerekek most hozta meg a futár a gamet !! jeheee 

-
loller kis cucc ugy olvastam 30000 dolcsiba fáj. -
jézusatyauristen ezt kérem karácsonyra 

-
Elsőre úgy olvastam, hogy Dawn of teh nyomies:D -
tpM #9924 Dawn of The Yomies :D
Letöltés
példamission -
-
Ha ennyire nem tudom elviselni ha dörömbölnek az ajtómon hogy mi van már és ezért be is sértődök. Akkor nem oltom a tömeget képekkel, videókkal, infoval stb.! Hanem szép csöndben csinálgatom és egy szép napon kidobok egy kipróbálható verziót, ennyi.
A BIS ha nem ígéri az elején hogy lesz pl. Visitor3, Oxygen2 akkor most senki nem hőbörögne hogy mikor lesz már, de talán még a végén be is sértődnek és nem kapunk semmit!:D
-
Szerintem meg rohadtul nem. Ha addon-t csinálok és nem pénzért teszem akkor nekem senki ne szabjon határidőket és senki ne kérje számon, hogy hol tartok vele. Csinálom a saját tempómban. és néha a community tud majd róla ha változott valami.
De egy free addonon bármit is számonkérni.. ha annyira hiányzik nekik akkor csinálják meg.Pont. -
És most kivételesen mennyire igazuk van!:)
Ilyenen besértödni, nem is tudom milyen szó illene most ide?:)
Hány éve szüttyög már ezen, és jogosan várnak el már töle valami kis morzsát, akár egy alpha verziót.
Vagy talán attól fél hogy az ötletét felhasználva valaki elöbb összedob egy jobbat? -
végülis a játék fizikáját használja. Egyszerű lowpoly téglákat alkotott és scriptel összekötötte őket melyek nagyobb fizikai hatás esetén elválnak. (gondolom én)
Így nincs szüksége sokkal nagyobb erőforrásokra mint az OPFEC blood effecteknek... (ugye ott is a fröccsenő vér sokezer spheroid objectből áll). Ezért van a lassulás az alphaban mert még nincs optimalizálva.
Majd meglátjuk mi lesz belőle. -
erre azért kíváncsi vagyok, mert így ránézésre is rengeteg adattöbbletet jelent, amit továbbítani kell...lanra, vagy netre írták? -
tpM #9917 Aztmondták 100% multibarát lesz
jah és minden sértődöttsége ellenére bennevan a VTE teamben :) -
Majd látjuk. -
jópofa, de gondolom multiban ez kivitelezhetetlen :) -
"Mert sok a köcsög" (ha jól emlékszem)
Néhány faszparaszt tajbunkó nyavajgiott, hogy hol van már az addon amit ígérget.... meg a töke tele lett a communityvel aki a BIS forumon van. -
blash #9913 Me' sertodott? -
DEANO minden sértődöttsége ellenére dolgozik a dynamikusan rombolható környezet (épületek, járművek) megteremtésén.
Csak a téglázat egy-két bomba után
Épületek rombolása
És egy kis történelmi áttekintés -
tpM #9911 qd
-
bucsher #9910 na mivan mégis visszhangos az fdf? pedig miko kijött nagyon odavoltál érte :/ -
blash #9909 Inkabb a bizont tettek volna bele :/ -
tpM #9908 De ettől még a BI belerakta a játékba :P
Végeztem az 0.1 beta verzióval :) az összes kézifegyver + M2, DSHK hangját lecseréltem, .cpp-vel szenvedek éppen... -
neuro #9907 Miért ne érne? Szubszonikus lőszerrel ugyan olyan csendes lehet, mint egy M16/M4... -
Hangtompítós AK? Hát sztem nem sokat ér a hangtompító egy AK-n a valóságban... -
tpM #9905 AK74 ,(hangtompítós),M4,(hangtompítós),M16,M249,M240,PKM,SVD,M2,DSHK,30mm
van kész eddig :) ma meglesz a többi + remélem még a config s akkor este már azzal nyomhatjuk :P
Ja és ezeket ne hasonlítgassátok az FDF soundpackal mer nem ilyen agyonvisszhangosított hollywoodi hangok lesznek :] -
SzaSzaWEL #9904 A legjobb akkor is az volt, mikor minishak-on Donnal téptünk vissza az emeggyel, kb 1mm-es armorral (6 lövés ;) ), nyomunkban 2 ruszki tankkal, üvöltözve, hogy akinél cső van figyeljen, zede meg lazán kilawozott minket 100m-ről :))
Persze zede velünk volt :D -
Szevasztok!
tpM! Soundpackal hogy állsz?
-
bbchris #9902 Ajajj , ezt ényleg nem könnyű de megpróbálkozom vele . Köszi , talán sikerül az OICW fegyó . -
blash #9901 36 perces kop video, tokjo pelda a csapatjatekra, igaz ai-k ellen:
http://dslyecxi.com/videos/jul1_mout_patrol.wmv
Csak a nem fuggoleges hazakat nem ertem... -
Fürtös #9900 Na és mikó Zs meg Bubba zsákmányolt leoval iszkolt hazafelé BF1en?
Én meg arra jártam BMDvel:D
.png)