35066
-
bbchris #9979 Hát fel . :)) Az a nyolckerekű tátra tetszik benne nagyon . Volt benne URAL Truck is , mint az Armában . :) -
bbchris #9978 Hát csak nem akar menni a piszok . Megcsináltam amit előszőr írtál akkor ugye a mission.sqs-be írtam át , el is indul a küldi csak éppen továbbra sem lő az east a civilekre . Valami olyasmit szeretnék elérni hogy a velem jövő civilekre is löjenek az orosz katonák , mert így ugye teljes nyugalomban likvidálják a civilek az ellenséget .
A szerkesztőben ezt írja a side-ra : Side: Type Side, expected Object, Group, Loaction Sajna nem értem tisztán . -
bezzeg ezek felmennek a dombra
-
pedro870 #9976 a ; valóban problémás. viszont a == kellhet -
tpM #9975 próbáld ezt:
? (side player = west) : hint "Amcsi vagy" -
bbchris #9974 Köszi , máris próba már ez is jó nekem . Játék közben ezt át lehet állítani hogy pl a civil vagy west katona east legyen ?
Én hiába próbálom ezt : ? (side player == west) ; hint "You are on the West side." Erre hibát ír . -
tpM #9973 Megnyitod a mission.sqm-et ott megkeresed az embert és
side="CIV";-nél "EAST", "WEST" vagy "GUER"
-
bbchris #9972 Egy újabb pálya egy pontján elakadtam , hogyan lehet pl egy civilnek megadni hogy wset vagy east side legyen ? Wikipedia progit letöltöttem ugyanúgy írtam ahogy ott van de állandóan hibát ír . -
tpM #9971 Jah...márcsak a járműben mászkálás hiányzik és meg is veszem :> -
Érdekös.
Ha beleteszik a VBS-es hangokat én elégedett leszek velük:D -
tpM #9969 mer' az http://armaqueensgambit.com/-on van fent gondoltam ott csak QG cuccok vannak :]
és fasza VBS-ből átemelt hangok hallhatóak, amik tudomásom szerint nincsenek az Atari féle ArmAban. -
Inkább mint a red hammer. (szerintem)
BTW: honnan vetted, hogy ez queens gambit trailer? -
tpM #9967 Ehhh namost állítólag ez az Atari féle trailer a sima ArmA-ról...
de akkor mik ezek a VBS hangok... -
tpM #9966 Az ArmA kiegészítője. olyan mint OFP-nél a resistance -
Mi ez a "Queen's Gambit"?
(a video kiraly de olyan mintha egy masik jatek lenne nem is arma, legalabbis nalam) -
tpM #9964 ArmA: Queen's Gambit trailer
jó kis VBS-ből lopott hangok :D -
tpM #9963 Ja pont ma nézegettem a weboldalukat, csak nem írták mit lehet nyerni... -
Pályázat az arma kieg kapcsán:
dvd borito tervezés -
64bites, mint ahogy az aláírásomban olvasható -
és vistabol 32 vagy 64 bites verziót használsz?
(ugyanis a 64 bitesnek ezen esetben lenne értelme) -
nem kezel, 3-at felismer, de csak max 2-t használ -
blash #9958 Az xp is kezel 4 giga ramot... -
kompatibilitást is próbáltam, mindent, de semmi! egyébként van valaki aki hasonló konfiggal nyomja mint én?? -
Kompatibilitást megpróbáltad? esetleg korábbi Nvidia driverrel?
Bár ha a BIS fórumot sírnád tele nagyobb sikerrel járnál.
BIS Troubleshooting -
áhh sosem fog ez nekem elindulni
de emiatt nem fogok xp-re visszaváltani, hogy ugorjon 2 giga memóriám és egyébb plusszokról lemondjak! ezen kívül tulajdonképpen minden fontos játékot sikerült elindítanom, csak ezt nem (pedig nagyon vártam már hogy megjöjjön)

-
Majd átállok Vistára mikor kijött a 2 generációja a DX10-es kártyáknak. Addig felesleges rá pénzt áldozni (mind a kártyára mind a szoftverre)
Addigra talán normális driver támogatás is lesz hozzá. (pl remélem a hálózati laser officejetet tudom majd róla használni. Ha nem kinyírom a canont) -
neuro #9953 Athlon 64 3000+, Radeon X1600, 2.5GB RAM + Vista 64 Home Premium - teljesen alap gép, semmi extradurva nincs benne
Eddig két játékal volt gondom, az egyik az ARMA, de ott sem a játék volt a hibás, hanem a Sprocket-es validáló szoftver, és az IL-2 1946, ahol a gyengus Ati driverek miatt nem megy olyan jól OpenGL-ben, mint XP alatt.
Ettől függetlenül a Vistával teljesen meg vagyok elégedve, és akármennyire is szidja pár "szakértő", előbb-utóbb úgyis át kell rá térni. -
blash #9952 Neked milyen konfigod van neuro? -
kompatibilitást próbáltál már? -
2500? -
a legfrissebb van fönt, mindenből:vga driver, directx, arma patch... minden, és ígysem jó! komolyan mondom kezd elegem lenni
-
ehhe itt jobban mukodik :) -
neuro #9947 A vicc az, hogy ATI-val (7.6-os Cat) és Vista64-el tökéletesen fut a játék - másoknál ugyan ilyen konfiggal meg nem.
Én még mindig azt mondom, hogy frissíts DirectX-et (is). -
[URL=http://youtube.com/watch?v=UPGYfAlkedA&mode=related&search=]itt jobban látszik csoda hogy nem borult fel állványostól -
lehet hinni az aláírásomnak :) -
nézd meg figyelmesen sztem jol müxik pont ellentétesen döl mint amerre kanyarodik,bár itt inkább a soförre ható eröket imitálják mintsem az autó dölését mert egy ilyen kocsi nem hiszem hogy dől bármerre is. -
huha durva, de mintha forditva mukodne, vagy egy motorhoz van beallitva, az en autom jobb kanyarnal balra dol nem jobbra :) -
nah ugyanazt kapom mint az első képen! -
blash #9941 itt van par topik, ahol ilyesmivel szopnak:
ArmA - TROUBLESHOOTING » Vista Black load screen? May 10 2007,20:48
ArmA - TROUBLESHOOTING » Will not launch. June 20 2007,18:55
ArmA - TROUBLESHOOTING » Vista x64 + Radeon X1900XT unplayable June 21 2007,09:23 -
xp forevör de van vista skines xp hogy kavarjam a dolgokat
.png)