35066
-
a magadfajtának igen,mi viszont tök jókat játszunk vele.nyomjad tovább a super mariot vagy a sonicotabba hátha megtalálod amit keresel.
-
Egy béna pöts felrakta az armát, mert azt hitte olyan szar árkád mint amihez szokott.
Szegény nagyott csalódott, mert egy igazi taktikai fpssel találta szembe magát.
Ezért miután kisírta magát anyuci szoknyájánál, benyögött valamit a játék fórumába, amivel csak a saját n00bságát igazolta, és elindult keresni egy neki való árkád fosht.
tudom ez nem vitzes, de nem érdekel, most ez jött ki, fáradt vok...majd törlik...vagy nem... -
tpM #10097 nem lehet ugrani és egy lövéstől meghalok :D :D :D -
Meséld el kérlek: Mi a vicc?
egyébként felpatchelted a játékot 1.0.8-ig? -
Ne kinlodjatok, nem jatszom vele.. Kiprobaltam a demot..hat ez egy vicc.. :D
Kar erte. -
Hi all!
Nallam a game nem indul el.> "Error compiling vertex shader VSTerrian"hibat ír ki.
Ati X1950Pro van jelenleg a gépben.
Próbáltam 7.5-től 7.7-ig a drivert a VGA-nal, de ua. a hiba.
Ha valaki jart így, vagy tud segíteni az plz. írja le, hogy mi a megoldás!
Thx! -
Vótmá
[csak viccel] -
blash #10092 Egesz jo lett, csak keves benne a niger:
jutub -> ARMA blackhawkdown 2007.07.21. -
tszd #10091
-
Suri hun #10090 Hát ez nagyon LOL
-
BlitzFiles #10089 Ha már filmes topik, le a kalappal a kaszkadőrök előtt, akik kockáztatva testi épségüket egy ilyen
Autós jelenet
után is épségben szállnak ki. -
az
-
tpM #10087 community life -
na ja -
egész jó kis film topik lett itt 
-
tpM #10084 Ellenség a kapuknál? :] -
hajaj...egyik kedvencem -
századot? hmmmm igazad van tényleg. sztálingrádot látta vki? -
Az a sorozat tényleg nagyon jó volt. IMDB-n kapott is 9.6 csillagot. -
Pontosabban egy századot. -
utánnanéztem igen az volt. -
nemtudom egy szakasz történetét mutatta be a d-daytől volt vagy 8 részes de tetszett.jó volt.nekem. -
Band of Brothers-re gondolsz? -
én is többet vártam töle.volt viszont egy ww2-es háborús sorozat a tvben nemrég na az egyben király -
azér a Hart háborúján is el tudtam aludni -
ma különösen köcsög volt a kamov
-
fkubi #10073 A film pont olyan, mint az alatta levo zene: az eleje jo, aztan hanyni kell tole. Az a baj, sose tudjak, hogy hol kell abbahagyni :/ -
Ok egyszer megnézem. De jól sejtem ,hogy nem lesz benne túl sok lövöldözés meg bepillantás a fronton harcoló katonák mindennapjaiba. -
szia
ezt el tudnád magyarázni bővebben?
köszi -
Akkor nézd meg és talán tisztul a kép:-)
Egyébként mondtam lentebb. nem mind háborús akcióval közvetlenül foglalkozó film hanem háttértörténet a háború és a háború körülményei között zajlódnak az események. befolyásolják az események alalkulását. -
Végig még nem. De amennyit láttam belőle nem emlékszem ,hogy bármi köze is lett volna a hadviseléshez. -
Láttad egyáltalán? -
7.5ös catalyst? -
végülis sajnos ma már lerágott csont mind még a közelkelet is ott van börnyakuak,iraki misszió meg egy csomó másodlagos szar film amibe kár volt pénzt ölni.be kell lássuk nem tudnak már olyan igazi jó filmeket csinálni mint régebben.sajnos.
-
mostmár olyat is kidob indításkor, h no entery bin\config.bin.controllerschemes
naon szépen kérlek benneteket segítsetek -
Casablanca az első :/ -
Miért van az, hogy elindítom a játékot és kidob vmi pixel shader miatt?
Le crackeltem meg minden:S
Kérlek, ha tudtok segítsetek -
nap könnyei esetleg? bár az nem egészen háborus inkább akciófilm -
neuro #10061 Hát Oliver Stone és Coppola is eltudott menni a Fülöp Szigetekre forgatni, és az még a '70-es, '80-as években volt, szóval Gibsonék is megtehették volna, ha tényleg autentikus filmet akartak volna forgatni...
A másik példa Kubrick, aki Londonban(!) vette fel a Full Metal Jacket utcai harcait, de mégis sikerült tökéletesen elhitetnie a nézővel, hogy Hue-ban megy a csata.
Ettől függetlenül igazad van: van akinek ez jön be - van akinek más :) -
De itt van az IMDB szerinti Top 50 háborús film
imdb top 50 war category
Dew ezek közül nagyon sok inkább a háború alatt t9rtént népírtással annak hatásaival foglalkozik és nem hadviseléssel magával. (pl a zongorista Schindler listája, Der untergang.
ÉS persze nem csak Vietnam meg IIVH létezett mint konfliktus hanem a fekete afrikai törzsi villongásokról is készült jó pár alkotás.
.png)