35066
  • wardogzombie
    a magadfajtának igen,mi viszont tök jókat játszunk vele.nyomjad tovább a super mariot vagy a sonicotabba hátha megtalálod amit keresel.
  • debHUKK
    Egy béna pöts felrakta az armát, mert azt hitte olyan szar árkád mint amihez szokott.
    Szegény nagyott csalódott, mert egy igazi taktikai fpssel találta szembe magát.
    Ezért miután kisírta magát anyuci szoknyájánál, benyögött valamit a játék fórumába, amivel csak a saját n00bságát igazolta, és elindult keresni egy neki való árkád fosht.
    tudom ez nem vitzes, de nem érdekel, most ez jött ki, fáradt vok...majd törlik...vagy nem...
  • tpM
    nem lehet ugrani és egy lövéstől meghalok :D :D :D
  • Bucser
    Meséld el kérlek: Mi a vicc?

egyébként felpatchelted a játékot 1.0.8-ig?
  • LoCk
    Ne kinlodjatok, nem jatszom vele.. Kiprobaltam a demot..hat ez egy vicc.. :D
    Kar erte.
  • LoCk
    Hi all!
    Nallam a game nem indul el.> "Error compiling vertex shader VSTerrian"hibat ír ki.
    Ati X1950Pro van jelenleg a gépben.
    Próbáltam 7.5-től 7.7-ig a drivert a VGA-nal, de ua. a hiba.

Ha valaki jart így, vagy tud segíteni az plz. írja le, hogy mi a megoldás!

Thx!
  • Adam II

Vótmá

[csak viccel]
  • blash
    Egesz jo lett, csak keves benne a niger:

jutub -> ARMA blackhawkdown 2007.07.21.
  • tszd
  • Suri hun
    Hát ez nagyon LOL
  • BlitzFiles
    Ha már filmes topik, le a kalappal a kaszkadőrök előtt, akik kockáztatva testi épségüket egy ilyen
    Autós jelenet
    után is épségben szállnak ki.
  • w77d
    az
  • tpM
    community life
  • wardogzombie
    na ja
  • w77d
    egész jó kis film topik lett itt
  • tpM
    Ellenség a kapuknál? :]
  • PhantomAss
    hajaj...egyik kedvencem
  • wardogzombie
    századot? hmmmm igazad van tényleg. sztálingrádot látta vki?
  • Adam II
    Az a sorozat tényleg nagyon jó volt. IMDB-n kapott is 9.6 csillagot.
  • Bucser
    Pontosabban egy századot.
  • wardogzombie
    utánnanéztem igen az volt.
  • wardogzombie
    nemtudom egy szakasz történetét mutatta be a d-daytől volt vagy 8 részes de tetszett.jó volt.nekem.
  • Adam II
    Band of Brothers-re gondolsz?
  • wardogzombie
    én is többet vártam töle.volt viszont egy ww2-es háborús sorozat a tvben nemrég na az egyben király
  • PhantomAss
    azér a Hart háborúján is el tudtam aludni
  • wardogzombie
    ma különösen köcsög volt a kamov
  • fkubi
    A film pont olyan, mint az alatta levo zene: az eleje jo, aztan hanyni kell tole. Az a baj, sose tudjak, hogy hol kell abbahagyni :/
  • Adam II
    Ok egyszer megnézem. De jól sejtem ,hogy nem lesz benne túl sok lövöldözés meg bepillantás a fronton harcoló katonák mindennapjaiba.
  • cicai
    szia
    ezt el tudnád magyarázni bővebben?
    köszi
  • Bucser
    Akkor nézd meg és talán tisztul a kép:-)

Egyébként mondtam lentebb. nem mind háborús akcióval közvetlenül foglalkozó film hanem háttértörténet a háború és a háború körülményei között zajlódnak az események. befolyásolják az események alalkulását.
  • Adam II
    Végig még nem. De amennyit láttam belőle nem emlékszem ,hogy bármi köze is lett volna a hadviseléshez.
  • Bucser
    Láttad egyáltalán?
  • wardogzombie
    7.5ös catalyst?
  • wardogzombie
    végülis sajnos ma már lerágott csont mind még a közelkelet is ott van börnyakuak,iraki misszió meg egy csomó másodlagos szar film amibe kár volt pénzt ölni.be kell lássuk nem tudnak már olyan igazi jó filmeket csinálni mint régebben.sajnos.
  • cicai
    mostmár olyat is kidob indításkor, h no entery bin\config.bin.controllerschemes
    naon szépen kérlek benneteket segítsetek
  • Adam II
    Casablanca az első :/
  • cicai
    Miért van az, hogy elindítom a játékot és kidob vmi pixel shader miatt?
    Le crackeltem meg minden:S
    Kérlek, ha tudtok segítsetek
  • wardogzombie
    nap könnyei esetleg? bár az nem egészen háborus inkább akciófilm
  • neuro
    Hát Oliver Stone és Coppola is eltudott menni a Fülöp Szigetekre forgatni, és az még a '70-es, '80-as években volt, szóval Gibsonék is megtehették volna, ha tényleg autentikus filmet akartak volna forgatni...

A másik példa Kubrick, aki Londonban(!) vette fel a Full Metal Jacket utcai harcait, de mégis sikerült tökéletesen elhitetnie a nézővel, hogy Hue-ban megy a csata.

Ettől függetlenül igazad van: van akinek ez jön be - van akinek más :)
  • Bucser
    De itt van az IMDB szerinti Top 50 háborús film

imdb top 50 war category

Dew ezek közül nagyon sok inkább a háború alatt t9rtént népírtással annak hatásaival foglalkozik és nem hadviseléssel magával. (pl a zongorista Schindler listája, Der untergang.

ÉS persze nem csak Vietnam meg IIVH létezett mint konfliktus hanem a fekete afrikai törzsi villongásokról is készült jó pár alkotás.