35066
  • medog
    ? GT ?
  • Prince23
    LoL :)
    Fx helyett legalább GT-re tedd. Lol, látom van ott ram, meg jó proci is.
  • medog
    akkor nem fog menni akadás nélkül? és 800*600 on?
  • Bucser
    FX5500 nem az igazi... már a 6600 is néha kevésnek tűnik
  • medog
    Hello!Szerintetek elmegy a játék akadás nélkül ilyen gépen: 3400+ proci, GeForce FX5500 Vidókártya, 1536mb ram,.
  • tpM
    az egérérzékenységet kell felhuzni akkor...
  • Bucser
    Nekem tokéletesen működik pedig. Persze nem vagyok hozzászpkva sem a 2 másodperc alatt 180-at fordulok mutatványhoz más FPS-ekben...
  • repvez
    Nekem csak egy nagy bajom van ugy általában az ARMA és OFP-vel, hogy a fegyverrel valo célzás olyan mintha kötélen mozgatnám a fegyvert.Tul nagy a késleltetés az egérmozgás és a fegyver mozgása között.Van hogy már az egeret jobbra huzom a fegyver meg még balra megy és a zoom nézet is elég lassan jon be és nem mindig arra mutat a csö amerre elötte állt és igy több mp eltelik mire rá tudom vinni a célgömböt a célra.
    De ez nem attol van, mert lassu a gépem és szaggatna.Az rendbe van hogy a légzéstöl meg egyéb dolgoktol bemozdul kicsit,de a célzás attol még lehetne direktebb mint más játékokba .Már levettem teljesen a floataling zonet,de sokat nem javult a helyzet.
  • Adam II
    Jah videoban is amit linkeltem hallatszik az Asshole-ozás.
  • tpM
    Ok lehet kicsit túloztam :>
    De így a mérete alapján...
    Tehát SLX-ben is van dinamikus AI párbeszéd, u.a TPS nézet, robbanás, füst, por effekt, fejlesztett AI, új sérülésrendszer, sebesült/lőszerláda vonszolás és még sorolhatnám.
    XAM-ban ebből sokminden nincs, de van pl műholdkép, rádió, de ha jól láttam 1.31-ben nincs már M1-nek parancsnoki menüje.
  • Adam II
    Én úgy vagyok vele ,hogy normális hangokkal tűrhető de ha tudnám felét kipaterolnám.
    SLX-hez sajnos nem tudok hozzázólni pedig az jobban érdekel a XAM-nál.
  • Icebird
    XAM sok más tulajdonságokkal bír mint az SLX, így az túlzás hogy tudja azokat!
  • Bucser
    Az XAM legnagyobb gondja, hogy mindent különcsináltak meg benne. azaz egy total conversion mod és az eredeti cuccokat is beletették amit úgy hagytak... Nem csak azokat amikkel kiegészítették az egészet.
  • tpM
    Ja hát XAM az 1.7GB SLX meg 24MB(0.96b) és tudja azokat (többet is) mint a XAM :D
  • Adam II
    Kipróbáltam a XAM 1.3-at.
    A fegyverek hangjai elég gagyik de használható más sound modokkal szóval az nem gond.
    Vannak új MARPAT egyenruhák meg ghile az animációk egy részét feljavították tps nézet sokkal használhatóbb a katonák kiabálnak egymásnak stb.
  • tpM
    nincs
  • Adam II
    Amúgy van weboldala is ennek az SLx-nek?
  • Adam II
    Akkor jó. ModWar biztos jobban fog hozzá passzolni.
  • tpM
    Mert kompatibilis lesz az összes hangmoddal
  • Adam II
    SlX nem változtatja meg a hangokat?
  • tpM
    Chammy' SoundMod
  • wardogzombie
    érdekes fegyverhangok
  • tpM
  • Adam II
    Itt egy video az SLX-ről. Csakhogy lássuk tpm miben részesül.
  • Adam II
  • tpM
    tökjó a loading screen :)
  • Adam II
    >:(
  • tpM
    Nemtom, raptorral épp most teszteltük multit
  • Adam II
    Igen mikor lesz a bizonyos "soon" amikor megjelenik?
  • lee56
    A "szépen letenni" részt is olvastad? :D

blash: campaignban nem jött össze pedig próbáltam hidd el :)
  • Raptor 2
    Mikor szedhetem énis,???? ez teccik
  • tpM
    Előkapjuk a stingert és adunk neki :D
  • blash
    Action (6) -> eject vagymi es barhonnan kiugranak.
  • lee56
    hmm, ez tényleg érdekes, én próbáltam ugy is, de nem mert kiszállni 20méter magasan :))

Szal marad a kérdés hogy mondjuk meg az AI-nak hogy tegye le szépen a helikoptert? :)
  • fkubi
    Jah. Ehhez nem art egy helipad. Van lathatatlan is. Nelkule neha meg a desert islandon se talalt maganak eleg helyet :)
  • SzaSzaWEL
    Helivel leszállítani meg asszem úgy tudod, hogy disembarkoltatod. Akkor elvileg leteszi, és kiszáll.

Ha meg a levegőben teszi ezt, akkor bocs :)
  • visine
    Kijelölöd a sérült katonát (f1, f2 stb.) és a 6-1 billentyű kombinációval odaparancsolod a szanitéchez ("Heal medic"), az meg szépen "rendbeteszi".
  • bbchris
    Huhh én a BPA Realistic Soundra gondoltam de sajna lepróbáltuk és borzalmas , a csattogások még csak jók de a többi az csapnivaló szal marad az FDF SOund ami még jó .
  • KraZ
    Kösz!Megpróbálom!
  • Bucser
    fordítva kell gondolkodni. Azt hiszem a sérültet kell az action menüből a medichez irányítani.