35066
-
lee56 #10699 azért az a coop mód meg külön sziget, lehet megér majd pár órácskát... -
Feró Flex #10698 nem vagyok megyőzve,részemről nem-veszem-meg
-
tpM #10697 + még ezekért -
Feró Flex #10696
bevannak ezek rúgva!?Ezért még pénzt is kérnek...HA_HA
-
tpM #10695 na QG-ről ennyit:
New weapons:
Grenadelauncher: 6G30
Rifles: M16A4*, M16A4 ACOG*, M16A4 GL*, M16A4 ACOG GL*, AK74 PSO1*
Sniper Rifles: M107*, KSVK*
ez a csillagozás azt jelenti, hogy ArmA-ban patchel bent vannak :] tehát kapunk 1 szép orosz gránátvetőt aminek a dobtárján tök jól átnyúlik a kezünk :D -
Feró Flex #10694 kiváló
-
tpM #10693 RHS v2.0 kint.
csekk arma.hu -
olyan nem lesz... -
tpM #10691 hát most így nemtom majd megnézem :)
viszont találtam egy érdekességet:
"i was searching on armaspy for a server and ran across this server it was running a test map and had placebo and suma in it
its specs were a 1024Mb connection with 2048 slots! can we join this or was this an accident it was made public?"
(aki esetleg nem tudná placebo = BIS PR manager, suma = ArmA fő programozó)
forrás -
bbchris #10690 Köszi a választ , sajna a DeleteVehicle nem működik mert kiírja hogy type boolean , az időzítést említetted azt hogyan is kellene mert annyit tudok hogy van olyan hogy min , max és mid , ezek mit takarnak ? -
tpM #10689 mingyár regelhetsz harmadszorra is xD -
hát ügyes vótammá
-
lee56 #10687 Hui, honnan szeded azt a sok büntit :)) -
tpM #10686 Naigen.. csakhogy hiba hiba csúszott a számításaimba s ez még annyira béta, hogy csak v3-ban lesz nekem meg v2 van :] -
attól még várjuk azokat is amiket Te igértél
-
tpM #10684 hát nemtom... próbáld úgy, hogy elnevezed a triggert és pl ha 1perc után kikapcsoljon akkor scriptben:
~60
deleteVehicle triggernév -
bbchris #10683 Hogyan lehet kikapcsolni egy triggert vagy eltüntetni ? Azt kellene megoldanom hogy szól a triggerben a sziréna , és amikor vége a harcnak akkor leálljon , vagy egy idő után kikapcsoljon mert hosszab sziréna esetén már idegesítő a hang . -
tpM #10682 naigen ezt akartam... -
gyíííííídeefrankooon nez ki! -
-
tpM #10679 jóva' majd holnap nyomok sajátokat akkor -
Mert nálad ugyanis a kép benne van a cache-ben hisz te már láttad a képet. De ki nem látta még a képet imageshacken az nem látja most.
Azaz béka. -
tpM #10677 hmm pedig én látom :] -
ez ilyen jatek, sok ember tobbet forumozik rola mint amenyit jatszik vele ;P -
hahaha az szopó' :) -
szép béka tempi.. tudhatnád már pár éves SG reged óta, hogy ide nem lehet linkelni imageshackről. -
tpM #10673 zsír RHS SpetsNaz
-
csalást meg armahu-t ne említsd egy napon itt sztem. -
hogy számoltad ki? -
coop szervereken volt úgyhogy inkább valami idétlenkedő csapattárs lehetett
-
blash #10669 *tokoleszel -
blash #10668 Ha evo-n tortent ez, akkor valoszinu, hogy jott egy ruszki kamov vagy su25 es szepen vegig szorta az bazisodat. Megesik, ha sokat tokoreszel... -
Nem azzal van a baj, hogy nem várnak meg a pilóták mert többnyire várnak,hanem épp kint harcolnak valahol.
Meg olyan szintű csalások mennek a szervereken, hogy ilyet még nem láttam máshol. Pl. Egyszercsak felrobbant az összes jármű a bázison.Aztán meg egyszerre felrepült mindenki a levegőbe.Ettől le is fagyott a gép reset-elni kellett. -
Feró Flex #10666 BOCSÁNAT! -
blash #10665 Miert emlited allandoan egyutt a berzerk missionoket es a cti-t? Tul sok kozuk nincs egymashoz, berzerk sima versus, cti meg ennel osszetettebb.
http://community.bistudio.com/wiki/CTI -
Feró Flex #10664 Mi vagyunk hárman,nyomjuk rendszeresen csak az EVOba nem szálunk be AI ellen meg már uncsi nakünk is.ESL-en 5vs5 meg már prima lenne,meg kell próbálni,mi servere ritkán megyünk de az ARMAHU-n nagyon szivesen játszanánk.Berzerk CTI-vel meg az a gond mindenki sniper és bábeltornya az egész meg teli van csalóval.Tehát a hét 1napján mehetne mondjuk pld. vasárnap mindenki tudja CTI-nap van ha nem indulbe akkor nem kell eröltetni.Csak ez igy nagyon langyos víz felkéne rázni a dolgókat
-
en ma pl tok jot jaccottam haverommal haromnegyed hattol egeszen mostanaig... es holnap csatlakoznak meg 2 en :) szal orulnenk mi is ha tobb magyarral jacchatnank....normalisan...csapatba :) -
tpM #10662 kár, hogy ~10 aktív arma mp játékos van szerény hazánkban -
pl A.R.M.A.H.U 

-
lee56 #10660 Hátjah, a kezdet nehéz evo-ban, de a 10 perc heli részen segithet ha kevés emberes szerverre mész, vagy egy olyanra ahol jól meg van oldva a szállítás és rendesek a pilóták :)
.png)