35066
-
Júdás
-
hát nincs
-
nincs igazság a földön...
-
ez elég érdekes mivel megvan nekem is a bf2 igaz már jó i9deje csak a tokjában de igy hogy eredeti játékkal nyomtam még igy se nagyon segitettek.ennyit a sznobbal teli topicról.ha valaki nem klántag akkor meg se próbáljon odamenni segitségért
-
Szerintem jobb is, hogy az illető nem látogatja a topicot... -
ez pedig egy másik ugyanattól a személytől:Ja, ez meg a másik, hogy tele van sznobbal az ArmA topic, basznak segíteni warez ügyben.
Kipróbálnám én, de rohadtul nem jöttem rá magamtól, hogy hogyan kéne, pedig általában nem okoz gondot. A legújabb peccshez nem találtam krekket, az el sem indult, ami meg az imidzs fájlban volt peccs+krekk, az meg rendszeresen asztalra dobál abban a pillanatban, hogy rányomok a multiplayer ikonra... -
pár szösszenet a bf2 topicból:ArmA-nak milyen a multija? Nincs nagy kedvem megvenni, mert még ingyé sem bírtam tovább idegekkel 4-5 single pályánál. Kicsit túl sokat vártam tőle, de ez csak egy graf tuningos OFP lett. Aztán azé' mégiscsak 2007 van, most már nem nyelem le a "nem baj, hogy lelőttél, még nyugisan leveszem a puskát a vállamról, mielőtt meghalok" típusú eseteket. Már OFPben is zavart, de most már botrányos. A halálanimációk szintén. Egy rihes ragdoll-t nehéz lett volna belerakni?
Ehh, mindegy, ez nem az a topic. Bár az ArmA topicban ezért a hsz-ért már elvágták volna a torkom. -
jó reggelt mindenkinek!
-
tpM #10851 ... -
tpM #10850 hmm photobucket sem müxik... :\
kép1
kép2 -
tpM #10849 RHS v3 SpetsNaz (beta)
-
Köszi!
Ez egy pbo szóval addon van benne pár arc nem tudom mennyit foglal. Majd kipróbálom.
-
tpM #10847 az arc az serverfüggő armahun asszem 100kb alatt kell lennie külömben nem jeleníti meg :) -
Az arcokat nem tudom. tudtommal az csak textúracsere. azt mintha át is töltené másoknak is. de nem biztos. -
Aha köszi. Akkor a szerveren el kell felejtenem.
Az arcokat is? -
nem mivel a soundpackokat már scriptelik is nemcsak "only sound" modok. azaz nem csak lecserélik a hangokat hanema játék engine-jével is mókolnak velük. -
Hi!
Ma én is felnéznék a szerverre. Most szedtem le egy arc csomagot hogy jobban beleoldvadjak a környezetbe :) Azt kérdezném, hogy a szerveren nem fog gondot okozni? OFP-ben nem volt vele gond.
Néztem, hogy vannak jobb hangok de azt írtátok, hogy a szerveren gondot okozhat. OFP-hez is volt de tök mind1 volt kinek van fennt és kinek nem. MOstmár nem így van? -
tpM #10842 nem kell várni mennyünk zerverre -
meddig várunk még? -
jah -
tpM #10839 ma egy visszavágó? -
rég játszottam ilyen jót. 

-
Nagyon jó a játék. A kampányt most kezdtem el de elég nehéz :) Bár aztán rájöttem hogy expert fokozaton voltak az ellenfelek- talán :)
A távolra lövés sokkal nehezebb mint az OFPben volt. Még szokni kell :) -
D00M #10836 Már hogyan nyertünk volna? :D ha maradsz talán még van esély de 3an megvoltunk lőve
Amúgy jó volt, remélem ismételünk
-
tpM #10835 ehh sorry elment az áram a Sahrani plains pályán... ugye mi nyertünk? :) -
Na megvettem a játékot most töltöm :) A héten majd felnézek a szerverre :) -
szerintem ne gyere akkor ide mert szerintem az itt lévöket nem az érdekli tetszik-e neked vagy se szerintem és esetleg csunya szavakat vághatnak hozzád szerintem söt lehet hogy a monitorodat is hozzád vágják szerintem meg különféle dolgokat(paradicsom,konzervesdoboz,műbráner,ürülék,üres ben gay-os kenőcsös doboz)is szerintem de még az is előfordulhat hogy felszolitanak hogy lépj nemi kapcsolatba különféle élö és élettelen dologgal szerintem.ehhhh nagyon korán van hogy ilyen f@szságokat olvassak mint a véleményed.-szerintem-
-
Szerintem, véletlen más topikot néztél és véletlen ide írtad a véleményed...szerintem :) -
romi8 #10831 Szerintem nem jó játék
-
Nem volt rossz, de...
Mindenki úgy visszonyult, hogy már évek óta játszik online, és tisztába van mindennel.
Utálom az olyan kifejezéseket, amiket, pl magyarul is meg lehetne kérdezni...De kifejezetten jó volt...
Remélem nem hagytok ki a következő játszmákból.
Holnapra szerzek mikrofont.
Kösszönöm a segítséget és a játékot. -
Tudom, de akkor abban a pillanatban az az ember akinek írtam tudta, hogy neki írom :) -
használd lécci a "válasz erre" opciót hogy tudjuk kinek irsz.
-
csodálkozol?egyik szerver csíterparadicsom hülye adminnal a másik kifagy a mienk még mindig rossz
-
D00M #10826 Na ennyit a mai hentről, maradtunk ketten vazze
-
Itt vagyok, nem tudtam válaszolni a sziára :)
-
szerver restart plz összefosta magát -
aaaaaaaaah ne mongy ilyet -
tpM #10822 1600HRS körül össze kéne ülni egy berzerkre -
Feró Flex #10821 Kettös,nyilt,lábszártörés(sipcsont),mont a Véres sportban Tompo ellenfelének,a lábszáram 90fokban elgörbülve.
-
D00M #10820 Mennyémá este fél kilenckor lett vége az edzésnek, kilenckor értem haza, utána pedig jegeltem, ben-gayeztem a testem 110%-os felületét, majd betompultam a fájdalomcsillapítótol. De majd ma vagy valamikor megkapod ami jár
De délután is kéne valamit alkotni vagy nem tom..
.png)