35066
  • Adam II
    Persze megjelenés sehol sincs még :/
  • Feró Flex
    EZ A VTE NAGYON KIRÁLY GRATULA, A SZIGETEKNEK ORIÁSI HENGULATUK VAN PRIMA LESZ
  • tpM
    Jól megvan... M68 red dot izéknél leszimulálták hogy rendesen működjön (tehát a pontocska mindig egy helyre mutat trackirosoknak jó) aztán AK-n lövéskor mozog az a kallantyú oldalt :)
    tesztelni kéne multiban csakhát nincs kivel :\
  • Adam II
    Mi van az SLX-el?
  • Bucser
    NA Queens gambithez nem kell crack. Az ARMA eredeti dvd-vel szalad (akinek nem menne annak van egy 1.08-as crakcje a dvd-n bár nem tudom mennyire szereti a játék..
  • tpM
    Hey,
    Ha valakit érdekel a Vietnam: The Experience mod tesztelése akkor annak itt van a pre-alpha (lol) verzió (még a tpM' VTE soundpack 1.0-t használja :( ) server is van a filterbe csak írjátok be, hogy VTE vagy PMC
  • tpM
    majd lewarezolom :]
  • repvez
    Ahogy néztem a Gold kikadás egész jol megéri 30euro az alap 1.08+Queen Gambit+Editálo softver leirásal
  • Bucser
    Nekem nincs rá keret perpé... max 2 hónap múlva.
  • repvez
    Valaki már megvette a kieget?kis beszámolo az ujdonságokrol és az uj kampányrol?
  • Adam II
    Biztos vagyok benne
  • tpM
    dede kiváncsi vagyok 2007 vége fele a 6G30-nak átnyúl e a dobtárán a kezünk :)
  • wardogzombie
    nem köll
  • tpM
    na holnap kiadják a Queen' Gambitot :)
  • wardogzombie
    2gigás procival se indul el,szemtanuja voltam.
  • tpM
    Ahh az nem fog menni :( min. GF 5600 vagy Radeon 9500-től indul el
  • hNeo
    Hali

Az OFP megy mint állat, mediumon van kb minden és 1024x768-ba.
    Multiba is jól megy. Boltban vettem 2900ért anno +res +redhammer.
    Megunhatatlan.

Csak gondoltam kipróbálnám az Armát. GF FX5200-asom van. Mondjuk kicsit húzva van a proci és a memória is. 1,6ghz-re.

SzaszaWel: p4 1.6 512 rambus, 9600xt-n próbáltam, very low minden, és így is beszaggat :/ -> Az meg hogy lehet? .....

7végén kipróbálom az Armát. és leírom mire jutottam.
  • wardogzombie
    elkezdődött a p3.
  • lee56
    nem mind1, azon a gépen egy 8800ultrával se menne jobban :)
  • bucsher
    1.3as p3 azt leveri mint vak a poharat :)
  • SzaSzaWEL
    Szerintem az ofp is necces. p4 1.6 512 rambus, 9600xt-n próbáltam, very low minden, és így is beszaggat :/

Az arma tuti felejtős.
  • tpM
    milyen a videókarid?
  • Raptor 2
    HÁt nem hiszem hogy azon elindulna, sajna ez van :( Viszont akkor érdemes próbálkoznod az OFP-vel, az már csak futna rajta
  • hNeo
    Sziasztok!

Milyen kb az a gépigény, amin legminimálisabb felbontásban még lehet játszani az Armával?
    Nekem 1,3 ghz-es p3-asom van, 256mbyte ram-mal :)

Esetleg próbálta már valaki Laptopon? ha igen milyenen?

Köszi
  • D00M
    Ha élve hazaérek edzésről én jövök
  • wardogzombie
    ma este lesz valami lövöldözés?
  • Adam II
    A hadjárat nem dinamikus (sajnos). Szóval ha megcsinálod a küldit akkor is azt írja ,hogy kikergettek mert ez van. Kigergettek.
  • Mnemomic
    Ez a kampány mód hogy van? Arra rájöttem, hogy ha nem sikerült egy küldetés akkor visszaver az ellenség. De volt egy olyan, hogy egy hidat kellett felrobbantani, majd AT-val adni a tankoknak. Na én ezt mind megcsináltam nem maradt egy tankja se dőt senki mégis ki lettünk kergetve a városból.

Most csináltam egy mesterlövészes küldetést egy tisztet kellet megölni a Hotelban. Na ez sem volt semmi. Szerintem az OFPben jobb volt a kampány nem volt ilyen durva.
  • dronkZero
    Ja, robbanásoknál gázos. De úgy egyébként szerintem nem vészes. Nekem kifejezetten tetszik, hogy mondjuk tető sarkán nem lóg ki konzolosan, lábujjainál megtámasztva a hulla a levegőbe, hanem lelógnak a kezei, aztán szépen lecsúszik, leesik.

De az OFP-be/ArmA-ba sztem nem ezért nem került bele. Halál után is objektum marad a test, az engine meg nem nagyon szereti a mindenféle slendriánul mozgolódó objektumokat.

OFPben anno azzal szórakoztam, hogy betettem rádióra az egyik csóka arcmimikáját, aztán parancsra vigyorgott, meg vágta a pofákat. Az volt a morbid, hogy fejbelőttem, és még utána is grimaszolt a hulla véres pofával. :)
  • Bucser
    JAhh mert ARMA-ba nem raktak kést:D
  • Bucser
    A Ragdollal az a baj, hogy ragdoll... azaz rongybaba és nem ember. És sajnos a drága programozók kúrvára nem képesek szinkronizálni, hogy hol milyen irányokba milyen mértékű mozgást engedélyezzenek ennek a rongybabának. (mert ugye az emberi csintváz nem csak arra van, hogy hordozza a hússzövetet hanem, hogy annak mozgását is behatárolja.)

Ez az amit nem kpesek megcsinálni. ezért néz ki minden halálanimáció ragdoll esetén szarul.

Arról nem beszélve, hogy nincsennek összhenagolva a találati erők és az objectek súlya. szóval a ragdoll úgy mozog mint egy kifeszített ejtőernyő a halál esetén.
  • wardogzombie
    nem vágtuk el a torkod micsoda meglepetés.....
  • koschwarz
    nekem sose volt bajom az arma vagy ofp meghalós animációjával. lehet hogy ugyanúgy esnek össze mindig, de legalább nem repülnek idióta rongybábú módjára össze-vissza tekergő végtagokkal. szerintem úgy általában a ragdoll-on lehetne még mit javítani, mert a legtöbb játékban idiótán néz ki.
  • wardogzombie
    töltsd le wazze és próbáld ki te se szarod apénzt gondolom.én is letöltöttem hogy kipróbáljam és ugy maradt attól még kurvajókat játszunk a többiekkel.majd ha módom lesz rá vagy valaki épp megunja az eredetijét,(olyan ugysincs)akkor átveszem és passz.
  • wardogzombie
    na látod.én még mindig hiszem hogy azért nyilnak ezek a topikok hogy segitsünk egymásnak.
  • tpM
    és igen, egy ragdoll belefért volna :D
  • dronkZero
    Na, kezd hírem lenni.

"Bár az ArmA topicban ezért a hsz-ért már elvágták volna a torkom."

Látom tökéletesen igazam volt. És még én vagyok a bunkó.

Azért asszem nem egy kategória a Tescoban 3ezerért kapható BF, meg az itthon nem is forgalmazott, mindenféle cseh meg zulu verziót importálva, angollá makkolva szüttyögött ArmA. Ráadásul nem, ismétlem _nem fogom megvenni_ kipróbálás céljából, mert ha utána kiderül, hogy nem tetszik, akkor ablakon kidobott péntz volt.

Hm. Most egy picit gondolkodtam, lehet, hogy a demo lesz a megoldás? :P :D Van benne CTI?
  • rekettyes
    egyébként rendszerint tényleg nem segítenek (ők se )
  • wardogzombie
    mész a helyedre!!!!!!!!!!!!
  • wardogzombie
    nem vagyok júdás mert nem bf2zök egyem a tökeidet olvasd el a bibliát