35066
-
Persze megjelenés sehol sincs még :/ -
Feró Flex #10898 EZ A VTE NAGYON KIRÁLY GRATULA, A SZIGETEKNEK ORIÁSI HENGULATUK VAN PRIMA LESZ
-
tpM #10897 Jól megvan... M68 red dot izéknél leszimulálták hogy rendesen működjön (tehát a pontocska mindig egy helyre mutat trackirosoknak jó) aztán AK-n lövéskor mozog az a kallantyú oldalt :)
tesztelni kéne multiban csakhát nincs kivel :\ -
Mi van az SLX-el?
-
NA Queens gambithez nem kell crack. Az ARMA eredeti dvd-vel szalad (akinek nem menne annak van egy 1.08-as crakcje a dvd-n bár nem tudom mennyire szereti a játék.. -
tpM #10894 Hey,
Ha valakit érdekel a Vietnam: The Experience mod tesztelése akkor annak itt van a pre-alpha (lol) verzió (még a tpM' VTE soundpack 1.0-t használja :( ) server is van a filterbe csak írjátok be, hogy VTE vagy PMC -
tpM #10893 majd lewarezolom :] -
Ahogy néztem a Gold kikadás egész jol megéri 30euro az alap 1.08+Queen Gambit+Editálo softver leirásal -
Nekem nincs rá keret perpé... max 2 hónap múlva. -
Valaki már megvette a kieget?kis beszámolo az ujdonságokrol és az uj kampányrol? -
Biztos vagyok benne -
tpM #10888 dede kiváncsi vagyok 2007 vége fele a 6G30-nak átnyúl e a dobtárán a kezünk :) -
nem köll -
tpM #10886 na holnap kiadják a Queen' Gambitot :) -
2gigás procival se indul el,szemtanuja voltam. -
tpM #10884 Ahh az nem fog menni :( min. GF 5600 vagy Radeon 9500-től indul el -
hNeo #10883 Hali
Az OFP megy mint állat, mediumon van kb minden és 1024x768-ba.
Multiba is jól megy. Boltban vettem 2900ért anno +res +redhammer.
Megunhatatlan.
Csak gondoltam kipróbálnám az Armát. GF FX5200-asom van. Mondjuk kicsit húzva van a proci és a memória is. 1,6ghz-re.
SzaszaWel: p4 1.6 512 rambus, 9600xt-n próbáltam, very low minden, és így is beszaggat :/ -> Az meg hogy lehet? .....
7végén kipróbálom az Armát. és leírom mire jutottam. -
elkezdődött a p3.
-
lee56 #10881 nem mind1, azon a gépen egy 8800ultrával se menne jobban :) -
bucsher #10880 1.3as p3 azt leveri mint vak a poharat :) -
SzaSzaWEL #10879 Szerintem az ofp is necces. p4 1.6 512 rambus, 9600xt-n próbáltam, very low minden, és így is beszaggat :/
Az arma tuti felejtős. -
tpM #10878 milyen a videókarid? -
HÁt nem hiszem hogy azon elindulna, sajna ez van :( Viszont akkor érdemes próbálkoznod az OFP-vel, az már csak futna rajta -
hNeo #10876 Sziasztok!
Milyen kb az a gépigény, amin legminimálisabb felbontásban még lehet játszani az Armával?
Nekem 1,3 ghz-es p3-asom van, 256mbyte ram-mal :)
Esetleg próbálta már valaki Laptopon? ha igen milyenen?
Köszi -
D00M #10875 Ha élve hazaérek edzésről én jövök
-
ma este lesz valami lövöldözés?
-
A hadjárat nem dinamikus (sajnos). Szóval ha megcsinálod a küldit akkor is azt írja ,hogy kikergettek mert ez van. Kigergettek. -
Ez a kampány mód hogy van? Arra rájöttem, hogy ha nem sikerült egy küldetés akkor visszaver az ellenség. De volt egy olyan, hogy egy hidat kellett felrobbantani, majd AT-val adni a tankoknak. Na én ezt mind megcsináltam nem maradt egy tankja se dőt senki mégis ki lettünk kergetve a városból.
Most csináltam egy mesterlövészes küldetést egy tisztet kellet megölni a Hotelban. Na ez sem volt semmi. Szerintem az OFPben jobb volt a kampány nem volt ilyen durva. -
Ja, robbanásoknál gázos. De úgy egyébként szerintem nem vészes. Nekem kifejezetten tetszik, hogy mondjuk tető sarkán nem lóg ki konzolosan, lábujjainál megtámasztva a hulla a levegőbe, hanem lelógnak a kezei, aztán szépen lecsúszik, leesik.
De az OFP-be/ArmA-ba sztem nem ezért nem került bele. Halál után is objektum marad a test, az engine meg nem nagyon szereti a mindenféle slendriánul mozgolódó objektumokat.
OFPben anno azzal szórakoztam, hogy betettem rádióra az egyik csóka arcmimikáját, aztán parancsra vigyorgott, meg vágta a pofákat. Az volt a morbid, hogy fejbelőttem, és még utána is grimaszolt a hulla véres pofával. :) -
JAhh mert ARMA-ba nem raktak kést:D -
A Ragdollal az a baj, hogy ragdoll... azaz rongybaba és nem ember. És sajnos a drága programozók kúrvára nem képesek szinkronizálni, hogy hol milyen irányokba milyen mértékű mozgást engedélyezzenek ennek a rongybabának. (mert ugye az emberi csintváz nem csak arra van, hogy hordozza a hússzövetet hanem, hogy annak mozgását is behatárolja.)
Ez az amit nem kpesek megcsinálni. ezért néz ki minden halálanimáció ragdoll esetén szarul.
Arról nem beszélve, hogy nincsennek összhenagolva a találati erők és az objectek súlya. szóval a ragdoll úgy mozog mint egy kifeszített ejtőernyő a halál esetén. -
nem vágtuk el a torkod micsoda meglepetés.....
-
nekem sose volt bajom az arma vagy ofp meghalós animációjával. lehet hogy ugyanúgy esnek össze mindig, de legalább nem repülnek idióta rongybábú módjára össze-vissza tekergő végtagokkal. szerintem úgy általában a ragdoll-on lehetne még mit javítani, mert a legtöbb játékban idiótán néz ki. -
töltsd le wazze és próbáld ki te se szarod apénzt gondolom.én is letöltöttem hogy kipróbáljam és ugy maradt attól még kurvajókat játszunk a többiekkel.majd ha módom lesz rá vagy valaki épp megunja az eredetijét,(olyan ugysincs)akkor átveszem és passz. -
na látod.én még mindig hiszem hogy azért nyilnak ezek a topikok hogy segitsünk egymásnak.
-
tpM #10864 és igen, egy ragdoll belefért volna :D -
Na, kezd hírem lenni.
"Bár az ArmA topicban ezért a hsz-ért már elvágták volna a torkom."
Látom tökéletesen igazam volt. És még én vagyok a bunkó.
Azért asszem nem egy kategória a Tescoban 3ezerért kapható BF, meg az itthon nem is forgalmazott, mindenféle cseh meg zulu verziót importálva, angollá makkolva szüttyögött ArmA. Ráadásul nem, ismétlem _nem fogom megvenni_ kipróbálás céljából, mert ha utána kiderül, hogy nem tetszik, akkor ablakon kidobott péntz volt.
Hm. Most egy picit gondolkodtam, lehet, hogy a demo lesz a megoldás? :P :D Van benne CTI? -
egyébként rendszerint tényleg nem segítenek (ők se ) -
mész a helyedre!!!!!!!!!!!! -
nem vagyok júdás mert nem bf2zök egyem a tökeidet olvasd el a bibliát
.png)