35066
-
blash #11059 Nezzel szet a gamecopyworldon. -
Sir IvanHoe #11058 Az a gondom,hogy a meglevo crack jolesz-e ha patchelem!? -
blash #11057 Akkor patcheld 1.08-ra... Meg ird le pontosabban, hogy mi is a gondod. -
tpM #11056 pedig patchelni nem árt :D -
besírok
-
Sir IvanHoe #11054 Segitsetek pls!HOgyan kell installalni? Allandoan patchelni akar,pedig a netet is le offoltam. -
gsg16 #11053 az első ghost recon-hoz nekem kb 3 giga kiegészítésem van. -
gsg16 #11052 ma már csak szépek a játékok.6-8 giga némelyik mérete,11000Ft,és gyakorlatilag egy délután végig lehet játszani a mai fps-eket.taktika meg zéró.mindegyikben menni kell.és hentelni.a rainbow six:vegas-ban már csak gyakorlatilag egy 4 fős kivégző osztagot vezetünk.a swat sorozat volt még említésre méltó taktikai játék. -
D00M #11051 Americas Army az jó kis játék nekem nagyon bejön, csak ritkán játszom mert nincs kivel sajna
-
Azokkal játszottam. Meg is van Raven Shield meg Ghost Recon és mindkettő kiegészítői is.
Úgy látom nem csak én nem tudok mondani ezekhez hasonló játékokat amiket manapság csináltak :(
-
gsg16 #11049 üdv!a rainbow six sorozat taktikai fps volt a raven sield-ig.az utánna következő részek már inkább szépek,mint jók.de a raven shield nagyon jó volt.esetleg a gfhost recon különböző részei. -
Majd lecsekkolom, de most takarítanom kell. -
tpM #11047 Nézd csak meg pl alap visszarugást aztán ModWarSoundban (a sima MP5-tel ám ne a hangtompítottal) -
Van visszarúgása. csak láttál már fullautóban lőni MP5-öt gyébként?? a valóságban is az ütemes visszarúgás kellő tartással szinte kiegyenlíti egymást. ezért van rajta fullautó fokozat.
CQB-nál nagyon hasznos. -
blash #11045 Ofp finmoddal, fasza kampany van benne, termeszetesen ezt sem jatszottam vegig :)
[url=http://www.fdfmod.org/]fdfmod.org[url] -
Én inkább olyanra gondoltam aminek van single player része is. -
blash #11043 es csak rongyfejuekre lohec: americasarmy.com
aao.hu/spawn_point.php
De ez tetszik, hogy a javelin csove cserelheto, mast nem is lattam ebbol a jatekbol:
jutub -> Americas Army Javelin Tube
jutub -> America's Army v2.7 Javelin Anti Tank System - EEGold.com -
tpM #11042 Csak egy példa volt.
Oswald: pl FDF Soundpack , Chammy' Soundmod
ModWarSoundnál nincs visszarugása az MP5-nek full auto fokozaton -
Játszottam vele nekem is tetszett. -
conflict sorozat nekem bejött mind
-
lammaer #11039 Hááát... én is kedvelem a stilust de nemigen jut eszembe más. Mondjuk talááááán taláááán a Brothers in Arms tekinthető egy picit taktikai FPSnek (a csapattársak irányitása miatt), de csak nagyon haloványan, mivel elég korlátozott a pálya, nincs fegyverválasztás és nagyon sokféle megoldás egy-egy problémára. De nagyon arcade az OFP/Armahoz képest. -
most fejeztem be 2x a rainbow six vegast, nekem bejött, bár a szimulációhoz még középszinten sincs köze, de a hangulat és a fegyverhangok nagyon ott vannak, és inkább közelharcos, nem nagy távolságokat kell leküzdeni. -
Kicsit off de nem tudnátok ajánlani egy-két modern időben játszódó taktikai FPS-t ami az elmúlt egy-két évben jelent meg (ArmAán kívül) és érdemes lenne vele játszani? Azért ide írom mert itt tudom ,hogy nem valami CoD szerűséget fogtok ajánlani.
Ma kipróbáltam a CoD4-et mert sajnos az elmúlt hónapokban ez az egyetlen játék ami modern környezetben játszódik de szinte semmi köze a valósághoz csak eszetlen futsz lősz meg teli van nevetséges hülyeségekkel mondjuk ez nem meglepő.
Azt sajnálom ,hogy nem csinálnak elég modern környezetben játszódó játékot. Nekem nem muszáj ArmA szintű szimuláció de azért valami középutat találhatnának mert most kb. úgy áll a helyzet ,hogy van egy szimulátor az ArmA meg az összes másik árkád semmi átmenet. A GRAW 2 nekem tetszett volna csak az AI néha nagyon nagy marhaságokat csinált.
Bezzeg a II Világháborús játékok között vannak jók (BiA ,Red Orchestra) és lesznek is de azért én szívesebben látok a katonák kezében egy M16ost vagy AK-t mint egy Garandot. -
van egy mod ahol a veterán ráénekelte a hangokat asszem azt tedd fel. -
de te ugyis csak cod2zöl -
kemény vagyol
-
blash #11033 De csak ha tempike csinalta.... -
Akkor milyen modot lehet szerinted használni,aminek jó a hangja,de nem módosít semmi mást? He? 
-
gondolod hogy itt aki az armahu-n játszik,most nem az ismeretlenekre gondolok hanem a nagy átlagra akik állandóan fent vannak,van olyan aki ilyesmivel szórakozik?
-
tpM #11030 hát még régebben volt aki XAM1.3 meg mindenféle cfg-t módosító izével jött aztán én voltam a köcsög mert szóltam neki, hogy ilyennel nem játszhat (most tényleg ne az legyen, hogy neki erősebb meg más a visszarugás stb). Aztán vannak az ellenőrizhetetlen csítek pl VS-t regularon nem szabad játszani mert egyesek hátha kihasználják a külső nézet előnyeit ;) -
lee56 #11029 wuzzzuuuuup :) -
hát ez loooool -
bááááááááááááh az nem olyan csít te. szted csítelne itt igaziból bárki is? naiv fiucska most menjek át és világositsalak fel?
-
Aki csíter,azt úgy is észrevesszük... vagy nem?
-
az evo 4.0 eléggé ott van a szeren.nagyon tetszik.
-
áááááááááááááááááááááááááááááááááá nemááááááááán. erre kell hazaérjek? 
-
blash #11023 Me'? Probaltatok ernyozest? Meg a radiotornyot mar csak szacsizni lehet. Az erosites ugyanugy omlik, ha senki sincs az eppen ostromlott varosba, eze' ha keves juzernel erdemes ai-t elbujtatni a varos szurke koreben (kussoltatva es bokorban, hogy ne lojon senkire es hogy kevesbe vegyek eszre).
Szoval milyen? :) -
ez az evo4.0 nagyon druva... -
úristen!:) -
Dee aranyos :]]
.png)