35066
-
toroljetek a szerverrol -
evot soha tobbet! -
tpM #11177 Felőlem lehet XM8 csak fogja rendesen, töltse rendesen.
A házrombolás meg ArmAban is megoldható, csak le kell modellezni a házat lyukasan aztán ha eltalálja pl sabot akkor kicserélni a modelt. -
Szép a táj.
Csak azt sajnálom ,hogy nem fog futni a gépemen csak úgy 5 év múlva:(
ArmA-ban is biztos szép lenne a táj de engem nagyon idegesít ,hogy néha képtelen betölteni egy mellettem álló katonát rendesen főleg az átvezetőknél utálom amikor a katona egy kartonlap fegyvert tart a kezében ami nagynehezen fél perc után átváltozik normális fegyverré ezért nem is veszek magasra semmit de mégis ezt csinálja folyton.
U.I.:
Miért van a játékban XM8as? Tudtommal ejtették a projectet. -
tpM #11175 heh
"ARMAII will support only SM 3.0 or higher, (SM 2.0 GC will not be supported). DX9 and DX10 will be both supported."
Armaholic-on még van egy érdekes cikk -
Feró Flex #11174 király
-
tpM #11173
(by tpM ofkorsz) -
megtévesztő
-
mano011 #11171 Köszi Wardog!
Közbe rájöttem.:)
Üdv.:Jack Bauer alias Mano. -
hy ugy tudsz hogy enginerként ha a közeledben van repair truck akkor a scroll menüben megjelenik egy build farp nevü opció,erre entert nyomva leguggol a csávó és már eszkábálja is a farpot.
-
VAlaki emg tudja szerezni az Amra zenéit mp3-ban? -
mano011 #11168 Hi!
Hogyan tudok farpot építeni? -
mansniper #11167 Hi, rá is löttem egy tárat, még vérzett is, de jól bírta ott fent... -
evo4 a csávo egy ah-1 pilota és nem repül hanem áll a levegöben
-
blash #11165 Igen, muszaj volt az a hozzaszolasom. -
its a bird? noooooooooo its a plane? nooooooooo it is super opfor jeeeeeeeeeaaaaaaah we love super opfor!!!!! 

-
lee56 #11163 szerintem pont azt szertné elkerülni (meg is értem), szóval nagyon muszály volt az a hsz? (tudod, ha nem tudsz/akarsz segiteni inkább maradj csöndben) -
1.08 van most ami relative jo, legalabbis a kezdeti verziokhoz kepest persze ebben is vannak meg bugook (az 1.08 at 1.05 re kell telepiteni).
A XAMrol meg a tobbi addonrol annyit hogy tan most nem is engedelyezett a hasznalatuk az aramhun es sok kulfoldi szerver sem szereti oket.
A QG meg nem nagy durranas, normalis nagy uj sziget nincs benne csak egy ilyen mini, a kampanyok meg irrealisan nehezek (szerintem).
-
tpM #11161 RHS, VTE, XAM, SLX POWA! -
blash #11160 olvasgassa' vissza vagy negyven-otven oldalnyit... -
steweee #11159 na most lesz olyan gépem hogy érdemes is lesz vele már játszani
vki összefoglalná nekem hol tart a dolog peccselésben, kiegészítőkben meg játékosok által írt addonokban, hogy miket keressek hozzá ?
látom megjelent vmi kieg kampány, a qeens gambit. csak ez az egy official van hozzá? régebbről van még nekem a XAM meg a perpetua fanok által írt mod is. még vmi komolyabb esetleg? -
mit bánom én ócskavas az egész.magyar alkatrészekkel.kimi szax. -
bucsher #11157 tanuld meg leírni a nevét amúgy meg Kimi ftw :) -
tpM #11156 ahahaha nekemmeg holnapsincs suli, aztán 29-5-ig sincs xD -
én meg szombaton dolgoztam. És jövőhét szombaton is fogok:)
Szóval ne sírjál:D -
arbeit macht frei :) -
ne izgass.de rohadt álmos vagyok ma csak én dolgozok?
fuck bayern motoren werk.
-
Vargosz és én most fejeztuk be az EVO4.0-t áááááá de rohadt hosszu volt 2nap....
A vege nagyon kiraly de nem lovom le a poent...;) -
blash #11151 6vs6 hevi? az lofasz, 10vs10 felett mar vmi... -
D00M #11150 Most nagy hülyeséget mondtál :) ugyanis míg működött +15 FPS-em volt, csak muszáj volt újraraknom az XP-t és mikor be akarom lőni a driverban az SLI-t megfagy a gép és nem tom mitől lehet. -
tpM #11149 ArmA nem támogatja az SLI-t :] -
D00M #11148 Hú de szépen mondtad, mostanában lehet nem tok menni, szarakodik a gépem és nem tok rájönni hogyan tudnám megoldani, sehogysem sikerül újra belőnöm az SLI-t a VGA-imon. -
tpM #11147 Az még semmi egy rendes (veterán fokozat, oszlás TS-en, taktika) VS-hez.
Aki AP5-ön játszott már mondjuk 6vs6+ Heavy Armort az tudja ;) -
itt ne a hovatartozást nézd hanem hogy az amcsik a videoban küzdenek mint malac a jégen,pontosan ugy mint mi 3an azon a bizonyos estén amikoris elkezdtünk egy evo4et és 4órán át folyamatosan ostromoltuk a paraisoban lévö tornyot mire nagynehezen sikerült lerombolni,de ugyanez volt jellemzö a tegnap esti evo4re is ahol bagangot löttük mint a barom imár 7 fős egységgel bmp-vel shilkával t-72vel és igy is szinte ugyanannyi idöbe került a rádiótorony kiiktatása.nem általában az evora irtam hanem konkrétan a 4.0ra.itt már élvezhetöen megnö a realitás és a játékidö.de mielött terminátor-veterán-háborúshős-militaristaállat-mindentudótempike beirná hogy emberbaj volt leszögezem mindenki maximálisan jól játszott ugyhogy rá kell jönnünk az evo 4.0 attól különbözik a valóságtól hogy a gép elött ülve vagy jelen a harcokban nem pedig személyesen.ez már nem egy játék,hanem "A JÁTÉK".
-
blash #11145 Pontosan mi miatt is elkeserito? Nem ertem az irakis video es az evozas kozti hasonlatot. -
de titokzatosak vagyunk
-
tpM #11143 Hát figyelj, ha annyira kell akkor jöhecc velem multit tesztelni.
pm-ben a többit ha érdekel... -
Miért?
Nem árulom el senkinek!!
-
-
tpM #11140 Zavartalanul játszhattok külső nézettel, nem lesz aki belekössön
.png)