35066
-
és hunnajd lehet leszedni? a bi forumsra nemtok belépni azt ne is linkeld :( -
tpM #11378 jahát XAM meg tele van szeméttel... -
Feró Flex #11377 minden egyszerű,automatikus,egy mozdulat saját up date check-en és csinálja a frissitést(már ha van aktuális) -
Na akkor majd kiprobálom a telepitése egyszerü? vagy kell vele trukkozni és a frissitések is automatususan bemásolodnak oda ahova kell nekik. -
Feró Flex #11375 6thsense nagyon jó akkora a különbség a gyári verzióhoz képest mint a zsiguli és a bmw között,én ajánlom és szinte hetente frissítheted,folyamatosan javitják és bővitik
-
én felraktam,de olyan hüdenagy változást nem tapasztaltam,mint amekkorát a mérete alapján számitana az ember.
Most a 6thsense 1.10-es modon gondolkozom, hogy ki kéne probálni.Ezt használja valaki ahogy néztem ez amolyan kisebb modok összegyurva 1 nagyobban. -
szemlits #11373 'Estét!
Próbálta már valaki az Xtrem ArmA Mod 1.3.05 modot?
Tapasztalat?
Elég nagy a "kicsike", kb. 1,3 Gb. ... sejtet valamit.
Üdv. -
bíztam benned
-
tpM #11371 így már érthető... -
ugy nem hogy egyrészt nincs hely a vinyómon a játékhoz másrészt meg nincs eredeti armám harmadrészt meg minek menjek mikor ugysincs időm most jászani negyedrészt meg ha én ott vagyok te labdába nem rugsz szóval érted.
-
tpM #11369 wardog te hogyhogy nemmész IC-n a magyar osztagba? -
zsír
-
bbchris #11367 Lehet hogy csak annyit segít talán a 4 mag mert kb 10fps-t emelkedett a 4 maggal hogy egyéb erőforrásra megy el a többi mag és a játékból nem vesz el annyit talán azért fut valamivel jobban de tényleg nem jelentős . -
Propaganda?:O
Csak kőkemény tények:P -
tpM #11365 ezért az ócska propagandaszövegért léptettek elő? -
a: itt a senkiföldje az ahol nem folyhat harc
b: a BMF esek mosdatlanok, ezert felnek a viztol kozelebe sem mennek igy a tenger SF teritorium. -
a tenger is a tietek? -
mici a senkiföldje nem a két fél közti terület?
-
Támad a vörös rém!
zöld: senkiföldje
piros: koszosmocskos BMF
kék: istenifénybentündöklő SF
"Harcunkban meghalni lehet, de elfáradni nem!"
-
csak vicc volt tudod. -
ergo semmilyen optimalizáció nincs benne. Ha optimalizálva lenne akkor minden magon elég magas prioritással futna.
Nálam is a két magos rendszeren 50-50%-os erőforráskihasználtság van a 2 magon. ergó semmi lőnye nincs a 2 magnak mert nem tlejesít többet mint az egymagos. -
bbchris #11358 8800 GTX , 1024×768 ; látótáv 2500 ; minden very high kivétel : anizothrop szűrés és az anti aliasing , azok normálon vannak . Idáig volt néha szaggatás mikor egyedi küldit csináltam és sok mozgatnivaló dolog volt benne , most hogy kicseréltem a procit 4 magosra így ezek megszűntek . Frapsal ugyan még nem néztem de letesztelem . Feladatkezelőt elindítottam és tisztán lehetett látni hogy 4 mag szinte azonosan ment . -
Olvass vissza a legelső oldalra mielőtt nagyon meggyőznéd magad a butaságról... -
melyikeket? -
mansniper #11355 Hi ezeket a sorokat most olvastam a TDU oldalán…. hmmm -
blash #11354 milyen vga-val, milyen felbontassal es milyen grafikai beallitsok mellett? -
bbchris #11353 Hááát nem tudom de Quad procin gyorsult az Arma a Core 2-höz képest , és fura módon szinte a 4 mag közel azonos terheléssel megy Arma alatt és megszűnt a szaggatás . Sztem valamit azért használ a 4 magból az Arma . Megpróbálok képet kitenni ha sikerül . -
tpM #11352 Van egy jobb ötletem:
[SF]A|Pvt.m1c1mack0 killed by [BMF]A|PFC.tpM
-
Ezúttal szeretném hivatalosan felszólítani az IC-Arma kampányban 'szolgáló' BMF oldalon harcoló katonákat, hogy a ma esti csatában tartsák szemelőtt a nemzeti érdekeket és szaboltálják oldaluk előretörési kisérletét :) [ajánlások: KUKAc(Friendly fire)tpM'91, tpM'91(Friendly fire)KUKAc, tpM'91(Friendly fire)x, KUKAc(Friendly fire)x, tpM'91 was killed, KUKAc was killed ] -
nem nem. jol tudom ki vagyol
-
nem. Lévén folyamatosan streamel. Mind az objecteket mind a sziget épületeit. Valamint elég komoly lodolás van a programban és ezért mindig frissíteni kell az aktuális modellt. -
:DDD -
Te nekem???
Hamarabb tudtam, hogy jön az ARMA minthogy te idetaláltál volna a topicba....
Te engem baromira keversz még mindig valakivel... -
súgtam tudom tudom -
miota megsógtam hogy létezik ez a játék ezt feltétlenül tedd hozzá
-
Nem értem, a winchester gyorsasága nem csak addig lényeges amíg betölti a pályát? -
én egy 6600GT-vel tolom 1280*1024-ben medium beállításokkal és még játszható. bár nem sokat sniperkedem ez is igaz (ott elég nagyokat akad zoomoláskor) -
ok kösssz! -
D00M #11341 "tudnék", egyébként simán vinnie kell az 1280*1024-et -
Jo jo de mekor felbontásban tudnák játszani kb?? :)
.png)