35066
  • PhantomAss
    és hunnajd lehet leszedni? a bi forumsra nemtok belépni azt ne is linkeld :(
  • tpM
    jahát XAM meg tele van szeméttel...
  • Feró Flex
    minden egyszerű,automatikus,egy mozdulat saját up date check-en és csinálja a frissitést(már ha van aktuális)
  • repvez
    Na akkor majd kiprobálom a telepitése egyszerü? vagy kell vele trukkozni és a frissitések is automatususan bemásolodnak oda ahova kell nekik.
  • Feró Flex
    6thsense nagyon jó akkora a különbség a gyári verzióhoz képest mint a zsiguli és a bmw között,én ajánlom és szinte hetente frissítheted,folyamatosan javitják és bővitik
  • repvez
    én felraktam,de olyan hüdenagy változást nem tapasztaltam,mint amekkorát a mérete alapján számitana az ember.
    Most a 6thsense 1.10-es modon gondolkozom, hogy ki kéne probálni.Ezt használja valaki ahogy néztem ez amolyan kisebb modok összegyurva 1 nagyobban.
  • szemlits
    'Estét!

Próbálta már valaki az Xtrem ArmA Mod 1.3.05 modot?
    Tapasztalat?
    Elég nagy a "kicsike", kb. 1,3 Gb. ... sejtet valamit.

Üdv.
  • wardogzombie
    bíztam benned
  • tpM
    így már érthető...
  • wardogzombie
    ugy nem hogy egyrészt nincs hely a vinyómon a játékhoz másrészt meg nincs eredeti armám harmadrészt meg minek menjek mikor ugysincs időm most jászani negyedrészt meg ha én ott vagyok te labdába nem rugsz szóval érted.
  • tpM
    wardog te hogyhogy nemmész IC-n a magyar osztagba?
  • wardogzombie
    zsír
  • bbchris
    Lehet hogy csak annyit segít talán a 4 mag mert kb 10fps-t emelkedett a 4 maggal hogy egyéb erőforrásra megy el a többi mag és a játékból nem vesz el annyit talán azért fut valamivel jobban de tényleg nem jelentős .
  • m1c1mack0
    Propaganda?:O
    Csak kőkemény tények:P
  • tpM
    ezért az ócska propagandaszövegért léptettek elő?
  • m1c1mack0
    a: itt a senkiföldje az ahol nem folyhat harc
    b: a BMF esek mosdatlanok, ezert felnek a viztol kozelebe sem mennek igy a tenger SF teritorium.
  • wardogzombie
    a tenger is a tietek?
  • wardogzombie
    mici a senkiföldje nem a két fél közti terület?
  • m1c1mack0
    Támad a vörös rém!

zöld: senkiföldje
    piros: koszosmocskos BMF
    kék: istenifénybentündöklő SF

"Harcunkban meghalni lehet, de elfáradni nem!"
  • wardogzombie
    csak vicc volt tudod.
  • Bucser
    ergo semmilyen optimalizáció nincs benne. Ha optimalizálva lenne akkor minden magon elég magas prioritással futna.

Nálam is a két magos rendszeren 50-50%-os erőforráskihasználtság van a 2 magon. ergó semmi lőnye nincs a 2 magnak mert nem tlejesít többet mint az egymagos.
  • bbchris
    8800 GTX , 1024×768 ; látótáv 2500 ; minden very high kivétel : anizothrop szűrés és az anti aliasing , azok normálon vannak . Idáig volt néha szaggatás mikor egyedi küldit csináltam és sok mozgatnivaló dolog volt benne , most hogy kicseréltem a procit 4 magosra így ezek megszűntek . Frapsal ugyan még nem néztem de letesztelem . Feladatkezelőt elindítottam és tisztán lehetett látni hogy 4 mag szinte azonosan ment .
  • Bucser
    Olvass vissza a legelső oldalra mielőtt nagyon meggyőznéd magad a butaságról...
  • wardogzombie
    melyikeket?
  • mansniper
    Hi ezeket a sorokat most olvastam a TDU oldalán…. hmmm
  • blash
    milyen vga-val, milyen felbontassal es milyen grafikai beallitsok mellett?
  • bbchris
    Hááát nem tudom de Quad procin gyorsult az Arma a Core 2-höz képest , és fura módon szinte a 4 mag közel azonos terheléssel megy Arma alatt és megszűnt a szaggatás . Sztem valamit azért használ a 4 magból az Arma . Megpróbálok képet kitenni ha sikerül .
  • tpM
    Van egy jobb ötletem:
    [SF]A|Pvt.m1c1mack0 killed by [BMF]A|PFC.tpM
  • m1c1mack0
    Ezúttal szeretném hivatalosan felszólítani az IC-Arma kampányban 'szolgáló' BMF oldalon harcoló katonákat, hogy a ma esti csatában tartsák szemelőtt a nemzeti érdekeket és szaboltálják oldaluk előretörési kisérletét :) [ajánlások: KUKAc(Friendly fire)tpM'91, tpM'91(Friendly fire)KUKAc, tpM'91(Friendly fire)x, KUKAc(Friendly fire)x, tpM'91 was killed, KUKAc was killed ]
  • wardogzombie
    nem nem. jol tudom ki vagyol
  • Bucser
    nem. Lévén folyamatosan streamel. Mind az objecteket mind a sziget épületeit. Valamint elég komoly lodolás van a programban és ezért mindig frissíteni kell az aktuális modellt.
  • JohnnySmith
    :DDD
  • Bucser
    Te nekem???

Hamarabb tudtam, hogy jön az ARMA minthogy te idetaláltál volna a topicba....

Te engem baromira keversz még mindig valakivel...
  • wardogzombie
    súgtam tudom tudom
  • wardogzombie
    miota megsógtam hogy létezik ez a játék ezt feltétlenül tedd hozzá
  • bakvarnyu
    Nem értem, a winchester gyorsasága nem csak addig lényeges amíg betölti a pályát?
  • Bucser
    én egy 6600GT-vel tolom 1280*1024-ben medium beállításokkal és még játszható. bár nem sokat sniperkedem ez is igaz (ott elég nagyokat akad zoomoláskor)
  • rayx
    ok kösssz!
  • D00M
    "tudnék", egyébként simán vinnie kell az 1280*1024-et
  • rayx
    Jo jo de mekor felbontásban tudnák játszani kb?? :)