35066
  • blash
    Nem jatszom single missionokkel, foleg nem a bis altal gyartottakkal.

Probald ki inkabb Lacko Perpetua kampanyat.
  • blash
    Miert szeretnel a bal eger gombra mas funkciot beallitani?
  • bepe79
    A masodik missiont sem sikerul megcsinalnom, az egyszeruen nevetseges, hogy egyedul kell mennem 3 tarral es ket pancelokol lovedekkel egy egesz hadsereg ellen. Ti hogy csinaltatok meg? Jon a Convoy-ban 2 BMP!!! + egy harckocsi gepagyuval + egy Ural Fuel + egy Ural Repairer + egy Ural. Mindehhez van a fentebb emlitett municiom + egy 9 mm-es pisztoly, ami annyit er, mint halottnak a csok. Hogy lehet megallitani a convoyt? En eloszor kilovom az elso BMP-t, meg utana az M4A1-el probalom kiszedni az Uralok sofrjeit, ami tobbe kevesbbe sikerul is, es utana jon a masik BMP, + a harckocsi, + a fennmarado Uralokbol kiszallo merges katonak, es sz@rra pumpalnak olommal.
  • blash
    Talan itt irnak ra megoldast: BI FORUMS -> ArmA - OFFICIAL MISSIONS » Blood, sweat and tears (1st single msn)
  • bepe79
    Ez egy elegge osszetett es nehez game, mar az OFP-ben sem hasznaltam a dolgok 50%-at. Szerintem nem szegyen, ha nem megy nekem minden kapasbol az ArmA-ban, ez nem egy megyek es nyomom a bal egergombot tipusus agyatlan hent-jatek. Most tanulom.. :)
  • bepe79
    Maris jon a kerdesem: Single Player Mission 00 (elso igazi palya a gyakorlo utan), a neve: Blood, Sweat, and Tears... leszedek mindenkit, bejutok a bazisra: jon az atvezeto anim ott a zaszlonal, majd a videoban a harckocsik lovik egymast halomra... ekkor egy atvezeto kep, meg loading es egy fenyesebb fuves reszre kerulok, ahol azon nyomban mission failed. Ez mi? Miert?
  • blash
    Minek latnad barmelyik sarokban, hogy milyen fegyver van nalad? Nezze ra, hogy mi van a kezedben. Alapbol latni, hogy hany toltenyed van me'g a tarban. Mas kerdes, hogy ez eleg mokas, feleslegesnek tartom. Me'g jo, hogy ki lehet ezt kapcsolni.

Ha nincs nalad pisztoly, akkor nem tudsz atvaltani ra. Nezd meg, hogy van-e nalad.

Nem ertelek, mert azt irtad, hogy jatszottal az opf-vel. Ezek a kerdesek, mar az ofp-re is igazak voltak, szoval mar tudnod kene ezeket...

Attol a notitol csodat ne varj, csak egy 8600 van benne. Nem minen a kordou. Vedd lejjebb a grafikai beallitasok, akkor csak gyorsul sok ai-nal is.
  • bepe79
    Na, mondtam en, egybol lett 20-25 stabil FPS-es, sok katonas, erdos resznel, hogy a post processinget low-ra vettem, AA+AF kikapcsolva, es a latotavot is picivel lecsokkentettem. Plusz a shader-t vettem meg normalra. Igy mar birja szepen a laptop, es ugye 1280x800x32-ben, merthogy az a nativ felbontasa. Csak eloszor mindent maxoltam meg very highra tettem, + full post processel, az johogy megfektette.
  • bepe79
    Ez egy eleg izmos laptop, hogyha nem erdo kozeleben van meg High-Very High-on (persze szurok nelkul) is felszalad az FPS-em 20-30 kornyekere. Viszont sok katonanal, meg szembesuto napnal (ami szinten eleg idegesito, amellett, hogy a gepet is kifingatja) es erdonel megfexik a gep rendesen, hiaba van 8600GT benne. Laptoptesztekben tobb portal is ugy minositette az Acer 5920-at, ami van nekem, hogy asztali gepeknek is becsuletere valna az ilyen teljesitmeny, koszonhetoen foleg a C2D T7300-nak.
  • Mnemomic
    Grafikát kell állítgatni látótávolság postprocessing talán.

De még a csúcsgépeket is képes megfektetni szóval laptopon ne várj sokat.
  • bepe79
    Na, nyomtam egy kicsit, nem bantam meg, hogy megvettem. Az OFP-hez hasonlo nehezsegu, ami tetszik nekem. Ami egyelore nem tetszik, es nem tudom, hogy lehet ellenuk tenni:

1., a sarokban nem mutatja, hogy eppen milyen fegyver van nalam, es hogy hany toltenyem van meg hatra

2., nem tudok fegyvert valtani a csata kozben (Single Player) pl. atvaltani pisztolyra (tudom, ez nem Call of Duty meg Crysis, de azert megis..) Hol lehet fegyvert valasztani az elejen? Vagy nem lehet?

3., Core2Duo T7300 + 2GB DDR2/667 RAM + 1GB VistaReadyBoost + Gef 8600M GT mellett 10 FPS korul van.. igaz, hogy csak laptop, de lehet ezzel valamit csinalni?
  • D00M
    Így van. A másik meg, hogy mi lennénk elviselhetetlenek annyira, hogy az emberek nem mernek feljönni ArmA-zni, szerintem teljesen jó a társaság
  • tpM
    evót ne emlegesd mer ott is a csíter AI ellen megy a harc :)
    és igen, aki komoly multit akar annak ott az IC ArmA
  • Bucser
    kicsit összeszedettebb fogalmazásért hálás lennék, mert nem mindig sikerül összetennem, hogy mit beszélsz.
  • D00M
    Most nem gonoszságból, de ismételném önmagam, ha ennyire unalmas és pocsék a játék egyjátékos része miért nem próbáljátok ki neten? Mindig más (kiv mikor evo4 van ) de azt is lehet érdekessé tenni meg ott az Ic-Arma is annyi lehetőség van, nem kell leragadni az single playernél
  • bbchris
    Már várom ezt . Kidobhatnának már egy multicore patch-et ,dehát ez ugye sosem fog megtörténni .
  • bbchris
    Én a gyári pályákat nem használom mert szinte végigvihetetlenek , arra meg semmi szükség hogy mentés-mentés hátán legyen és egy géppisztollyal küld 3 tank ellen és keresgéljem a kúpokat . Saját küldtéseket szerkesztek letöltött addonokkal tarkítva . Mi is sokat töprengünk azon hogy változatos legyen minden küldetés és ne váljon unalmassá . A játékmenet szerintem jó de mint írtam csak saját küldikkel . A grafikai motoron tényleg változtathattak volna mert ez kb Crysis szinten van grafmotor .
  • Solt
    Azt elfelejtetem mondani, hogy váltsd át dollár-ra... úgy csa 45.-usd ami kb 8000.-Ft...
  • Solt
    Itt jóval olcsóbb! :)
  • Game Hunter
    Szuper!:) Koszonom szepen!:)
  • tpM
    Itt
  • bepe79
    Sziasztok!

Ma vettem meg a game-et origi, eredetiben a Hildreds-ben, 19 fontert.
    Az Operation Flashpoint volt regen az egyik kedvenc jatekom, ezert dontottem a mellett, hogy penzt adok az ArmA-ert. Ugyhogy innentol kezdve lehet, hogy zaklatlak benneteket kerdesekkel, meg aktiv leszek ebben a totyikban is.
  • Game Hunter
    Hello!

Hol lehet megvenni az eredeti programot? THX
  • wardogzombie
    jééééééééééééééé. hát hogy?
  • D00M
    Mi játszunk, Te?
  • wardogzombie
    játszani kéne
  • Reval
    Az általam készített küldikre gondoltam, de közben megtaláltam már a fenti weboldalon. Igaz, hogy ott OFP-re írja, de gondolom ugyan úgy kell az Arma-ban is. Egyébként a gyári multi küldiket hogy tudom megnyitni a szerkesztőben?
  • D00M
    Az általad készített küldikre gondolsz vagy amit úgy szedsz le? Ha előbbi akor tempi kolléga majd megmondja, ha utóbbi akkor mission függő melyiknél van respawn.
  • Reval
    Köszi a tippet, de ezt már néztem én is. Töröltem az ütközést, de akkor se engedte, csak a jobb clikket. A másik kérdésem az lenne, hogy a szerkesztőben készült küldetésekben hogy tudom beállítani azt, hogy multiplayer játék esetén a halál után újraéledjek, úgy mint a gyári mission-nél?
  • tpM
    XAM 1.4 trailer
  • m1c1mack0
    Bind-elésnél nézd meg hogy nem-e piros színnel van a 'mouse button2' kiiras mert ha igen akkor azt jelenti hogy utkozes van es egy masik dolog is arra a gombra van osztva, ez szokott gondot jelenteni, ilyenkor probald meg azt a masik dolgot valami masra osztani eloszor.
    A csapatod meg varjuk szeretettel :P
  • Reval
    Üdv Mindenkinek!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni a beállításokkal kapcsolatban.
    Az a problémám (az egyik), hogy a bal egérgombot nem tudom átkonfigurálni más funkcióra. Lehet-e változtatni ezen a beállításon, vagy nem? Egyébként van egy három fős csapatom, és némi gyakorlás után majd megpróbálkoznánk a multival is, csak azt nem tudom, hogy mi a menete a dolgoknak. A Teamspeak már fent van, de az sem műkszik rendesen. Ha dumálnak az AI-k, sokszor nem, vagy nagyon rosszul halljuk egymást.
    Szóval még van egy-két problémánk, majd fokozatosan csepegtetem őket.
  • D00M
    Pl innen
    De ahelyett, hogy singlizel gyere multizni
  • Viktorr
    Hali
    Rajongók által készített pályákat (pl editorban készítetteket) hol lehet letölteni?
  • Feró Flex
    "a hangokról nem is beszélve hogy pocsékok"ezt most egyáltalán nem értem?Pld:CSM,FDF!Akkor most az 1.8 játékmenetével,kinézetével,hangulatával elégedett vagy'Mert én nagyon nem,olyan mint egy szelet száraz kenyér...Rengeteg SP és Campit lenyomtam de mára olyen egyforma lett mind,nagyon kevés az alapjáték hogy jó és váltózatos küldit lehessen szerkeszteni."Ami bosszant hogy iszonyat lassítja a játékot a néha túl felesleges effektek miatt"igazad van de ezzel a régi motorral sajna ez van erőmű is kevés neki kéne egy kis optimalizáció.
  • bbchris
    Valaki feltette az ALien nevű pályát és addonst ? Hát ekkora poénos pályát , nagyon jó ahogy megcsinálták benne az UFO-kat . Bár ugye ez csak fantázia de jó .
  • tpM
    VTE vid
  • bbchris
    Hááát én felraktam ezt a 6th sense mod-ot de kapásból azon találtam magam hogy mikor "All , return the formation" akkor ezt elfelejti mondani ?! Nem volt rádióhang katonák közt , a hangokról nem is beszélve hogy pocsékok na meg a másik amire azt mondtam hogy uninstall úgy lövöldöznek a tankok mint a Csillagok háborújában olyan pirosan . Lehet hogy sok a felesleges az XAM-ban de azért lényegesebben jobbak a hangok ,effektek stb . Ami bosszant hogy iszonyat lassítja a játékot a néha túl felesleges effektek miatt . Ízlések és pofonok de nekem nem igazán jött be a sense . Ráadásul az is 900MB .
  • PhantomAss
    köszi
  • Feró Flex
    http://www.armaholic.com/ itt megtalálod