35066
-
anno nagy ofps voltam, most akkor megveszem inkább ezt, mint hogy szorakozzak warezzal :) -
1.08hoz van crack de mi már az 1.09el toljuk amihez én még nem láttam mert eredetim van.probáld ki 1.08al friss vga driver kötelezö aztán ha tetszik vedd csak meg had szaporodjunk az armahu-n
sok sikert.
-
Vki segíthetne beüzemelni ezt a "játékot" :o
Nem tudom hogy lehet neten küldeni, csak eredetivel?
ha nem csak azzal, melyik patcht használjátok most?
-
idézet:A film ötlete az, hogy a Nemzeti Gárda (National Guard) alakulatainak kiosztottak egy csomó videókamerát ők aztán pedig szabadon filmezték a bevetésüket Irakban. Ebből a 800 órányi iraki + 200 órányi, az otthonukban felvett anyagból vágták össze a végleges változatot.
A film tanulságos, teljesen más érzés úgy nézni egy Black Hawk Down-szerű jelenetet, hogy tudom, itt most nem színészkednek, hanem tényleg le akarják lőni a remegő kamerát tartó katonát.
Ami érdekes volt, hogy az alakulat azzal foglalkozott, hogy az ellátmányokat szállító konvojokat biztosította, az életükkel játszottak az útmenti bombák miatt, miközben a Halliburton gennyesre keresi magát. Mindent a Halliburton szállít, minden az ő kezükön megy keresztül. A 22-es csapdájára emlékeztet, csak nem Milo vezeti a szindikátust, hanem Dick "Darth Vader" Cheney a főgeciputtony alelnök.
A meghökkentő az volt, hogy a katonák mennyire támogatták Busht, miközben nyíltan beszélnek arról, hogy ez a háború bizony a pénzről, meg az olajról szól.
A film utáni közönségkérdések is érdekesek voltak. Olyan kis falugyűlésre emlékeztetett a dolog. Egyrészről óriási sötétség a fejekben, igen, a háborútól jobb lett az irakiaknak, az USA pedig nagyobb biztonságban van (mondja a katona), jobban be kellett volna mutatni, hogy a muszlimok hogy fejezik le a fogjaikat (mondja a hard core republikánus). Persze ott van a dagadt, feminin mozgású körszakállas fiatal is, kinyúlt pólóban, aki saját állítása szerint a Zöld párt szenátorjelölje Nashvilleben és ha megválasztják azonnal a háború ellen szavaz (egy lány tapsol neki). Az érdekes, az az, ahogyan ez a párbeszéd folyt, az emberek meghallgatták egymást, nem fújoltak, nem ordítoztak és ami igazán döbbenetes, hogy komolyan vették az egészet. Szomorú a sötétség, de tetszett az, hogy komolyan veszik a demokráciájukat, és sokan gondolják azt, hogy számít, hogy mit gondolnak, hogy mit gondol a másik és hogy hisznek a rendszerükben. Ez valahogy benne volt a levegőben. Ez volt a leginkább döbbenetes és irigylésreméltó a számomra. -
The Wartapes -
tyűha lucifer ez a film mindent visz!!!!!!csúcs a javából.komolyan mondom. 
-
tuti fel van -
Colmath #11572 Most igazán megnyugtattatok, azt hiszem meg is rendelem németül, bár nem tudom hogy a dobozos verzió is fel van-e patchelve... de nem érdekel, legfeljebb letöltöm :D -
én nemrég rendeltem és még pacholni se kellett egyböl 1.08ként telepedett a gépre.aztán még feltettem az 1.09et és kész. -
blash #11570 igen, de van mar 1.08 es beta 1.09 is... -
igen sőt az 1.08 és 1.09-el is játszhatod angolul:) (nekem is német verzió van) -
Colmath #11568 Sziasztok!
Lehet hogy egy kicsit bugyuta lesz a kérdés, és nem is tartozik az éppen aktuális témához, de szeretném megkérdezni (a biztonság kedvért), hogy ha én megrendelem az amazon.de-ről az ArmA német verzióját, akkor az 1.05-ös patchel azt is játszhatom majd rendesen angol nyelven? Gondolom igen, de szeretnék biztosra menni.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
D00M #11567 Még egy fontos dolog, aki NEM lesz ott most szombaton, az légyszi tudassa velem itt vagy bármi módon mert meg kell csinálnom a slot beosztást köszi! -
ott a helyem ami jut azzal leszek -
D00M #11565 így van -
csütörtök péntek fél 8?
-
D00M #11563 az a hét jelentkező csak 5, a másik kettő nem a mi századunk tagja.
AT: D00M
M249: Tomy
Grenadier vagy Saboteur: tpM
AA: M1c1
tehát neked ha mindenáron géppuskás akarsz lenni akkor csak a 240est tudom odaadni, ha jön do még aztse, ezvan
-
D00M #11562 Így van, csak kérdés ki hogy bukkan fel az edzések során, nyilván aki ottvan előnyt élvez a csatán -
10 slot és 7 jelentkező eddig a 29.-i "ereszd el a hajam"-ra. -
Solt #11560 köszönöm! 
ha az arma hivatalos oldaláról akarom megvenni a játékot, akkor az letőltős, vagy küldik dobozban? -
a bravo slotok:
SF Saboteur: MP5SD, M9, binoculars, NVG, 3 Satchells and 2 smokes
MG 240G, M9, binoculars, NVG, 2 smokes
Rifle Grenadier: M16, M203, binoculars, NVG, HE8 grenades and 2 smokes
AT: M4, M136+3, M9, binoculars, NVG, 2 smokes
Engineer: M16, M9, binoculars, NVG, 2 Mines and 2 Smokes
Rifle Grenadier: M16, M203, binoculars, NVG, HE8 grenades and 2 smokes
AA: Stinger+2, M9, binoculars, NVG
MG 249, M9, binoculars, NVG, 2 smokes
AT: M4, M136+3, M9, binoculars, NVG, 2 smokes
Medic: M4, Binoculars, NVG, M9, 2 smokes
Tehet -elmeletileg- ezzel a 10 slottal gazdakolkodhatunk.
-
D00M #11558 mint msn-n említettem megtudod majd időben, amúgy a csüti edzés után már többet tudok mondani :) -
dúm melyik kasztba legyek álmodd már meg légyszi hogy szombaton már ott kezdhessek véglegesen.
-
D00M #11556 egyszerű, belépsz a mappába ahol a mod van és kimásolod az elérési utat a launcherbe :) -
Solt #11555 hát így már én is ezt kérdem magamtól! :D egyébként azért, mert ott egy pipával ki-be kapcsolható bármelyik mod... :) -
tpM #11554 Minek ahhoz launcher?:) Egy ArmA ikonnál a cél mezőbe ...arma.exe" -mod=FDF_Sounds;VegetationFixmappanév;Lowplantsmappanév -nosplash -world=empty -
Solt #11553 tudsz nekem segíteni, hogy a beállításoknál a "Mod directory name:"-hez, hogy kell beírni a modok elérését? Az FDF sound modot, a Vegetation Fix-et, és lowplants modokat szeretném használni... -
D00M #11552 én igen -
Solt #11551 Urak! Valaki használja az Arma Launcher-t? -
ennyire ne siessetek mer még levertek vmit
-
tpM #11549 BK!
Gyerünk egykis ünnepi hentelés :] -
*nám! -
Boldog Karácsonyt minden Armásnak!!!!
-
blash #11546 Letoltheto: http://community.bistudio.com/wiki/Cold_War_Rearmed:_Demo -
Jólesz a csapat, jólesz hamar belejösztök már a debütálás is jó volt -
nem vártam meg mici véleményét tegnap rólunk remélem ahhoz képest hogy 3an kezdők voltunk elég jók voltunk.vagy....?
-
D00M #11543 2 rajból állunk, azt meg már mondhatjuk századnak :) -
tpM #11542 századhoz kicsit kevesen vagyunk :D -
jelentem az utolsó leheletünkig küzdöttünk mint malac a jégen és szinte az utolsó másodpercben elfoglaltuk a kettes zászlót. -
D00M #11540 Én vezetem a magyar századot, ha szeretnél jelentkezni vedd fel velem a kapcsolatot, msn: demon04[kukac]freemail.hu
.png)