35066
-
D00M #11779 igen kell az 1.05 international, aztán 1.08 esetleg utána az 1.09, régebben belinkeltem a patcheket, olvass vissza megtalálod, törtel lehet multizni, 1.08 alá van fix, 1.09-el néha sirálykodsz -
törttel lehet nem kell addon csak a patchok -
Tgabbar #11777 Ja és igen.Törttel lehet multizni?Milyen addonok szükségesek hozzá?Persze elég ha csak az egy oldalra irányítotok ,nyílván nem várom el tőletek ,hogy ilyenekkel terheljétek magatokat :). -
Tgabbar #11776 Rendben,megpróbálom akkor és köszi a tippeket.Amúgy van valami spec metódus amire figyelni kell a patch-elésnél, vagy a szokásos módon van egy szép nagy fájl ,ami magában tartja az eddigieket is? -
Solt #11775 Ahogy látom nem csak én kínlódok! -
én a helyedbe csak a vga-t cserélném de ha gazdag vagy hajrá -
gyenguszabb a gépem mint a tied mégis multizok vele 30-40fps néha 20ra csökken -
blash #11772 Pecseld fel 1.08-ra, s akkor normalisabban fog futni. Korabbi 1.03 kornyeken voltak ilyen szep LOD-os szetesesek. -
Tgabbar #11771 Hali Srácok!
Tudnátok abban segíteni,hogy akkor most mi az a gépigény ,ahol azért már elég normálisan fut a játék?Csakmert ha beruháznék a közeljövőben egy új configra,akkor már tervbe venném eme cucc futattását is.Ezt sajnos a jelenlegivel nemigazán tudom megtenni ,gondolom a vga-m gyenge alapból(3,2+-os 64 bites athlon,6600 gt,1 gb ram),ugyanis fel felmegy a játék,el is kezdem a kiképzést..aztán szépen kezd széthullani a grafika.Ami addig normálisan nézett ki egyre tompább lesz,az épületek pedig a régi szoc. ideológia alapján rendezik formájukat... . Ha meg a kampányt kezdeném,akkor elindul a videó,humvve + a teherautó begördül a városba,kigördül..és ennyi,nem megy tovább semerre akármit nyomok.Ezt valahogy el lehet kerülni.Igen-igen tört játékról van szó,de gondoltam kipróbálom mielőtt megvenném.Ha tudtok,kérlek segítsetek.
Köszönet. -
jah az de kemény volt -
Solt #11769 haladok... 1.05 már felmegy!! :D azért is felrakom!! bár csak villogna újra az UAZ-om!
-
rugd le a bicikliröl
-
Solt #11767 Csak jönne már!! A héten a postás még a környékünkön sem volt! :(( -
na majd az eredeti! -
Solt #11765 Minden könyvtárat, /rejtettet is!/minden regbejegyzést töröltem! Több bizalmat kérek Bucser! :)))) -
Bazze mondtam már. leszeded törlöd a konyvtárat és szépen elkezded újra felrakni... ugyanis a modosított fájlokat otthagyja és a telepítéskor nem írja őket felül ezért nem tudod patchelni... -
Solt #11763 Azt is próbáltam már!!!! :(( -
Próbáld minden patch után újraindítani a gépet.Nekem is volt már ilyen problémám. -
Solt #11761 Én feladtam uraim! Nem bírom visszatenni a játékot... már mindent megpróbáltam, de mindig "error pbo" az üzenet! :((( -
tpM #11760 abból is a kiadatlan változat -
D00M #11759 Chammy's SoundMod -
tpM #11758 nincs -
Feró Flex #11757 Jók a képek tpM,a légitámogatás látom jól jött.Az ICmodban texturán kivül van valami más különbség az alapjátékhoz képest? -
Nagyon jók a hangok gecc! -
tpM #11755 Mielőtt elfelejteném
IC Campaign2,Battle 5 -képek-
-
dadario #11754 Van egy eladó példányom, a Supergamertől rendeltem anno, ha valakit érdekel, ide írjon pls: [email protected] -
Az armedassault.com honlapján a Buy it-re klikkelve kb 4400 ért letöltheted a német verziót. Csak a hitelkártya számait kell megadnod és kb. 1 óra alatt le is töltheted.
A nyelvet át lehet állítani, patch-elni nem kell. E-mailben küldik a kódokat, amivel négyszer vagy ötször lehet regisztrálni. (ennyi install)
Ha ezt túlléped, akkor kérni lehet újat (ezt írták és melegen remélem, hogy így van, mert nekem már csak egy van hátra. Hja kérem, a sok hardver változás és a sok-sok win install:( )
Sajna a jelenlegi technológia nem engedi a tárgyak letöltését, így nem kapsz pólót, sem iránytűt, de hát döntse el mindenki maga, hogy mire is van szüksége egy jó kis lövöldözéshez.
-
Solt #11752 ebay-ről, 5500 körül van, de csak a sima arma! -
blash #11751 vmi csak elkeszult:
armaholic -> OFPEC rope
Description:
This script allows a group to disembark by 'rope' from a chopper. It doesn't require addons and is compatible with both OFP and ArmA. The script is fully commented, so take a look to see how to use it and how it works. -
A roping mod nem készült el. Tudtommal. -
Kötélről leereszkedést valaki majd belemodolhatná. -
blash #11748 Probald meg a nemetektol, vki irta, hogy 5-6 ezer kozul vette meg onnan a gold valtozatot, szallitassal. Ha tudnam, hogy honnan szerezte, megirnam, de sajnos nem tudom :/ -
latom hogy ez gold meg minden de nincs ennyim ra :( -
tpM #11746 S innen letölthető .wmv -
blash #11745 ALLAH AKBAR!111 -
egész jo video -
Mi a problema vele? amugy ha ez nem tetszik vehetsz letoltos verziot ami olcsobb, de ezt en pontosan nem ismerem mert nekem ugye nem olyan van. -
Thx ezt en is megtalaltam mar - sajnos...
-
Én ITT vettem, boltokba nem kaphato. -
Nem tudtok vmi boltot ahol meg lehet kapni atneztem mar 3 nagyobbat de se hire se hamva?
(es eltunt a fegyver a kezemből, ezert inkabb megvennem :) )
.png)