35066
-
Boldog születésnapot!!!

-
Boldog szülinapot Oswald!!! 

-
Feró Flex #12097
-
blash #12096 Mi bajod van? -
Feró Flex #12095
ofp cwr 1,00 van hogyan foltozzam 1.96ra(ha tudom)?Melyik modot használjam?köszi nektek!
-
na igy már más és lol az viszont tök jó ha igaz -
tpM #12093 Namost ez olyan szövegkörnyezetben volt, hogy ArmA2-ben milyen proxykezelés lesz, lesz-e egyedi fegyveranim, jobban animált járműben utazás stb
és erre a válasz:
már lehet egyedi animációt csinálni fegyverekhez mint pl egyedi újratöltést...
(ha jól értem persze)
-
forditsd már le vagy mi a ..... igy nem sokan értjük -
tpM #12091 75:25-nél
"...It already is possible to have some custom animations for weapons like custom reloading so some custom animations are already possible..."
hmm ezt most ArmA-ra érti vagy 2-re? :)
-
tpM #12090 akit esetleg érdekel
Ondrej Spanel (ArmA fő programozó) interjú @Sahrani Radio -
maradj csak parancsnoknak mert azt hiszem ha te nem csinálnád akkor a magyarok 90%-a nem ic-ne,és ezt maximálisan tiszteletbe is tartjuk,többek között én is.csak egyedül az-hát hogy is fogalmazzak-ütötte meg a fülem(szemem)hogy ugy jött le ez az egész mintha oswaldot nem ismernéd,mintha most csatlakozott volna a magyar icsekhez,pedig emlékeim szerint elég sokat toltuk együtt az armát még az evós idöszakba.amiket leirtunk egyáltalán nem bántás vagy piszkálódásként tettük csak a miheztartás végett ha megbántottam volna valakit attól ezuton is elnézést kérek oswald nevében is. -
D00M #12088 Senki nem szarik senki fejére, félre értés ne essék, fogalmam sincs Oswald, hogy játszik, nagyon ritkán voltunk egy serveren, egyáltalán nem tudom, hogy ki-kit tanított lőni AT-val, én csak az AA javát akartam, és ha jól látom nem írtam semmi olyat, hogy szó sem lehet róla, csak vázoltam tudatlanságom tényét miszerint nem tudom milyen ügyes. A másik meg, hogy igen AT-val a hülye is tud lőni csak nem mindegy milyen messze, 50 vagy 1000m, kurvára nem mindegy mikor lövöd ki pl a Shilkát amikor már kipucolta az egész squadot, vagy csak mikor még a hegy tetején porol.... az meg, hogy szabad kezet kaptak a rajok nem arról szól, hogy mindenki kénye kedve szerint váltogatja a slotokat és azt csinál amit akar hanem, hogy a parancsokat hogyan hajtjátok végre, a harmadik, hogy senki nem keménykedik, csupán közöltem valamit, dejó lenne újra közlegénynek lenni..... -
te meg ne hagyd hogy a fejedre szarjanak.van szád is.
-
nem rosszindulatból irtuk isten őrizz csak hogy mindenki tisztában legyen a fogalmakkal
-
Solt #12085 Uraim!! Legyetek oly kedvesk több toleranciával bírni egymás felé! :) -
Akkó kabbe! -
nem jól emléxel az annakidelyén meg pontos jéééééé,amugy oswald hamarabb tolta az armát mint dúm szerintem ezt dúm is vágja mert ic előtt jóval elég sokat játszottunk együtt -
Solt #12082 Mea culpa, mea maxima culpa! :)))) Azért díjjazom, hogy próbálkoztál... sokaknak fogalma sincs, hogy mi a jelentése! :)) -
Off:
Tehát miattad nem lehetett Solt a nevem :D -
Solt #12080 Naaaa!! Befejezni! Doom jót akart, csak rólad nem tudja, hogy játszol! :) Ennyi! Ügyesek vagytok mindketten! :) -
Azt hittem,hogy szabad kezet kapott a csapat,egyébként meg, annakidelyén én tanítottam Wardogot AT-val lőni.
Ha jól emlékszem...
-
ne keménykeggyé mán mert bekakilsz.csak nem olyan béna hogy mellé lő,at-val a hülye is tud lőni.és hagyd békén a valagam. -
Mind reménytelenek vagytok
-
nefeledd a buliszobát
-
nem rossz, de azért még nem az igazi...
jelzem ezen a területen több éve edződött anyázó frontharcosokkal rendelkezünk, akik mellett bucser provokatív megnyílvánulásait a legnagyobb jóindulattal is max kb gandhi passzív rezisztenciájának a szintjére lehet sorolni :D
najó a többit majd máskor, most lövik a pizsit, jóccaka! :) -
tpM #12074 nincs esélyetek :> -
persze, közös ellenség mindig kell, ez tartja össze a közösséget :)
pár sg modi jól betöltötte ezt a szerepet, dehát elhasználtuk őket az évek során, kihullottak, szóval most üresedés van erre a posztra...kodosok eléggé harmatgyengék még erre is, tehát mondjuk szidhatnánk egymást, és akkor mindenki örülne...na-na?
-
aham -
D00M #12071 Mi és? már mindenki őket ócsárolja :) -
Vak magyaráz a világtalannak, hogy a rózsaszín szép szín:D -
egen és? -
D00M #12068 Szerintem nézzetek be a BF2 topicba, a #135424 hozzászólás környékén, a BF-esek szidják a CoD4-et, hogy az mekkora láma game LMFAO
-
D00M #12067 Azért jó lenne ha én is hozzá tudnék szólni, szeretném a legjobb kezekben tudni az AT-t, az egyik legértékesebb slot, nem tudom Oswald mennyire vagy jó vele, de azt tudom, hogy Wardog nagyon, szal ha valami balul üt ki Wardog segge leszen szerte-széjjel rúgdosva 
-
Két tippem van, amit érdemes lenne kipróbálni.
A kevésbé esélyes megoldás a driver.
A másik - valószínübb ok - a kártya vagy az AGP slot nem 100 %-os. A 9600-os Sapphire-omnál volt hasonló, 1-2 játéknál időnként jelentkező probléma, amin általában segített egy 10 perces áramtalanítás és a kártya megmozgatása a csatlakozóban. De ez csak egy időre segít, utána ismét jelentkezni fog. -
zoralkiki #12065 Intel P4 3.00 Ghz, 1.5 Gb samsung 400 mhz ram, Asus P4p800-e deluxe alaplap, MSI RXI1650pro-512Mb Agp -
tpM #12064 és patcheld 1.08-ra -
Milyen a konfigod, milyen a videókártyád és melyik driver van fennt a gépeden? -
gyengusz a géped, szar a driver -
zoralkiki #12061 Hello
Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot és ilyen fura képek jönnek be játék közben és még itt cak enyhe van hogy semmit nem látni mert az egész képen ilyen van, gondolom valami textúra hiba, lehet!!Már letöltöttem frissítést is 1.05 de semmi változás valaki tudna segíteni???Köszi előre is hello
-
Gyűlöllek.
.png)
, gondolom valami textúra hiba, lehet!!Már letöltöttem frissítést is 1.05 de semmi változás valaki tudna segíteni???Köszi előre is hello