35066
  • BaLeeX
    Annyi jót hallottam már erről a játékról gondoltam kipróbálom.

Leszenvedtem hozzá a majd 1 gigányi updatet 1.08-al bezárólag, minden happy elindítom, erre tölt mint a barom, majd bejön egy elmosódott kép a zene meg akadozik és közbe tölt. Íme:

Gondolom ez lenne a menü. 8.3-as catalyst, Vista 64bit. Ötlet? (nem, nem cserélek oprendszert...)
  • tpM
    előjön a menüben a parancs "get in ..." rámész és görgő vagy enter
  • Boconadi
    enter :D
  • teddymac
    MELYIK gombbal lehet beulni a jarmube?
  • teddymac
    Létezik magyarositas ?
  • BlueElectro
    Megy ez mint állat! Csak egz crack kellett és semmi más! De azért a patcheket leszedtem hozzá.
  • tpM
    más tollával ékeskedni ejnyebejnye :)
  • joebacsi
    azigen :)
  • BlueElectro
    Hogyan lehetne megoldani hogy ne keresse a jatek a pixel shadereket indulasnal? HD 2600 Prom van amiben 120 eggyesitet shader van. az 1.8 as patchel mukodik?
  • Solt
    És mindez mikor? :)
  • tpM
    ArmA utolsó patch infók:
    Azért késik ennyit, mert a Voice Over Net és csalásgátló dolgokon véghezvitt munka nehéz volt (de végül sikeres) :)
    1.09-ből ismert javításokon kívül a főbb jellemzők:
    - Vista x64-en előforduló kompatibilítási hibák javítva
    - "Out of Memory" hibák javítva
    - Jelentős optimalizáció nagyobb látótávokkal
    - AI hídon való átkelése sokat fejlődött
    - Néhány bug javítva lett AI célpont felismerés terén (látás és hallás téren is)
    - Fejlesztett repülő fordulási dinamika szimuláció (?)
    - Méretezési hibák 16:9 és háromrészes (TripleHead) monitorokon javítva

Még lesz egy beta patch a végleges előtt.
  • Vargosz
  • tpM
    ArmA2 növényzet
  • Mnemomic
    thx.
  • tpM
    A Német PCGames aztírta 1.12 lesz a neve és ebben a hónapban jön.
  • Mnemomic
    1.09-et mikor fogják véglegesíteni? Vagy már nem is fogják az ArmA2 miatt?
  • blash
    Fejlodes a JIP, de normalis hang kommunikaciot me'g mindig nem tudtak bele irni, sok minden mas mellett sem...
  • Mnemomic
    Ebben igazad van.

Azért aki azt mondja, hogy nem volt feljődés az OFP óta az nem játszott velüók eleget :) Sokat fejlesztettek az ArmA-ba bár van ami szerintem visszafejlődés-kampány, szigetek.

Engem még mindig lenyűgözz az egész játék mind az OFP mind pedig az ArmA. Az is sokat elmond, hogy ezeken kívül más fps közelébe sem megyek max megnéztem őket a grafika miatt.

Az is sokat segítene az ArmA 2-ön ha végre nem béta állpotban adnák ki a játékot, talán nyernének pár új rajongót :)
  • Icebird
    Na de eddig nem is szóltam miatta:), de mikor jóformán a semmiért ismét beakarnak zsebelni új játék gyanánt jópár 1000 pínzt, akkor már nálam is felnyomja a pumpát!:)
    Föleg hogy sokan méltatlankodtak hogy nagyon sovány fejlődés volt az arma az ofp után (ehhez képest ég és föld volt). Mert ezt már sima patchben tényleg kilehetett volna nyomni.
  • Scottt
    Írni kéne egy robotot ,hogy árassza el őket levelekkel ,hogy miket kívánunk[rendes fegyófogás stbstb]
    Hátha megértenék
  • tpM
    Hát de pont ez lenne a lényege ugyebár, hogy az ilyen kis apró dolgok mennyit dobnak a hangulaton (rendes fegyverfogás, töltés stb) ha ezek megin nem lesznek akkor nem mondogassák, hogy tanultak a hibáikból.
  • blash
    Cseheket ismerve ugyanigy fogjat ezt kiadni. Szarnak nagy ivbe arra is, hogy miket irkaltak ossze a forumokon: ARMA2 Animation suggestions
  • Mnemomic
    Ice nem azt szerettük az OFP-ben hogy kormányozz-e vagy sem a muksó :) Nekem személy szerint tetszik eddig sőt ahogy látom a sziget is hangulatosabb lesz talán.
  • tpM
    Ja, de várjuk ki van idejük őszig...
  • Icebird
    Nagyon sokat fejlödött vazze, harmadszorra sem bírták megcsinálni hogy végre kormányozzon a kezével is a tuskója!
  • tpM
    PCgames ArmA2 vid @ArmAHolic ~50mb
  • kocsognyomi
    a következő, hogy vissza állítják kadét-ra, bénák
  • Feró Flex
    na de kemények voltunk 5-en is...
  • DrRadon
    A Sempront húzd fel 2,2GHz-re, annyit simán megy (ha az alaplapod engedi). Egy kis tunning sohasem árt.
  • DrRadon
    Hehe. A dezertőr pk.
  • tpM
    Az a névkiírás ami néhány helyen látható az új lehetőség: ~2m-en belül kiírja a társaid nevét, ha ránézel
    Egyébként ez egész tűrhető volt csakhát 4thHRC-ből 5 ember volt jelen azokat az első 20percben én vezettem :D
  • Solt
    pont lekéstem...:((
  • tpM
    IC Scrimmage 080301 képek
  • Solt
    1024-ben normálon szerintem igen...
  • 16gaborm
    Amd Sempron 3100+(1,8GHz)
    1GB RAM
    Sapphire Radeon HD 2600 XT 512es DDR3as AGP-s VGA

Ezen a konfigom menne a játék rendesen?
  • blash
    "régebben mikor még game2 néven futott akkor milyen featurekkat irtak hozzá. Ha jol emlékszem volt benne olyan, hogy parancsnoklási lánc és elömenetel."

Erre en is emlekszem, de mar nem talalom. Nagyjabol atneztem a biki game2 elozmenyeit is, meg a wikipediasat is.
  • tpM
    Hát ArmA1 kiadás előtt is ingame képeket mutogattak
  • Solt
    Mi más lenne? :)
  • Scottt
    Ezek ugye nem in-game scr shotok?
  • DrRadon
    Hmmm. Akkor csak : köszi. Ennyi