35066
  • m1c1mack0
    Mindjárt kész is csak most photoshopolja a babérkoszorút a fejére.
  • Solt
    Nehogy besértődj, tudod, hogy bírlak! :) Tedd le a lego-t, és szerkessz valami jó kis bannert... annyi jó kép van hadjáratokról...
  • tpM
    heheheh
  • Solt
    Na most nagyon legyünk résen! Ha egy picit nem figyelünk oda, akkor egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy TPM fényképe vigyorog ránk a banner helyéről!
  • tpM
    namost volt itt még szó bannerről is én megoldanám csak kéne valami ötlet, hogy mégis mit ábrázoljon :)
  • m1c1mack0
    Amennyiben a B.A.S.C. klán szeretné szerverét népszerűsíteni vagy egyáltalán életjelet adna magáról, szívesen kirakok egy linket feléjük is.
  • Solt
    Na erről beszélek!! :D :D
  • tpM
    És m1c1 nem is sejti, hogy a szoboravatásán lecsap rá a The Professional Maniacs nevű szervezet :)
    >KÉP< 1600x1200 ~1MB
  • Solt
    Egy jó tanács: Azonnal semmisítsd meg politikai ellenfeled! TPM kick off! :)))))))))
  • m1c1mack0
    Na hihetetlen én lettem a házigazda.
    Rögtön működésbe is lépek és várok minden építő jellengű javaslatot bannerrel,FAQ-val kapcsolatban.
  • Scottt
    Bulldog szülinapot,és szájkosarat hozzá.::)
  • D00M
    Köszi!
  • n003
    Bódog Születésnapot ;)
  • Icebird
    mivel annyira támogatod magad ezé m1c1 +:)
    de ennyi erővel lehetnék én is, muhhaha:D
  • tpM
    na 6-6, m1c döntsük el:
    Észak Sahrani, erdős bokros terep, Ghillie álcaruha, M24 1 tölténnyel, na? :)
  • VeteransKUKaC
    üdv mindenki!
    Rég jártam erre felé de majd egyszer megint visszatérek, mint mindig :D.
    Ssajnálatos módon én is beléptem a dolgozó emberek körébe, így a szabadidőm nem épp a legtöbb.
    -Jó kérdés Mici vagy Tempi, ne kövessetek meg, de én Tempi-nek is adok egy voksot úgy is mici nyer:D!!!
  • m1c1mack0
    - ritkán iszom
    - úgysem lesz egyeduralom ezt szerintem mindeki tudja

de ami a FŐ hogy még mindíg cifu az admin és a mailemre semmi válasz/reakció nem érkezet :S
  • DrRadon
    Viszont legyen Tempi a helyettes házigazda/moderátor/bannoló. Mert ki tudja, lehet, hogy micimackó egy sikeres ZH-t követő húzósabb ivászat után a detoxikáló kényszerű vendége lesz, ahol nélkülöznie kell a net-et és le/fel töltési lehetősége csak az infúziós zacskóra és a katéterre korlátozódik, szóval akkor jó lenne egy helyettes moderátor, aki kellő határozottsággal képes megfékezni a flame keltőket.

• pooh
    +1 m1c1nek
    tempi még kicsi ehhez :)
  • DrRadon
    Sajna nem:(
  • Papa01 #12439
    Köszönöm szépen az infókat, intézkedem! :)
    A vidókártyákkal kapcsolatban, Radon, az általad említett típusok jobbak egy 8800 GTS-nél?

(Bocsika az OFF-ért.. :) )

Üdv:
    A Papa01
  • Scottt
    Pc dome fórumán Lackoék gyártják hozzá a kampányokat,küldiket.
  • DrRadon
    Az első indításkor németül fog karattyolni, de a beállításoknál kiválaszthatod az angolt. Cseles módon csak a következő indításkor vált át rá.

Az 1.08-as változatot töltheted le óccsóért, tehát nem kell a patch-ekkel szívni.

Ami a videókártya kérdést illeti, abban a felbontásban a mostaniak közül a 9600GT/3850 vagy e felettiek ajánlottak.
  • tpM
    OFP-nél minden tekintetben jobb, kivéve a single hadjáratot, küldiket.
  • Solt
    Neeem, az csak egy német oldal! :) A lényeg, hogy dollárban vedd meg, annak a legjobb az árfolyama...
  • Papa01 #12434
    No, nem lenne ez rossz, de német nelvű lenne a játék? :)
    n003, Te is innen vetted meg?

Üdv:
    Papa01
  • Papa01 #12433
    Szia,

Köszi a linket, megnézzük! :)

Üdv:
    Papa01
  • n003
    ez talány
  • Solt
    Nem éreztem ezt személyeskedésnek, inkább iróniának, de ha te annak érzed, akkor elnézésedet kérem.
  • Papa01 #12430
    Sziasztok!

A #12361 számú HSZ-ben láttam, hogy 4000-ért meg lehet venni az ARMA-t.
    Hol? :) Én a játék weboldalán 2x ennyiért láttam...

A másik amiben kérném a segítségeteket az, hogy 1680x1050-es felbontásban milyen gép kell neki, hogy jól lehessen vele játszani?

Ja, még valami.. :) jobb mint az OFP?? :)

Üdv:
    A Papa01
  • blash
    Me' kell szemelyeskedni?
  • tpM
    zzétlőtték a farokrotort :)
  • Scottt
    Azt kapásból tudtam, hogy valamelyik a kettő közül.De mi alatta a füst?Arra gondoltam, hogy permetezi a gyümölcsöst
  • D00M
    Ha ez elkezdene "permetezni" bizony lenne szaladgálás :) Amúgy Mi-17 ;)
  • uHs Gerzson
    MI-8
  • Scottt
    Ez permetező helikopter vagy mi a tököm?
  • D00M
    lol:D

amúgy meg ArmA-sok egyesüljetek ITT adj neki :D
  • Solt
    Remélem villanyborotvát használsz, penge nehogy a közeledbe kerüljöm, aggódnék érted!
  • tpM
  • Balumann
    Mert a Crysis nem hemzseg a bugoktól, meg a többi játék, mi...?
    Én eddig ameddig elvittem nagyon élveztem.