35066
-
mióta felhívták rá a figyelmem én azóta azzal játszok, és semmi gondom vele, és így a lemezem sem kopik
-
D00M #12658 van de nem ajánlom, én kipróbáltam de fagyogatott vele a játék meg minden hülyeséget megcsinált amit azóta az eredeti exevel nem -
igen van -
Üdv!
Help ... előkerült az Arma-m (eredeti ...) ... NoCD cucc van hozzá ha felpecseltem? -
Feró Flex #12655 az rpg lővedég lecsúszik a páncélról ha úgy érkezik,és odébb felrobban...gyakorlatilag ezt várom
remélem benne lesz még
-
n003 #12654 tehát ha esik az esső az ai esőkabátban fog harcolni 

-
tpM #12653 aki esetleg nem ismerné OFP-ből:
AI: Sun Tzu - A Háború Művészete (The Art of War) c. leírásán (vagy könyv vagy miez) alapul, egy sereg erőssége függ a terepviszonyoktól, a vezetők tapasztalatától, felszereléstől, időjárástól stb-től.
Járművek: Animált ajtók, antennák, kerék leeresztés. Különböző sérülési pontok amik vezethetnek üzemanyag elfolyáshoz, kigyulladáshoz, malfunkciókhoz egyéb meghibásodásokhoz.
Fegyverek: Animált zár, ravasz, tár, M68 red-dot irányzék szimulálása (a pontocska mindig oda mutat ahova kell), 7.62+ lövedékeknek nagyobb az átütési képességük pl 12.7 átüti a házfalat. Kés és ásó használat (vágás)[gyorsított gránát dobás animot használ :\]
Sebesülés: Elvérzés, fájdalom, ájulás szimuláció, harcképtelen katonát el lehet vonszolni (AI is használja!).
Effektek: Szinte minden vizuális effekt új, beleértve a jelzőlövedéket is.
-
Feró Flex #12652 AZ amire 1éve várunk,királyság
-
n003 #12651 azamiaz??? -
tpM #12650 nehogy meghaljon a topic :\
SLX full, hétfőn. -
Szia TpM!
Köszönöm a segítséged, kipróbálom!
Abban kérném még a segítségeteket, h ha újrarakom a Windows-t, akkor az ARMAT-t is újra kell aktiválni?
A Lock-On is ilyen aktiválós, de ott van egy program, ami csinál egy reg mentést, és így nem kell újra aktiválni programot egy újratelepítés után...
ARMA-ban van ilyen?
Köszönöm a segítségeteket,
Papa01 -
Cirrus79 #12648 Sziasztok! Kb 1 napja csinálja azt az armám hogy, ha nem is csinálok semmit csak nézem a bevezetőt egy idő (elég rövid) után a program hibát észlelt és leáll üzenettel kilép.... Ha lépek fel valamelyik szerverre, abban a pillanatban ugyanezzel az üzenettel kilép... Jobb az 1.12? Nemcsak bétája van még? -
tpM #12647 használj 1.12-t abban asszem javítva lett -
Szia Yula!
Köszi az infót! :) Ezt már megtettem,a véletlenszerű kilépések ellen védett... :)
De néha-néha előjön a textúra hiba...
Üdv:
Papa01 -
Yula #12645 Parancsikonon jobb klikk, tulajdonság, cél, és bírod: "C:\Program files\Bohemia Interactive\ArmA\arma.exe" -maxmem=512
Általában ez megoldja ezt a problémát. -
Szia Solt! :)
Köszönöm az invitálást a multira! :)
Mi a módja?
Közben a kampányt végig toltam... NAGYON teszett!
Egy kérdésem lenne... nektek nem volt olyan h textúra hibás volt a játék?
Volt h semmit nem lehetett látni, majd kifagyot....
Ez "természetes"?
Üdv:
A Papa01 -
ez ARMa csak a régi gépemen így néz ki :) -
tpM #12642 Ittvan mégegy, a hétre elég lesz
-
D00M #12641 jóféle
-
tpM #12640 -
OFP? -
mansniper #12638 Hi, légy üdvözölve a táborban :)
Gondolom a leírtakból, hogy valameik evoval kezted, akkor annyi, hogy 30 pontot kell elérned. Lőni kell :)
Magyar szerver :ArmA.Hu /IC-ArmA
a jelszó az hogy:magyar :)
-
Yamato1 #12637 Sziasztok!
Én még csak most kezdtem a game-val játszani.Kérdés!
Hogyan lehet MULTIPLAYER-ben vezetni a helikopáter-t? Azt tudom,hogy kiírja,hogy nem elég a rangom a vezetéshez... De akkor hogyan lehet feljebb lépni a ranglétrán? Mert helikoptert szeretnék vezetgetni.:D
Ja és + 1 HOL TALÁLOK MAGYAR SZERVER-t?
Köszönöm skacok -
Solt #12636 De tudnék, és megyek is, hátha lesz valami kóbor szabad slot!
-
óóóó solt lattam este ott vagy kinyiotottam neked a topikot akkor es errol meg PM-et is irtam.
Ja es akkor most nem is tudnal jonni vagy mi? -
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban... Pras'yagar armát játszik. (AP6 béta mellékhatások) 
-
Solt #12633 Látom IC-n nagy a forgalom, örülök! :) Sajna lekéstem a jelentkezéssel, de azért lélekben veletek leszek! :) -
sok szerencsét hozzá -
nézzétek meg az ostoba botok feje tetejére állították a tankot : 
Csodálkoztam, hogy csak nem akarnak követni. -
mansniper #12630 Sajna másra nem is vok képes... Látod, már csak én lógtam ki a sorból, az összes többi csapatársnak felhőtlen szórakozást nyújtott a csata, csak nekem szarakodott a net, mert t-online.... Gondolkodom, hogy bepereljem e a céget. -
tpM #12629 ,Stalker'
-
üdvözöllek a klubban
gyere gyarapitsd a bf2 komjuniti-t jelenléteddel
-
Nagyon gút, csak kissé lassan bontakozik ki a cselekmény:)
Tempi Spielberg majd megmutatja nekik.
Mi egyébként piros skodás nyitójelenetre gondoltunk, de az a fehér bádog sem rossz. Van üzenete... -
blash #12626
360 Degrees -
tpM #12625 tonline-nal ne csodálkozz :) -
mansniper #12624 Akkor viszont csak az ArmA nem szeret... Akkor ennyi volt a pályafutásom az Ic-n. Jó volt veletek, a magyaron és a többin lehet, hogy találkozunk... Bay-Bay. -
Pedig a nagy restart után ha ekkora lagod volt akkor a te kapcsolatodban volt a hiba. -
D00M #12622 Figyu, nálad lesz a gond, senkinek nem volt semmi problémája csak neked, ha a többi 104-nek jó volt és csak nekem volt szar akkor lehet nem a másikban keresem a probléma forrását... Egy olyan postot nem olvastam a fórumon hogy kritizálták volna a servert, sőt a mieinktől sem hallottam rá semmi rosszat... "a probléma az Ön készülékében van" -
mansniper #12621 Micsoda ?????
Kb 5 perces laggom volt, vargosz a bizonyíték, be tudtam foglalni 2 zászlót, anélkül, hogy az ellen látott volna. Sajnos le is kellett jönnöm. De kiderült, nem a netemmel volt a gond, 3550/256-os netem volt tartóssan 34-es pinggel.... Annyira berágtam, hogy ha nem változik, sajna abbahagyom az Ic pályafutásomat, mert ez nem élvezetes, így...
-
n003 #12620 émmeg nájtklubbot nyitnék a megfáradt katonáknak :D
.png)