35066
  • Scottt
    1,7ghz proci,512mb ram,ati 9250 128mb ram shader 1.4
  • m1c1mack0
    Naná hogy a kedvenc!!!
  • Solt
    Milyen géped van?
  • Scottt
    Hát maga az arma nem lenne gáz.Csak nincs vas amin futna.Tervbe van véve ,hogy fejlesztünk Paksi 4es erőműre de hát nincs cash:(( De amint meglesz[Sacc/kb 2-6hét alaphangon]szólok!
    Il-2ben hozzá edződtem a gyorsan,alacsonyan légvédelmi tüzes melóhoz:)
  • Solt
    Ha jól tudom 1.12-ben módosítva lett a repmodel. Joy-al normálisan lehet irányítani, nem kényelmetlen, mivel hadjárat alatt csak repkedni kell. :) Én is repkedek mással, (IL-2, Lock-On FC, FF4, EECH) tény, hogy nem szimulátor az ArmA repmodelje, viszont IC hadjárat alatt megvan az az élmény, hogy mind más technikából, mind "bokorból" nem AI lövöldöz rád, és nem is AI-kat hurcolsz. Kedvenc (sajnálom, muszáj túloznom, így illik! :D) házigazdánk a szombati csatán kényszerből repkedett a MI-17-el. Eleinte nyávogott, de a végén büszkén mesélte, hogy egy ízben 3 kanyart tett a respawn és a front között anélkül, hogy leszedték volna. Azóta CTF alatt is egyből a MI-17 felé szalad!
  • tpM
    meg azt kihagytad, hogy egy bugos szar :)
  • Sanyix
    Én is lockon, il2, orbiter, fs2004 (bár az vicc)-el játszottam sokat, de a az arma helikopter irányítása egyszerűen borzasztó. Az a mindig visszarángatja a kurzort középre, és állandóan huzigálni kell az egeret kanyarodáskor, az kikészít (joy meg kényelmetlen, mert nem csak repkedni kell), szóval más. Bár a helit utálom(mert lassú), amelyik játékban van azzal se repülök vele, csak ofp és arma, és csak ha nincs repülő, amiből meg nem sok van, mert egyeseknek nehéz a domboldalról felszállni :D
  • tpM
    4k a letöltős amit nem kell patchelni
  • Solt
    Nem fogod elhinni, de élből rád gondoltam! Kitűnő múlt! :)) Javaslatom: Töltsd le valahonnan a virágbolti verziót, és próbálgasd. (ne a demot!) Ha tetszik benne a repkedés, és úgy érzed lenne kedved szlalomozni Kobra, Harrier, és stinger tűzben, akkor szeretettel várunk. (kb 5000.-Ft az eredeti ArmA.) Bármi kérdésed van, ne kímélj! :))
  • Scottt
    Lenne Armám akkor pilótátok is lenne.Il-2,Lock On,FF4 megfelel előző munkahelynek?Van joy etc..
  • Solt
    Csak haladjunk sorjában kis húsom! Apránként csöpögtetjük az infókat, mivel először az érdeklődésüket kell felkelteni! Ha én annak idején, tizenévesen tudtam volna előre, hogy a puncinak milyen járulékos költségei vannak, akkor most vasárnaponként járhatnál hozzám a templomba gyónni! (mellesleg bőven lenne mit, Te dezertőr! :D) De mivel én ezt nem tudtam, ezért bele estem a csapdába, ennek következtében te megúsztál kb 10millió mi Atyánkat, én meg örök életemre csóró maradok! Nem tudom érthető-e a párhuzam Te hidak réme!?
  • Sanyix
    Bugos szar! :D
  • Feró Flex
    IC-sziget(beta)elkészült,letölthető
  • tpM
    remélem azt is mondtad, hogy eredeti ArmA kell
  • Solt
    Feladtam hirdetést az EECH topikban (a gyengébb bokorugrók kedvéért ez egy helikopter szimulátor topikja), hogy MI-17 pilótát keresünk IC-re. Ha valaki jelentkezik, akkor tessék tisztelettel fogadni! :)

• Solt
    Városi harc volt, abban azért ott vagyunk!
  • wardogzombie
    Ezt hogy sikerült elérnetek?
  • tpM
    csak elfelejtettem a port a hídnál :S
  • Scottt
    UUU,ez durva kép,grat(Y)
  • D00M
    de még milyen
  • tpM
    ahhahaha ismét IC diadal...
  • leonforce
    koszi szepen!
  • tpM
    minden info
  • KraZ
    Én ezt használtam. Ez a flashpointé de ugyanaz.
  • leonforce
    szevasztok!
    tudna vki segiteni hogy tudom hasznalni a kuldetesszerkesztot?
    nincs manual a file-ok kozott igy eleg nehez rajonni...
    vagy esetleg vmi link?
    minden info erdekel..
    koszonom!
  • wardogzombie
    702 ha már 2
  • Scottt
    Vessétek össze:D
  • tpM
    nemnem ezt valami PC magazin tette közzé (lehet very lowon nyomják?)
    bár inkább azt mutatnák milyen egy szétlőtt házfal meg egyéb fontos dolgokat.
  • joebacsi
    érdekesek? konkrétan takony fos mind a három, tempi sztem valami április elsejei cikket talált be :)
  • tpM
    ja a füst még mindig egy ilyen textúrázott négyszög, a fegyvert még mindig egyféleképpen fogja.
  • Feró Flex
    ez nagyon necces,valahogy olyan érdekesek ezek a képek,,,
  • n003
    tőlem akár maradhat ez a graf ami van csak az olyan életidegen dolgok tűnjenek el mint a fegyverváltás közbeni mozdulatlanság
  • Solt
    Na igen, nem valami bíztató! :((
  • Scottt
    Nem tudom, nekem valahogy, hogy OFP-s grafikára emlékezetnek a képek
  • tpM
    új ArmA2 képek meg infók:
    - játékos váltás (1-ben is bevezetett team switch)
    - a 320 km2-es Chernarus igazi adatokon alapul
    - éjjel/nappal váltakozás (ez aztán hűde nagy hír)
    - kb 50 fegyver és jármű (T-90, Mi24 stb)
    - sok új fegyver (Saiga 12 sörétes puska, Colt M1911)
    - élethű ballisztika
    (hmm ez a sörétes vajon működni is fog, vagy egy sorozatot lő mint OFP-ben? :) )

• m1c1mack0
    Pfúúú van 1000 fajta multi pvp és AI elleni is.
  • GCsab
    Sziasztok!
    Én azt szeretném kérdezni hogy ebben a játékban hogy van a multyplayer?
    Ilyen battlefield féleségben hogy van egy viszonylag nagy pálya és azon kell gyilkolászni?
    Vagy úgy hogy pl egy egész ország vagy egy egész kontinens van benne és azon kell ilyen kijelölt pontokat foglalgatni?
    Vagy hogy?

Valaki mondja el légyszi...
  • tpM
    ArmA2 növényzet
  • tpM
    az bizony :D
  • Sanyix
    és meddig tart beállítani a texure replacert? (bár még nem néztem az arma sziget editorját, de biztos bugos :D )