35066
-
Stormbird #13179 ...ööö, szóval jó is lenne az a link ha nem lenne ilyen
ez a motor és nem rakta volna elé ezt: http://www.sg.hu/
Szal www.tanyalap.hu oszt ez a tutiságos KARAJság
-
Stormbird #13178 Az a "disznós" oldal pedig működik -már ha erre gondoltál 
Azon viszont -legalábbis egyelőre- nem foglalkozunk Armával.
Viszont ha elég türelmes vagy, ecccercsak megjelenik itt DOGMAN az egyik ÖsZSÍR és ha höjjde kedve van, akkor útbaigazít, hogy honnan tuccc hozzájutni a magyar nyelvi fájlhoz -mivelhogy ő csinálta izzadtságos munkával, hogy nektek jó legyen
-
leopard26 #13177 Honnan tudok leszedni 1.08-hoz magyarosítást?Az a disznós vagy milyen oldal nem működik már -
Az a gondom, hogy 4850-es kártyám van és a mostani ATI8.7-es a jo hozzá eddig mert az elözö csak egy javitással ment az elötte lévo meg még nem támogatta.
Lehet ujrarakom a játékot hátha az megoldja a gondot -
D00M #13175 MagyaRÍTÁS volt hozzá egy ideig, nem tudom az új patchek mennyire befolyásolták a kompatibilitást. -
szerintem próbálj meg egy másik videodrivert. -
Létezik magyarositas a jatekhoz ? -
változást nem vettem észre csak azt hogy még délelött nem volt ennyire durva. lehet hogy ha melegszik a VGA akkor jön elö ennyire?De miért csak ennél a játéknál és miért csak a HDRI-n lehet észrevenni? -
tpM #13171 Próbáld meg így: Dokumentumok/ArmA/ArmA.cfg -> HDRPrecision=16; -
Ilyen a kép nappal szembe -
Tudnátok abban segiteni, hogy hol lehet valamit még buherálni a beállitásoknál, hogy a HDR fényt jobban kezelje a játék, mert mikor a nap felé fordulok olyan mintha ki lenne égve a kép.Tudom hogy valamilyen szinten ennek igy kéne müködni,de nem ennyire, hogy csak akkor lehet lárni valamit ha a hátad mögött van a nap és ráadásul nagyon lassan reagál.
Minden high beállitáson van csak az élsimitások vannak normálon vagy low-on a látotáv 2000m.
Ja és a hardweres hangot miért nem lehet bekapcsolni, biztos venne le egy kis terhet a procirol ha nem softveresen kéne azt is számolnia. -
m -
Vagy van ez link 9k-ért vagy a letöltős verzió ~4k körül, én a letöltőst ajánlaná, mivel teljesen egyenértékű a dobozossal. -
Sziasztok,Magyarországon lehet kapni valahol bolti változatot? Szeretném megvenni a játékot gondolom már nem nagyon drága,de olyat vennék amit ti is használtok hogy tudjunk multizni. -
Solt #13165 

-
Amúgy mindez részletesen pontosan le van írva abban a 'jegyzetfüzetben' ha nyomsz egy 'M' betűt. -
EVO-Coop mód. Csinálni kell feladatokat vagy nagyon aktívan részt venni a csatározásokban, hogy növekedjen a rangod és ha elég magas a tisztséged akkor szépen sorban nyílnak meg a különféle járművekhez és fegyverekhez a jogok. -
tpM #13162 Evolution, a pálya neve -
leopard26 #13161 Milyen evon?
-
blash #13160 mer evon jacol -
leopard26 #13159 Nem tudja valaki miért dob ki mindig minden vegyverrel felszerelt Hamwi vagy repülő vagy bármi ha beleülök 1 másodperc múlva? -
http://armed-assault.hu/news.php -
mondjuk ez hamachis játékra lett készitve. nem hiszem hogy támogatjátok:S -
Hi, csináltam egy odlalt az ArmA 2-nek, nem tudom létezik-e már. Ha nem, akor nézktek meg és monjdatok véleményt, iletve hogy jki tudna segiteni, de cask komoly igény esetén, köszi.
http://arma2.extra.hu -
peetee76 #13155 Thanx !
így már műxik.
jöhetnek az addonok. -
tedd fel az 1.14-et is. -
peetee76 #13153 Sziasztok!
Ismét leporoltam A Gamát, de gondoltam kipróbálok pár addont, arma föl, Quins Gambit föl 1.08 Patch -el, start.
Eredmény: Error Compiling vertex shader VSShaderPool
A sima Arma 1.04 az megy,
Valakinek ötlete? -
OFP-re gondoltam... -
100 KM -
Értem... Magyarul nem a legjobb a motor...
Akkor úgy kérdem h. mi a legjobb látótáv, ami mellett full részletességgel nálatok még elég simán fut a játék? -
tpM #13149 szerintem olyan gép még ma sincs... -
Tényleg, OFP-nek mi a gépigénye, vagyis mi kell hozzá ha full részletességgel akarom játszani legnagyobb látótáv mellett, és még ne is nagyon akadjon? -
Solt #13147 Mindkettőtöknek! :)
Ezeken a processzor frekvenciákon, kb.: 30%-al teljesít kevesebbet a kártyátok! :) Vagy tuning, vagy csere! :) Nem tudom mire használjátok még, de, ha a játék a mérvadó, akkor jelenleg csak Intel + Ati! Mondjuk E8400 + 4850. Nem szeressem én sem, de ez van! :( -
Köszi ,de nem nagyon szeretem a tuningot igy max akkor lesz a tuning ha egy 6000+ vagy 6400+ os proci megy majd bele mihelyt összegyülik rá egy kis felesleges lóvé és jó áron be tudom számitattni a 4000+-ot.Akkor inkább megy normálon az egész :) -
NAh akkor megint hülyeséget mondtam :P A nemhozzáértésem. :)
Egyébként akkor az én 8800Gt karimhoz is kevés a 4200+ ugye? :S -
Solt #13144 Nem olvastam félre... az X2 4000 2100mhz-n megy alapon! Ez kevés a 4850-nek! :)) legalább 3000mhz kell neki, de szerintem az is kevés... vagyis arra próbáltam utalni, hogy tuningolni kéne! :)) -
Szerintem félreolvastad, a procija AMD X2 4000+
Amugy nekem is 8800 GT-m van, X2 4200+ proci, és 2GB ram (sajnos DDR)
Én is High-Normal beállításokat használok de nálam az árnyék csak normal. -
D00M #13142 Csak IC-ből kellet lépnem a foci miatt, de ha van időm/kedvem/energiám felszoktam nézni serverre kicsit, csakhát itt a nyár és az éjszakák nagyrészét nem töltöm itthon :) -
Solt #13141 Annak a 4850-nek kell legalább 3ghz, de inkább több a proci felől... ha ez megvan, akkor szépen menni fog. Nekem a 8800GT-vel 3000 méteres látótávval szépen megy normál és high beállításokat használva. Árnyék, antialising, anisotropic, vér, postprocess effect high, object detail very high, a többi normal. Így 25-60 fps között mocorog... -
mi a legoptimálisabb beállitás az armá-hoz hogy szép is legyen és jol is menjen?Vannak valami speciális beállitások amivel lehet tuningolni?
A gépen ATI4850,2gb800mhz ram, AMDx24000+.
.png)