35066
  • D00M
    akármennyire nézem nem tudom nem észrevenni a sima a Armát, bár lehet a monitorommal van baj
  • bandika64
    nekem csak sima ArmA kéne nem a gold
  • bandika64
    azt tudom hogy ott,de melyiket válasszam? UK?
  • tpM
    itt
  • bandika64
    egyébként ez a videó hozta meg a kedvem a játékhoz http://www.youtube.com/watch?v=yLawzheGnzc nagyon hangulatos videó.
  • bandika64
    Na már van zsém,megvenném a neten letölthető verziót 4k Ft-ért tudtok adni 1 linket hogy hol érdemes megvenni és melyiket.Nekem csak multizáshoz kéne.
  • Martinez01
    én a armed assault.hu-n olvastam idézem:
    "5. Amennyiben valaki "Remember, original games do not fade" üzenet kíséretében lép be a szerverre, az egy már ott tartózkodó ember kódjával akad össze, valószínűleg tévedésből egy kulcsot tartalmazott a gyári CD-jük. Mindig a frissen érkező embernek kell kulcsot cserélnie, amihez a szükséges program az ftp-ről leszedhető."és én így fel lehet menni a szeróra?mert gondolom nincs PB mint a cod-ban.vagy van?
  • teddymac
    Nincs tört server,Hamachin szoktunk csinálni és alap A.A. kell 1.14 patchel
  • Martinez01
    jah és meik game kell hozzá qeens gambit vagy az alap??
  • Martinez01
    csá!annyit kérdeznék vannak e tört szerók?és kell e valami ha multizni szeretnék?köszi a válasz előre is
  • m1c1mack0
    <3 kama3
  • repvez
    egyenlöre a képek alapján elég pozitiv a javulás.
    Szép fény árnyékok
    szebb és valosabb láng és füst
    Élesebb és részletesebb texturák
    Már vátom a szept1-et hátha adnak ki valami ingém videot amiböl többet megtudunk,Mert amit eddig mutattak az eléggé ARMA kinézet volt, de ezek már teljesen máshogy néznek ki mint azokon a prezentáciokon.
  • tpM
    + Európában az 505 Games adja majd ki 2009 első negyedévében.
  • tpM
    új ArmA2 képek: (szvsz baromi jól néz ki)

• teddymac
    Arma_Euro104Update105 előszőr ,másodszor ArmA_InternationalUpdate105_108
    utoljára ARMAUpdate_1_14 és nem kell crack
    Tudom javasolni a játék megvételét tört versio egyedúl uncsi ez az a játék amit a netre találtak ki :)
  • teddymac
    Probáld meg MarkBlade hozzászolását használni
  • teddymac
    A játék
  • priluki
    hi,hol kaphato a játék itthon? interneten szeretném megrendelni de sehol nem látom...
  • berczely
    Sziasztok!

Olyan gondom lenne hogy megvan a játék(sajnos nem eredeti) és patchelni szeretném.El is kezdtem 1.05 még felment de az 1.08-as patch indításakor azt írja hogy "Wrong CD Key" !Próbáltam úgyis hogy 1.05után feltettem a hozzá tartozó cracket és crack nélkül is próbáltam sehogy sem működött!

Ezzel mit tudok kezdeni?
  • MarkBlade
    gamecopyword -ről tölthető. Mini image. Berakod Daemonba és úgy nézz ki mintha eredeti dvdt/cdt raktál volna be. Mikor ezzel csináltam nem voltam madár.. :)
  • teddymac
    1.14 patch van fent ahoz nem kell állitolag crack.
    Műkődik is crack nélkül ,igaz néha madár lesz az ember,dehát ez van...
    image hack ?
  • MarkBlade
    ha nem másolod bele a cracket hanem mountolod az image hacket akkor elméletileg jó.
  • teddymac
    http://www.matrox.com/graphics/surroundgaming/en/games/supported/arma/#close
  • repvez
    tudtommal nem
  • teddymac
    Ezt nem lehet valahogy megszüntetni.
    Szeptemberig sajnos nincs pénz a játékra :(
  • teddymac
    warfare modban ,élő tehát nem AI irányitott játékost,hogy lehet csapatba bevenni,hogy látni lehessen hol van stb.
  • Vargosz
    megy nekem is az van
  • priluki
    köszi,megy egyépként 64 bites Vistán?
  • Vargosz
    1.05 --> 1.08 --> 1.14
  • priluki
    Sziasztok,megtudnátok mondani milyen patch-eket kell felraknom? köszönöm
  • repvez
    mert nem eredeti a game ez az egyik védelmi mechanizmusa a játéknak, régebben még volt az is hogy eszméletlenül félrehordtak a fegyverek
  • teddymac
    Nem tudja valaki,hogy miert lesz az ember warfare modban egyik pillanatrol a masikra madar?
  • D00M
    menj fel a www.armaholic.com weboldalra, ott van egy csomó küldi és ratingelve van a nagy részük, azok viszonylag jók
  • Papa01 #13226
    Sziasztok!

Tudnátok javasolni jó SP-es kampányokat, amik szerintetek jó.. (van története, nem túl rövid, stb)

Köszi! :)
    Papa01
  • joebacsi
    grúz map még nem jött ki? :)
  • teddymac
    Warfare mod nem "küldetés" ,ott a városokat kell elfoglalni.
    Armaholic.com
    Ezzen a linken találsz küldetéseket legyen az sima sp,mp vagy coop küldi
  • repvez
    és azt hogy?amugy olyankor generálodnak missionok vagy milyen küldik lesznek benne?Vagy ott is nekem kell összerakni öket
  • teddymac
    Csinalsz te magad egy servert es jatszol a tobbi ember AI.-lesz
  • repvez
    Amugy ez a warfare rész ami az 1.14-es patchbe jött ez csak multiban elérhetö vagy azt hogyan lehet kiprobálni singlében?
  • repvez
    Köszi szépen ez volt a gond magamtol biztos nem jötem volna rá