35066
-
D00M #13259 akármennyire nézem nem tudom nem észrevenni a sima a Armát, bár lehet a monitorommal van baj
-
nekem csak sima ArmA kéne nem a gold -
azt tudom hogy ott,de melyiket válasszam? UK? -
tpM #13256 itt -
egyébként ez a videó hozta meg a kedvem a játékhoz http://www.youtube.com/watch?v=yLawzheGnzc nagyon hangulatos videó. -
Na már van zsém,megvenném a neten letölthető verziót 4k Ft-ért tudtok adni 1 linket hogy hol érdemes megvenni és melyiket.Nekem csak multizáshoz kéne. -
én a armed assault.hu-n olvastam idézem:
"5. Amennyiben valaki "Remember, original games do not fade" üzenet kíséretében lép be a szerverre, az egy már ott tartózkodó ember kódjával akad össze, valószínűleg tévedésből egy kulcsot tartalmazott a gyári CD-jük. Mindig a frissen érkező embernek kell kulcsot cserélnie, amihez a szükséges program az ftp-ről leszedhető."és én így fel lehet menni a szeróra?mert gondolom nincs PB mint a cod-ban.vagy van? -
Nincs tört server,Hamachin szoktunk csinálni és alap A.A. kell 1.14 patchel -
jah és meik game kell hozzá qeens gambit vagy az alap?? -
csá!annyit kérdeznék vannak e tört szerók?és kell e valami ha multizni szeretnék?köszi a válasz előre is -
<3 kama3 -
egyenlöre a képek alapján elég pozitiv a javulás.
Szép fény árnyékok
szebb és valosabb láng és füst
Élesebb és részletesebb texturák
Már vátom a szept1-et hátha adnak ki valami ingém videot amiböl többet megtudunk,Mert amit eddig mutattak az eléggé ARMA kinézet volt, de ezek már teljesen máshogy néznek ki mint azokon a prezentáciokon. -
tpM #13247 + Európában az 505 Games adja majd ki 2009 első negyedévében. -
tpM #13246 új ArmA2 képek: (szvsz baromi jól néz ki)
-
Arma_Euro104Update105 előszőr ,másodszor ArmA_InternationalUpdate105_108
utoljára ARMAUpdate_1_14 és nem kell crack
Tudom javasolni a játék megvételét tört versio egyedúl uncsi ez az a játék amit a netre találtak ki :) -
Probáld meg MarkBlade hozzászolását használni -
A játék -
priluki #13242 hi,hol kaphato a játék itthon? interneten szeretném megrendelni de sehol nem látom... -
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy megvan a játék(sajnos nem eredeti) és patchelni szeretném.El is kezdtem 1.05 még felment de az 1.08-as patch indításakor azt írja hogy "Wrong CD Key" !Próbáltam úgyis hogy 1.05után feltettem a hozzá tartozó cracket és crack nélkül is próbáltam sehogy sem működött!
Ezzel mit tudok kezdeni? -
gamecopyword -ről tölthető. Mini image. Berakod Daemonba és úgy nézz ki mintha eredeti dvdt/cdt raktál volna be. Mikor ezzel csináltam nem voltam madár.. :) -
1.14 patch van fent ahoz nem kell állitolag crack.
Műkődik is crack nélkül ,igaz néha madár lesz az ember,dehát ez van...
image hack ?
-
ha nem másolod bele a cracket hanem mountolod az image hacket akkor elméletileg jó. -
http://www.matrox.com/graphics/surroundgaming/en/games/supported/arma/#close -
tudtommal nem -
Ezt nem lehet valahogy megszüntetni.
Szeptemberig sajnos nincs pénz a játékra :( -
warfare modban ,élő tehát nem AI irányitott játékost,hogy lehet csapatba bevenni,hogy látni lehessen hol van stb. -
megy nekem is az van
-
priluki #13232 köszi,megy egyépként 64 bites Vistán? -
1.05 --> 1.08 --> 1.14 -
priluki #13230 Sziasztok,megtudnátok mondani milyen patch-eket kell felraknom? köszönöm -
mert nem eredeti a game ez az egyik védelmi mechanizmusa a játéknak, régebben még volt az is hogy eszméletlenül félrehordtak a fegyverek -
Nem tudja valaki,hogy miert lesz az ember warfare modban egyik pillanatrol a masikra madar? -
D00M #13227 menj fel a www.armaholic.com weboldalra, ott van egy csomó küldi és ratingelve van a nagy részük, azok viszonylag jók -
Sziasztok!
Tudnátok javasolni jó SP-es kampányokat, amik szerintetek jó.. (van története, nem túl rövid, stb)
Köszi! :)
Papa01 -
grúz map még nem jött ki? :) -
Warfare mod nem "küldetés" ,ott a városokat kell elfoglalni.
Armaholic.com
Ezzen a linken találsz küldetéseket legyen az sima sp,mp vagy coop küldi -
és azt hogy?amugy olyankor generálodnak missionok vagy milyen küldik lesznek benne?Vagy ott is nekem kell összerakni öket -
Csinalsz te magad egy servert es jatszol a tobbi ember AI.-lesz -
Amugy ez a warfare rész ami az 1.14-es patchbe jött ez csak multiban elérhetö vagy azt hogyan lehet kiprobálni singlében? -
Köszi szépen ez volt a gond magamtol biztos nem jötem volna rá
.png)