35066
-
Szia TpM!
Köszi a helpet, a következőt látom a kérdéses fájlban:
Missing addons detected:
map_ssara
Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.map_ssara
De észrevettem, a küldetés oldalán hogy van egy olyan link is , hogy
South Sahrani Island (v 1.02)
Ennek az állományait hová kell másolni?
Mert szerintem ennek a hiánya lesz a ludas..
Üdvözöl:
Papa01 -
n003 #13338 azzal tisztában vagyok :DD
.|. -
n003 #13337 hááát én megelégednék annyival is hogy amikor fegyverváltás közben agyonlőnek valakit akkor ne menjen le az anim és csak utána haljon meg a csóka .. ai inteligencia amikor meglátnak ne akarjon mindegyik először lefeküdni és úgy lőni .. néha simán csak néznek rád mint borjú az újkapura .. néha meg 200m-ről simán agyonlő miközben te egy bokor mögött bújsz miközben valós körülmények között soha az életben megsem látna
én nem a csicsamicsát javítgatnám hanem ezeket .. utána jöhetne az hogy téglánként széjjel lehessen lőni egy házat és árulni a neten a bontott téglát hátha valami wow-s barom megveszi a xyz.jpg barátnőjének a simshez :(( -
tpM #13336 hehe még IC-n is kiszállítottuk a shilka legénységét 249-cel :D -
Solt #13335 Játsszál online... ott akad egy két
aki kiugrál a tankból amikor kopog rajta a 7.62-es! 
-
Glo #13334 Bonyolult egy T72-esből kiszedni úgy az ellent, hogy a tankban ne essen komolyabb kár 

-
ha leszedtél egy ellent, vedd el a fegyverét
-
minek vetted meg a queens-t eredetiben, ha az armád warez?
-
Glo #13331 Úgy gondoltam, hogy kampány orosz fegyverekkel :))
Mint az OFPben a Red Hammer kieg. Sajnálatos :( -
Solt #13330 Hála a jó égnek... -
tpM #13329 Mint ahogy oroszok sincsenek :\ -
Glo #13328 Az Arma-ban nincs orosz kampány? Ezt azért hiányolom.. -
A legegyszerűbb módszer, ha pl megveszed a pár hsz-el lejjebbi eredeti Armát :P :) -
Tört ARmA-ra ,hogy kell felrakni a Qeens-t?,mert bad cd-key-t ír ki az install végén és nem indul el a gém:P -
miért? -
tpM #13324 aha így jó
a kifagyás okát meg itt lehet megnézni:
\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\ArmA\arma.RPT
-
A leírtak alapján megpróbáltam, a kampánynál ki lehet választani a hadjáratot, de az indítás után kifagy... :(
A következőket csináltam:
- Az Arma-n belül csináltam egy Mod_BlackHawk mappát.
- Azon belül egy Campaigns mappát és egy AddOns mappát
- A Campaigns mappába bemásoltam a BlackHawk.pbo fájlt (3,3MB)
- Az AddOns-be pedig a következő fájlokat:
Civilians, ebu_soco1, EditorUpdate_v102, hawk, McN_desveh2,
McN_hmmwv_des, McN_stkr_d, McN_veh, McN_vehopf
- Csináltam egy parancsikont a következőkkel:
...\ArmA\arma.exe -mod=Mod_BlackHawk
Így jó? :)
Köszönöm a segítséged!
Papa01 -
Szia tpM!
Köszönöm a segítséged, olvasom! :)
Papa01 -
tpM #13321 ArmA Addon/Mod kezelés -
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a BlackHawkDown mod és szeretném felrakni. L
Leszedtem, a hozzátartozó egyéb mod-okkal együtt.
Annyit kell tennem, hogy mindent be kell másolnom az ARMA mappa AddOns mappájába?
Köszönöm a segítséget!
Papa01 -
Na csumi!
Eladó egy ARMA gyári dobozban vagy csak a CD kulcsot... ha esetleg valakinek kell akkor PÜ!! -
visszaváltoztál bakává?
-
tpM #13317 ArmA2 tapasztalatok -
kokos #13316 Ok!Megoldottam!!
-
kokos #13315 És mért van az hogy valamikor meg órákat játszok?....Hmmm? -
aki warezol ne sirjon -
tpM #13313 mert nem eredeti példányod van. -
kokos #13312 Hali!Valaki leirná nekem ,hogy játék közben mi a f.szért vált át sirály modba...repkedek a madárral!Hihetetlen!Milyen játék ez? -
tpM #13311 :D -
<div><embed src="http://www.livevideo.com/flvplayer/embed/CB4C373DE93745B68ADF4E6BB8087C4B" type="application/x-shockwave-flash" quality="high" WIDTH="445" HEIGHT="369" wmode="transparent"></embed><br/><a href="http://www.livevideo.com/video/embedLink/CB4C373DE93745B68ADF4E6BB8087C4B/118697/arma-a-soldiers-life.aspx">ArmA: A Soldiers Life</a></div> -
sajnos nem vicces, mert ott csak ugyanazok vannak amik armaholicon, csak kevesebb... -
-
a vicces az, hogy két posttal lejjebb van egy "missions" link...
-
üdv!
szeretnék egy kis segítséget kérni. elég zöldfülű vagyok még arma-ban, végig toltam az összes gyári kampányt meg a single missionöket. szóval most tartok ott, hogy próbálok ilyen fanmade cuccokat találni. nem tudtok olyan missionöket amikben főleg helis/repülős akción van a hangsúly? meg mondjuk a lényeg a jármű, ilyen vulcanos/shilkas "egzotikus" téma is fasza lenne...
keresgéltem jó pár oldalon (pl armaholic), de ilyesmit nem igazán találtam.
bármilyen tippet szivesen fogadok, köszi! -
ha valaki hamachin multizna keresen meg .... -
missions -
priluki #13303 hi,nemtudtok ilyen "magunkgyártotta" coopmissiokat ledudok szedni valahonnan? Csináltam már énis,de az nem buli hogy tudom mikor mi jön :P :D -
tpM #13302 *falak alatt az ilyen kerítéseket értem, nem a házfalat az ok, hogy több rombolási fázisra van bontva. -
tpM #13301 jó de azt írták valahol, hogy a falak, fák meg ilyenek valós fizikát használnak majd, nem kell feltétlen havok, ArmAban pl hummerrel nekikoccansz egy hordónak az is szépen eldől/gurul stb
Meg ami zavar, hogy ez ugye Game2-lenne amit már 4-5(?) éve fejlesztenének, erre itt ez a szebb grafikájú ArmA, ugyanolyan AI-val meg fegyverfogással :\ azt ennyi. (jójó van rendes kráter robbanáskor)
itt pl annyi fasza dolog van írva erre semmit sem láttunk belőle. -
Ohh, danke. ^^
Afene, pedig már megörültem, hogy eljött a levegőből is tényleg élvezetes megharcok ideje. ^^
.png)