35066
-
Maggi4 #13459 Sziasztok!
Honnan érdemes megszerezni az Armát?
576ba úgy néztek rám mint akik még nem láttak hülyét
wardogzombie: ez valami kiegészítő, vagy teljes játék? -
ezt miért mondod? -
eladó gold edition karcmentes stbstb könyvvel tokkal vonóval ha csak a kulcs kell az 3 rugó a supergameren 9000 -
Ez pontosan mit takar ? Eladód a tiéd vagy van valami üzleted ? -
nálam -
Mit szívtál? Adj nekem is! -
Hol 7rugó a játék? -
SchwarzWEL #13452 Glo, itt nincs semmiféle program egyik gépről a másikra való töltögetése!! Orig. aktiváló kulcs, plusz cdkey eladó, ami még nem lett bereggelve! Amint regisztrálod letöltheted! Most tényleg ilyen nehéz megérteni?! Keress rá a sprocektIDEA-ra mielött jogászkodnál. -
7rugó a játék 3 a kulcs -
ha valaki végigcsinálta az alapjáték kampányát, legyen szíves segítsen! a legeslegvégén nekem úgy van vége, hogy sötét a képernyő, és csak a feliratok látszódnak, és két katona arról beszélget, hogy "gordon, a srác, akit még a a háború kezdetén meg is interjúvoltak, meghalt, bla-bla-bla". ez így normális?
(eredetim van...) -
nem értem, ha eladja a letöltős változat aktivációs meg miegyéb kódját, az miért lenne törtvénysértő?
vagy kifejezetten csak azon a gépen lehet használni a játékot, amire letöltötte?
-
Glo #13448 Nem akarok jogászkodni, de addig legal, amíg Te viszed MAGADNAK egyik gépről a másikra. Ha eladod, az bizony jogsértő
-
SchwarzWEL #13447 Leopard26, sajna nem ismerlek ,de úgy érzem nem is baj. OFP-s berkekben az ilyenekre mondtuk: "Oh no! It's another fckin nOOb!"
-
SchwarzWEL #13446 Teddy, az enyém sajna nem dobozos, de garantáltan orig, mivel a CD key-hez jár egy aktivációs kód is amit letöltés elött regisztrál. Ez az 1.08-as verzió, könnyedén patchelhető 1.14-re. Letöltés után HDD-n tárolva vagy kiírva, teljesen legal. -
jobban örülék dobozos versionak nem baj ha hasznalt :) -
van valakinek elado cdkey ? -
Glo #13443 Majd ha megy a BSA :) -
leopard26 #13442 magadnál vagy,te barom? -
SchwarzWEL #13441 ArmA eladó! 3000 HUF, letöltős verzió. -
ofp #13440 Waypoint-ot adtál a helikopternek :D ? Magától nemfog visszarepülni.. Ill. hogyan oldottad meg pontosan azt, hogy az embereid kiszálltak ?! Gondolom ezeket a wp-ket ismered, h load, transport unload, get out és synchronize-al össze tudsz kötni pl. 2 wpt. Ebből nem tudom, hogy csináltad meg.. -
Szia Ofp!
Köszönöm a részletes választ, ma kipróbálom! :)
Az 1. kérdésem csak annyi lenne, h ha a helikopter leszállt, és az emberim is kiszálltak belőle, akkor ne maradjon ott , hanem szálljon fel és repüljön vissza a a bázisra.
Köszönöm a segítséged!
ui:
Ebbe a script-elésbe nehéz beletanulni?
papa01 -
ofp #13438 Szia!
Az első felét nem értem. Másodikra ez a válasz:
1. Unithoz vagy triggerhez hozzárendeled ezt a parancsot: this exec "camera.sqs"
2. Ezután felveszel egy pozíciót és nyomsz egy tűz gombot
3. Jegyzettömbbe vagy valamibe nyomsz egy ctrl+v-t
4. Így megkaptad az első pozíció adatait és így tovább rakod be a többit egymás alá. aztán ha kész a script fájl elmented a dokumentumoknál található mission mappádba.
Amilyen néven elmentetted az alapján indítod tehát ha pl. intro néven mented el akkor this exec "intro.sqs"
Csináltam róla egy képet, van 2db kék vonal oda ha beszúrsz egy sort, hogy ~X az x helyére egy számot akkor annyival késlelteted a kamera mozgását az egyik pozíciótól a másikba. A kék négyzettel jelölt részhez pedig szintén egy értéket, hogy mennyi idő alatt tegye meg a két pozíció közötti utat a kamera. Így hirtelen ezek a fontosabbak +
ez megy a script elejére:
_camera = "camera" camcreate [0,0,0]
_camera cameraeffect ["internal", "back"]
ez meg a végére:
_camera cameraeffect ["terminate", "back"]
camdestroy _camera
exit
http://img176.imageshack.us/img176/2017/cameravd5.jpg
Alapszinten kb. ennyi lenne, remélem nem hagytam ki semmit..
-
Sziasztok!
A küldetés készítéssel kapcsolatban azt hogyan lehet megcsinálni, h ha a helikopter elvitt a célhelyre akkor vissza térjen a bázisra? Az a gond ugyanis, h a group leader wayponit-jait adom meg az útvonal készítése során.
A másik kérdésem az lenne, hogy a mission úgy kezdődik, hogy egy szövetséges Harrier csapást mér egy ellenséges tank csoportosulásra.
Ezt hogyan lehet küldő nézeteben végignézni?
Köszi a segítséget:
papa01 :) -
D00M #13436 ez melyik sziget? Porto?:) -
Hmm szép kép ;) -
ofp #13434 Köszönöm az infókat pont ezek kellettek. Elkezdtem csinálni egy pályát, de elég sokat kell vele gányolni és nagyon lassan haladok, viszont bízom benne, hogy jó lesz :)
Addig is itt van egy kép belőle:
http://img123.imageshack.us/img123/2259/screenshotac8.jpg -
bocsánat, ha nem egy csoportban van veled csak az oldaladon, akkor sidechat!
A hangot meg playSound "janos_duma.ogg"
Tehát akkor OnActivation:
janos groupchat "Valamit mondanom kell!"; playsound "janos_duma.ogg"
És ahogy Csanjedi mondta, a hang legyen a sound mappába a küldiden belül. -
Szia!
Lerakod a triggert, activationt a saját oldaladra állítod, On Activationba beírod:
janos groupchat "Valamit mondanom kell!";
janos = a csapattag neve (egység beállításnál a Name mezőbe...) -
Én azt ajavslom, hogy a rádióüzenetet tartalmazó küldetés pbo-ját tömörítsd ki a dokumentumok/missions helyre, ahol a szerkesztő dolgozika küldetésekkel, majd a benne levő scripteket, illetve küldetés fájlt nézegesd meg, és biztos megtalálod a megoldást. Nekem ez a stratégia sok jó scriptet hozott már a konyhára:) kis lopkodás nem árt, ha az ember kreativan fel tudja használni. A hangfájl hozzárendelése nem nehéz, kel egy Sound könyvtár, gondolom abban vannak a z üzenetek tárolva. Ha ember mondja, akkor lehet hozzá lipsyncet is csinálni, amivel a szájmozgást szimulálja a program. -
ofp #13430 Azt esetleg tudja valaki, hogy ilyen rádió dialógusokat lehet-e csinálni ill. hogyan + hangot hozzáadni (triggerel lenne aktiválva). Ilyenről lenne szó:
http://img508.imageshack.us/img508/7199/dialogusgs9.jpg -
leopard26 #13429 jobb lett volna hogy Támadó Menyét alakulat -
tpM #13428 namost -
tpM #13427 Ja énis azt bámulom egész nap és semmi... -
A BIS-nél másik naptárat használnak mint mi?Mert az ARMA2 hivatalos oldala még nem indult el ahogyan irták szept.1-jén. -
jelentkeztem -
Igy van, a hotel a hun első betűje, nem tul fantáziadus de nem is a külsőség a lényeg:) -
Ez nekem is eszembe jutott de akkor miért pont Hotel? -
tpM #13422 gondolom a NATO fonetikus abc neveinek egyike Alpha Bravo Charlie Delta Echo Foxtrot Golf Hotel India Juiliet Kilo stb :) -
Mi az hogy Hotel csapatba?Tokijó hotel?
-
Sziasztok!
Embereket toborzunk Hotel csapatunkba. Ha érdekel, akkor jelentkezz:) Várunk minden arma és arma 2 rajongót. Cím: http://arma2.extra.hu/
Csanjedi
.png)