35066
-
Az animációs addont hogy kell beállítani és hogy működik. Ezt nem elég csak a parancsikonban megjelölni, hogy töltse be a játék. aszerkesztőben is be kell írni egy parancsot de hova? köszi -
tpM #13498 QG-hez nem kell kulcs, és 1.08-ra patcheli annál van újabba az 1.14 -
steweee #13497 az alapjátékra ha feldobom a queens gambitot, akkor egyből legmagasabbra peccseli?
tudna vki hozzá adni egy jó kulcsot ? :) -
Az elmúlt napokban kicsit belemélyedtem a témába,- már amennyit értek belőle - de én is onkább egy gtx 260-as, vagy inkább 280-as felé hajlok, függetlenül az armatól. többeknek hasonló a véleménye. a gx2-től azért félek én is mert ha a program nem tud mit kezdeni vele, és ha egyáltalán stabilan fut, akkor kb. olyan lenne mint az én mostani kártyám? 8800gt 512? -
lee56 #13495 Azt konkrétan nem tudom hogy armával hogy fut, de úgy tudom nem teljesen problémamentes az sli (se a crossfire mondjuk az egy fokkal talán jobb), arról nem is beszélve hogy amikor működik rendesen sem ad közel se dupla teljesitményt, szal egyszerüen nem éri meg (mármint olyan embernek aki nem szereti a pénzét pocsékolni) az árát egy ilyen rendszer építése, és a gx2-ről is olvastam egy-két érdekességet még régebben.. -
mi van??? Nem étem. na ezt akarom kiderítenni, hogy ez a két magos cucc nem is éri meg mert nem tudja használni a program? De attól még stabilan fut? köszi
-
lee56 #13493 2x gx2?
Akkor néhány gaménál már negyedelődik az fps, vagy gyököt kell vonni a teljesítményből nem is tudom
, már ahol müxik egyáltalán az sli, meg ahol a második mag :)
-
oda egy is elég lenne a másikat küldd el nekem
-
Kössz vazze! Kibírja a villanyszámlát az imprezzám tankolásáért már vinnyogni szokott :) Na de félretéve a tréfát, tud valaki valami megoldást? gondolkoztam már két 9800gx2 esen, csak nem tudom van e értelme és euz lenne-e a megoldás? -
n003 #13490 :DD nem irigylem apucit amikor utalja a villanyszámlát :DD de legalább fűtésre kevesebbet költötök a te szobádban :DD -
gyó
-
Szia!
Nekem 1.14-es patch-el csinálja és 2 db 8800Gt videokártyával, ami sli-ben van. Új kártyát kell vennem? -
Persze nekem is néger volt a riporter csaj régen, a fák meg egymásba folytak. Az 1.08 patch ezt kijavította.Amúgy biztos neked se túl erős a videokártyád azért olyan. -
Tudna- e valaki abban segíteni, hogy lehet-e az armed assaulthoz valamiféle rejtett beállítást találni a videokártya optimalizálásához. Ugyanis az a problémám, hogy meghal a kép néha. Úgy értem eltűnnek a szép részletes textúrák és csak valamiféle halvány elmosodott csúnyaság van helyette. Kipróbáltam már egy rahedli drivert, de mindegyikkel csinálja. Ha játszok a beállításokkal az nvidia vezérlőpultban akkor valamelyest javul, de nem tudom 100-asra belőni. Fél füllel hallottam hogy a call of duty-nál van lehetőség a játékban beállításokra, ami egy picit el van rejtve. Találkoott már valaki ilyesmivel? -
én inkább fölöttük vagy előttük lebegtem 1m-re és akkor csinálták a dógukat.. -
Glo #13484 Gunshipben a FARP-on hogy lehet rávenni az utántöltő egységeket, h működjenek? Leszálltam, odagördültek, és ennyi történt.. aztán kifogyott a keró, mission failed.. -
steweee #13483 error compiling pixel shader PSSspecularAlpha
ezzel a hibaüzenettel NEMINDUL el
vmi 5let?
radeon hd2600xt, 8.5-os catayst driver agps fixed -
Glo #13482 Ha pilóta kell szóljatok bátran, jövünk, oszt lövünk, szállítunk, viszünk..
-
jáccik a kollégákkal is kéremszépen, de itt kiélhetem a röpködőhajlamomat és majd amikor szükség lessz egy tapasztalt pilótára, nagy hasznomat veszitek :):):) -
Singel player?!! Ahelyett, hogy a kollégákkal játszana?
Há' milyen dolog ez kérem?!
-
leszedtem, kvajó.. pont ilyet kerestem.. köszi.. -
tx.. megnézem
-
SchwarzWEL #13477 Gibbon féle Gunship2000 Campaign. 16 missions, only for expert:
armaholic
Még nem toltam végig, de emlékeim szerint K.jó. -
hali.. tud valaki letölthető frankó SP helikopteres missönt? -
láttam dobozosat is -
Glo #13474 Igen, az America's Army ingyenes. Pont toborzási célokat szolgál az amerikaiaknál. -
tpM #13473 dehát AA az ingyenesen tölthető nem? -
leopard26 #13472 baccky!az lehet hogy az army volt.na ma megézem -
steve89 #13471 Sziasztok!! Nemtudjátok h kell belepiszkálni az arma configjába?? pl hdrt kikapcsolni stb?? Ja és vki találkozott már a 3dreal editorral az armához?? én nem tudtam sehogyse mőködére bírni 1.14es peccsett használok -
kevered te valamivel.battlefield vagy americs armay v nemtom de az tény hogy itthon nem kapható boltokba. -
Érdekes, tudtommal a BIS magyarországon hivatalosan nem forgalmazza, pl.: miskolci tescoban/mediaban/coraban (sehol) sem kapható. -
leopard26 #13468 bemész a tescoba és ott lesz rögtön a szám.gépes játékoknál az akciós polcon,alulról a második -
Kár hogy az Úr nem a sajóvölgyében tevékenykedik -
Hmmm tényleg?? milyen boltban?? (itt eddig mindenki külföldről vette beleértve engem is) -
leopard26 #13465 nemtom ti hol vásároltok de fehérváron 4990 a játék -

hiába a digitális terjesztés, meg steam, azért a játékok esetében szeretem ha ott a doboz meg az eredeti lemez...(zenéknél meg...
).
mellesleg valaki: #13450? -
SchwarzWEL #13463 576-ban dolgoztam úgy tíz éve, rendszeresen -háromnaponta- rontottak be kisgyerekek, extrém HC gémerek lázasan, feldúltan kik venni akartak ilyen-olyan gámákat aminek még motorja sem volt, de ők már hallottak róla. De hogy manapság nincs egy arma sem a polcukon az gáz! -
Maggi4 #13462 És hogy néz ki az ára? -
Tartalma: ARMA: Armed Assault + ARMA: Queen's Gambit.
-
is is
.png)