35066
  • [NST]Cifu
    Zavart érzel az erőben, Luke? :)
  • Adam II
    Rossz érzésem van nagyon rossz.
  • tpM
    Ja mégha valami rendes fizika lenne bent meg ilyesmik...
  • Scottt
    Mi a fasz az, hogy 4magon fog optimálisan futni ez a szar?K....rva annyukat azt!
    Tényleg idiódák aki vesz egy 4 magos procit az biztos, hogy nem 1gb ramot vesz mellé-.-"
  • Adam II
    Ezek szerint kétmagos E8400-on csak döcögni fog? Mert annak nem örülnék :(
  • Solt
    Remélem másban nem ilyen a logikájuk! :)
  • [NST]Cifu
    Ebből a nézetből tényleg hülyeség mondjuk, igazad van. :)
  • Solt
    Egy árva szóval nem mondtam, hogy van köztük összefüggés!

A logikájuk nem stimmel számomra! Egyszerűen nincs olyan user aki egy 4 magos processzor mellé 1 GB ramot vesz! Azt furcsálom, hogy ilyet leírnak optimális rendszer"követelményként"! Főleg Vista mellé! Lehet, hogy megelégszik 1GB rammal, csak a "megelégszik vele", és az "optimálisan fut vele" közt van egy ici-pici különbség!

• n003
    áá csak TpM tollaival ékeskedtem ;))
  • [NST]Cifu
    Mióta van összefüggés a kihasznált magok száma és a memória igény között?

Azt el tudom hinni, hogy az ArmA2 alaphangon megelégszik 1 giga rammal. Hogy Vista mellé nem fog ártani a két giga, az más kérdés.
  • Adam II
    Úgyse fog futni csak majd 2 év múlva.
  • Sanyix
    úúúú neee neeeeeeeeee. Én úgy gondolom, hogy úgy kéne ennek működnie, hogy minden szar külön threadben fut... aztán az os eldönti melyik magon melyik menjen. Ez már megint ilyen hülyítésnek hangzik...
  • Adam II
    HAHAHAHA
  • Solt
    4 magos mellé 1GB ram? Inkább nem kommentálom...
  • tpM
    BIKI: ArmA2
    Egyébként annyit biztosan tudunk, hogy 1 magot külön az AI fog használni.
  • vandyke
    Hello!
    Kellemes hetet mindenkinek!
    "TitaniumRR" ezt már én is többször kérdeztem a kiadótól, de pontos választ még nem kaptam.
    Jelen állás szerint 2009. márciusában jön a játék.

üdv,
  • Scottt
    Degecen születtél?
  • n003

:DD
  • TitaniumRR #13723
    Mik a várható rendszerkövetelményei a 2. résznek?
  • Cactus73
  • Scottt
    Ha én és Solt optimisták vagyunk,Tempike meg pesszimista akkor te vagy körülbelül a realista szemlélő ennek a játéknak:)
  • Cactus73
    Sracok. Arma jelenlegi verzional, 1.14 es vegleges patch kiadasa utan, a botok meg siman keresztulsetalnak az epuleteken, es fejreallnak a technikai eszkozokkel. Ezt napi szinten tapasztaljuk, ugye ? Tehat a realitasok talajan maradva az elvarasom az uj jovevennyel szemben mindossze annyi, h valoban jo volna itthon a tecsoban megvenni 8 ropiert legkesobb marciusig. Valszeg egy uj gepet kell hozza osszeraknunk, de meg igy is tele lesz "paranormalis jelensegekkel". Es ha szerencsenk van, a kiadast koveto negyed even belul felpatchelheto lesz egy - a mostani elvarasokat kozelito - elfogadhatobb szintre.
    De mindezek mellett amit lattam a videokon, le vagyok nyugozve.
    AKAROM !!!
  • Solt
  • Scottt
    Ha ezt is egy Arma 1.0 szinten adják ki(a visszajelzések alapján eltudom képzelni)akkor biza egy díszbozos ammos-ládában rejtőző arma 2-t hajlandó vagyok feldugni a seggébe, hogy gondolkozzon el...
  • Solt
    Optimista vagyok! :) Az ArmA sokat javult a pecsektől... de, ha ezt is ArmA 1.0 szinten adják ki, akkor az eddig megszerzett tudásomat ellenük fordítom! :D
  • m1c1mack0
    Szerintem már nem is lenne sok értelme kiadni, mivel aki játszik vele multiban az már rég megvette a supergamer-es verziót, vagy a letöltőset.
  • Sanyix
    Ja mellesleg pont erre a játékra lenne jó a egy fasza kis dx 10.1 vagy legalább 10 támogatás. (nem ilyen foltozgatot rakunkbele seder4-et azt elnevezzük dx10-nek). Instancing 2.0 és tesszaláció használatával, nameg a geometry shaderekkel deszép gyors és jó dolgokat tudnának csinálni... bár tény, hogy nem gtx nvidia kártyákkal siralmas teljesítménye lenne, dehát van ati lehet venni :)
  • Sanyix
    aztán felébredsz. A ofp is rohadt optimalizálatlan volt... nem javult az arma sem. Arma2 szted fog? :D
  • vandyke
    Szép napot mindenkinek!

A második részre igen, de az elsőt egyszerűen képtelenek vagyunk megszerezni, pedig idén karácsony előtt akartuk kidobni, de mindig lepattint az kiadó különböző indokokkal.
    Az első részről annyit kell tudni, hogy egy angol kiadó megvásárolta a jogokat a Bohemia Interactive-tól, de valamiért nem akarják odaadni nekünk Pedig már mindennel próbálkoztunk. No, mind1 nem adjuk fel.
  • DOGMAN
    Ehhej akkor ezek szerint mégis meg tudtatok egyezni jogtulajdonossal...
    Jöhet majd egy tiszteletpéldány :D:D:D:D
  • TitaniumRR #13711
    EZ - nagyon szépnek és hangulatosnak hat!
    EZ - kötelező, amint megjelenik.
    EZ - király és nagyon várom.

• Scottt
    Te vagy a Haditechnikai szagértő:)
    Radon: most miért lőtted le a bemelegítő poén?:)Új kezdődött volna a beavatás,most át kell dolgoznom a terveket:(
  • DrRadon
    A késes fószerek ellen többnyire igen :)
  • tpM
    Nem, de úgy illik...
  • [NST]Cifu
    Az használ? :)
  • DrRadon
    A felavatási szertartás Paraiso-ban lesz a Döglött Shilka nevű kocsmában. Golyóálló mellény legyen rajtad.
  • Feró Flex
  • koschwarz
    igen én is erre gondoltam, mármint hogy végre nem összedől négy lap, hanem igazi rombolás történik... :)
  • Scottt
    Valaki a másik topikban kijelentette, hogy te OFP párti vagy szóval itt maximum kritikusi állást tudok ajánlani.
    De ha többiek közkegyelemre itélnek akkor még sokra viheted ifjú padawan:)
  • [NST]Cifu
    Épületet lerombolni már az OFP-ben is lehetett, bár nem volt túl meggyőző (kártyavár volt, hajszálvékony papírlapokból). Elvileg ígérték, hogy itt már sérülés alapú lesz. A videóban lévő épület-összedőlés sajnos nem látható elég jól ahhoz, hogy egyértelműen véleményezni lehessen, ezt látjuk-e...