35066
-
Solt #13941 Nem igazán játszunk ezekkel... :( ACE-t tesztelünk, ha ez megjelenik, akkor minden más mod értelmét veszti! ;) -
D00M #13940 Nem, ő Focus, és ellene küzdenek vargoszék :D -
Ez meg Tempi:D -
-
Van valakinek infoja hogy melyik a legjobb nagyobb addon amibe van kampány vagy az alap kampányt modositja?
Pl.FDF, CSLA3, XAM1.6 stb.. -
D00M #13936 whááá ez nagyon nagy
-
Solt #13935 

-
tpM #13934 ezek vargoszék WoW közben xD -
Solt #13933
-
most lett vége épp -
ja látom nemrég indult a motor, no akkor is hasznos vótamma. :D -
illetékes elvtárosok:
armed assault.hu-n ez a hibaüzi lakik az oldal tetején:
Log könyvtár nem írható - állítsd be a jogosultságot (CHMOD) ofphu_plugins/log/logs 777-re
linkje: http://armed-assault.hu/news.php?cat.4 -
Glo #13929 megvolt már a coop mára? -
Nagyon gonoszak vagytok!!! (tehát aki nem értette ma este A.C.E coop) 

-
D00M #13927 ZSír, akkor majd valaki zörögjön rám MSN-n ha kezdtek:) -
Solt #13926 Lennie kell! ;) -
D00M #13925 Ma délután/este lesz COOP? -
tpM #13924 jaja mint VBS2-nek a tech features vidije -
Solt #13923 Szerintem elég, ha kihangsúlyozzák ami lényeges változás... aki nem veszi észre, annak úgyis mindegy! :D -
Solt #13922 Engem csak az "emlékeim" kárpótolnak! :D -
D00M #13921 Az mondjuk télleg jó, a szőr felállt a hátamon:D -
Az ilyen mod bemutató videóknál sokkal szerencsésebb lenne ha felváltva mutogatnák az alap és mod közti különbségeket. -
tpM #13919 az A10 távoli VRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMM-ja mindent elfeledtet :D
Engem ami jobban zavar az a rész mikor éjjel mutatja a tracereket és beszaggat, pedig egyáltalán nincs FPS veszteség még akciónál sem. (fraps) -
Solt #13918 Belekap, és a hangok nullák! :S Azt a pár hetet kibírjuk! ;) -
Solt #13917 Ha ez lázba hoz, akkor a kipróbáláshoz, majd készíts be zsebkendőt... :D -
Solt #13916 Pont, hogy reklámot csinálok... ;) -
D00M #13915 Jaja, mindenbe kicsit belekap, de nem baj, hamarosan itt a kiadás dátuma :) -
Feró Flex #13914 minden amit láttam lázbahoz nagyon jó,köszönöm 

-
tpM #13913 ne rontsd a hypeot xD -
Solt #13912 Ha nem tudnám, hogy milyen a mod, ez alapján tuti, hogy nem jönnék lázba! Pont a lényeg nincs kiemelve... gyenge lett sajnos... :( -
tpM #13911 ACE trailer -
lol -
D00M #13909 Így már értem, és igazad van :)
Igen, "sajnos" csak az tenné teljessé az élvezeteket :) -
Ezek az animokat nem saját használatra hanem az AI használhatná hogy még életszagúbb és változatosabb legyen a mozgás.Attol hogy egy mozgásformát csak ugy tud használni, hogy lejátsza elejétöl a végéig az nem feltétlen gond.Nekem nem azzal van gondom, hogy mindig ugyan ugy csinál mindent, csak az hogy amiböl válogathat az kevés.Teljesen illuzio rombolo ha 30 emberböl 15-20 mindig ugyan azt csinálja egyszerre fekszenek és állnak fel 5-6 mp-enként.Ha több mozgásforma lenne akkor lehet hogy adott szituácioban mind a 30 különbözöen mozogna mint az életben.
Reméljük az ARMA2-ben már lesz egy kis csapatjellegü mozgás is.Mert most azt se nagyon látni, hogy AI által mozgatott csapat egymást fedezné vagy alakzatot váltana raj vagy tüzcsoport szinten. -
Hát az komoly! Akkor az orvoslás egy eredeti vásárlás?! :D -
D00M #13906 Nekem különösebben nem hiányoznak az ilyen mozgások,, ezer meg egy dolog van amire figyelned kell a játékban és szerintem az ilyen animok sokadrangúak. Meg ezek a gördülékeny animok jól néznek ki, csak kérdem én, hol jutna neked eszedbe pl játék közben a cipőd talpát nézegetni vagy nagyokat esni?:D -
Ezek az animációk folyamatosak, nem tudsz például egy bizonyos táncmozdulatot ismételni újra és újra, csak lejátszani lehet az elejétől a végéig a Mocap alapú mozgást. Emiatt olyan jók, mert ugyebár az egész előre fel van véve, valódi emberi mozgásból, persze, hogy nincs csúszkálás, vagy ugráló átmenet az animációk között.
Szerk.: A te videóidon is ilyesmik látszanak, tehát egy bukfenc mindig ugyanúgy zajlik le.
A szent grál ilyen téren az lenne, ha a mozgást fizika alapján számolná a számítógép, figyelembe véve a modell animációs csontvázát (bones). Ettől viszont még nagyon-nagyon messze vagyunk. -
D00M #13904 "vicces" jelenségek pl: spontán sirállyá változol, a kilőtt lövedékek önálló életet élnek, vagyis mindent eltalálsz de azt akire céloztál tuti nem :) lényegében kikerülik a lövedékek az ellent -
Köszönöm szépen! Mit értesz az alatt hogy fadelni fog? -
Csak azt nem értem, ha meg lehet csinálni hogy ennyire élethü és változatos legyen a mozgás akkor azt miért nem lehet belerakni a sima játékba is, hogy ne csak az a 4-5 fajta mozgást ismételgessék folyamatosan.Ja és ezeknél a videoknál érdekes modon nem csuszkál és nem egy pont körül forog a katona mint az alapnál.
Ilyenek is jok lennének:
anim
OFP nél is volt külön anim javito pack itt nem terveznek ilyet kiadni?
.png)