35066
-
tpM #14183 ACE-szel nem jó az Evó meg Domi meg hasonló erősen AI scriptelt (kivéve DAC) küldi mert kiütik egymást... -
Glo #14182 Áruljatok el valamit...
Játszottam pár órát ACE moddal a magyar szerón.
- Hogy van az, hogy amíg tüzet nem nyitok addig csak figyelnek a katonák 1 km-ről, amint lövök egyet ezer helyről zúdul rám az ólom, és olyan távolságokból is betalálnak nyílt irányzékú AK-val ahova én csak optikával tudok ellátni (Evo parajump-on az első városnál a csávó a templom tövéből talált el, miközben én egy bokor alatt hasaltam a reptér felőli dombon)..
- Oké, vannak egységek amik odajönnek ahonnan lőttem. De nekem úgy tűnik hogy ezek egyszercsak megjelennek az orrom előtt a textúrából, majd miután kinyírtak vissza is mennek a textúrába, mert a 3 másodperces respawn alatt úgy eltűnnek mintha ott se lettek volna soha (a respawn Humwee mellett öltek meg, és mire visszaspawnoltam el is tűntek, sőt egy ízben a halál utáni távolodás alatt tűntek el!!).
- Respawn alatt a technika ami előtte hosszú percekig állt egyhelyben eltűnik, és valami tök más helyre távozik.
Mégis hogy van ez?
Egyenlőre ennyi, mert 30 pont környékén mindig elszakadt a cérna.. -
Glo #14181 A hangok nagyon állatiak, az A10 tényleg ütős :)
Viszont nem tudom milyen géppel vették fel, de a textúrát szép sorban rakja fel az 5t truck mikor kijön a füstből
-
tpM #14180 Hiv. fórumon aztírták, hogy 11 ilyen frissítés lesz -
Ha igaz amit irtál akkor még 2 honap mire kijön a játék.Mert ha jol látom 6 frakcio van és abbol most mutatták be az elsöt, ha hetente adnak ki uj infokat a frakciorol addig gondolom nem jenetetik meg mig minden nem lesz felfedve, tehát ez 6 hét plusz az egyébb csuszások meg sokszorositási idö.
-
Igen, van a mozdulataikban valami rendellenes. -
Engem az zavar, hogy úgy hadonásznak azzokkal a csúzlikkal mintha 2kezes pallosok lennének,és ide oda rángatná a kezüket a súlya-.-" -
tpM #14176 Meg aztírják, hogy hetente lesznek képek meg egyebek, úgyhogy nézzük gyakrabban az oldalt. -
Nagyon kis hangulatos video. Az az A-10-es amikor elhúz a kifutó fölött... nagyon odabasz.
Viszont a bakák úgy futnak, mintha tornaórán lennének, magas sarok emeléssel. Igazán rakhattak volna 30 kilónyi nehezéket arra az ürgére, akinek a futó mozdulatait bedigitalizálták az animációhoz.
Már csak egy kérdés foglalkoztat, de az nagyon: MIKOR JÁTSZHATUNK VELE VÉGRE? -
Nincs ha lesz írok:D -
Feró Flex #14173 Re: SB Pro PE 2.4x Upgrade - Announcements & Discussion
--------------------------------------------------------------------------------
I still think a MMO WWIII game would be great....
ArmA + SB Pro + Falcon 4.0 = ULTRA realistic Modern war game.
Micsoda álmok! -
Arma 2 USMC Base Trailer -
Solt #14171 Szeretnék már játszani Veled! Van mán ArmA-d harci kutya? :D -
tpM #14170 Van már Armád, Szkoti? :P -
Én látom,benned van a hiba^^:D -
tpM #14168 van ám új ArmAII vid, ArmAHura kidobtam csak valamiért én nem látom (akárhányszor frissítek :D) -
Én is így tapasztaltam, hogy a játék az ahibátlan, csak a szerkesztő menűjében vannak ezek a problémák.....~ csak én szeretek buherálmi vele....:) de a problémám, még a szűz játéknál jelentkezik (1.14patch) -
Solt #14166 A szerkesztőhöz én a büdös életben nem nyúltam, és nem is fogok! :)) Maga a játék hibátlanul működik! :) Sőt, az alt + tab funkció jóval stabilabb mint XP-n... :) -
Akkor az egérrel lehet valami????? (Razer Lachesis)direkt vistához vettem, mert azt olvastam róla hogy nagyon passzolnak egymáshoz :( -
Solt #14164 Miért is? Nekem csontra ugyanúgy fut mint XP-n! :) -
nekem konkrétan Vista 64bit alatt futni nem akart rendesen a játék... -
© ceaser
2009. jan. 25. 23:23 | válasz erre | #14157
Sziasztok!
Találkozott valaki már olyan problémával, hogy Vista 64 (tudom gyengébben megy mint xp alatt, de a ramok miatt kellett)alatt az armed assault szerkesztőjében nem működik rendesen az egér - nem jelöli ki a gombokat, kattintásra nem aktíválja. A probléma rapszódikus....
Ötlete valakinek? Köszönöm!!!! -
tpM #14161 hát ez nagyon kalovgyuti4es... -
MrJoe #14160 Ujra :D -
jah, nem találok benne hibát :) -
Minőségi arma video -
Sziasztok!
Találkozott valaki már olyan problémával, hogy Vista 64 (tudom gyengébben megy mint xp alatt, de a ramok miatt kellett)alatt az armed assault szerkesztőjében nem működik rendesen az egér - nem jelöli ki a gombokat, kattintásra nem aktíválja. A probléma rapszódikus....
Ötlete valakinek? Köszönöm!!!! -
tpM #14156 Pfff ez már script... én beállítás alatt a description.ext féle dolgokra gondoltam :)
ez a fegyver visszaadás benne van evolutionban nézd ki onnan, így vaktában kb olyasmi lehet, hogy "elmenti" a játékos fegyverét
_fegy = weapons _jatekos
és respawn után visszaadja: _jatekos addWeapon _fegy
bár lehet, hogy hülyeség... -
:)
szóval saját missön gyártás láma módra :) két kérdés..
egyrészt hoygan lehet azt megcsinálni hogy a playernek respawn után ugyanaz a fegyver kerüljön a kezébe ami azelőtt volt mielőtt meghalt?
másrészt hoygan oldható meg hogy egy jármű x idővel azután hogy senki nincs benne respawnoljon az eredeti helyére?
köszi előre is -
tpM #14154 írjad -
üdv emberek van itt valaki aki jártas a respawn beállításokban és tudna kicsit segíteni? -
repastam #14152 Sajnos még mindig nem lelem sehol a játékot ,vagy nincs készleten és nem is tudnak már hozni vagy eladták már
esetleg valakinek tipp ? még jobb lenne ha valaki megunta ????
-
Nincs:D -
Solt #14150 Ez egy gonosz, övön aluli kérdés volt!
-
tpM #14149 jaigen: ACE 1.01 patch
btw van már armád Szkoti? :P -
Tempi
*** AI már nem pazarol el tárakat az ájult/sebesült ellenségre
Gondolom tudod honnan idéztem^^
Azért beleírhatnátok, hogy mittomén 5méteren belül minden sebesültet agyonlőjenek^^
Csata utáni tisztogatás címszó alatt
-
tpM #14147 kiderült, hogy:
"This problem was caused by reset of dns settings for the domain. The problem is fixed now and it should take effect as soon as all dns caches will notice it (may take around 24 hours).
We apologize for any inconvenience." -
Beszarok,de gondolom ők is telecsinálták a gatyát mikor leértek^^ -
Nálam megy. -
"Afganisztán: Lezuhant amerikai Black Hawk helikopter Kabul mellett. A legénység túlélte a balesetet."
Ilyen még az armaban sincs:P
.png)