35066
-
Ami tetszett a videoban:
Valosabb kinézetü anyagok a tárgyakon( fém és üveg csillogás)
gyorsabb és átetszobb torkolattüz és füst
a nyomjelzö nem ugy néz ki mintha lézerrel lönének
A belso kabinos felvételek nagyon jok.
emberek kidolgozása ( pilota napszemcsi rulez :)
Ami nem:
még mindig nincs benne fizika vagy ami van az meg scriptelt vagy elore generált.erre is gyurhatnának már egy kicsit.
Az animáciok javulnak, de még van mit javitani.
Remélem lesz a kampányba tényleg olyan csata ami minden egységet megmozgat.
-
tpM #14462 = röppálya* -
tpM #14461 Az elhajlás meg gondolom "trajectory" csak szarul fordították :) (ó vagy a nem átüthető fém pl behorpad meg ilyenek?) -
A "nincsenek scriptek" résznél azért hangosan felnevettem... :) -
Solt #14459 Idéznék a hivatalos honlapról:
"Fegyver ballisztika, elhajlások, anyag átfúródások, környezet rombolása, valós tárkapacitások, nyomjelzők, lőszer típusok és becsapódások."
"Nincsenek scriptek, vagy előre meghatározott viselkedési modellek. Az ellenfelek folyamatosan információt cserélnek, álcázzák magukat és fedezékbe vonulnak, így bármikor képesek meglepetést okozni és túljárni a játékosok eszén."
Szóval ezek sokkal inkább érdekelnének, mint ezek a zenés "film előzetesek"! :) -
Solt #14458 Az eddigi legjobb videó, de továbbra is az a bajom, hogy az újításokból semmit nem láttunk!
Egyes hangok alap ArmA-ból vannak, a helik úgy rugaszkodnak el a földtől egy két alkalommal, mintha papírból lennének... a látvány ígéretes, de konkrétan az új hang motor, a micro AI, az átütés, az élethű ballisztika demonstrációja sokkal inkább érdekelne... a többi foltozható... -
Na, ez már pozitívabb.
Tunguska M1, Ka-52 (abból is a 2005 utáni állapot), Mi-24P (érdekes, mert a korábbi képeken Mi-24D-k és Mi-24V-k voltak láthatóak), Mi-17, Szu-34, T-90A (immár NSVT-vel, de továbbra is teljes SHTORA-1 csomaggal), BMP-3 (kár, hogy nem -3M), BTR-90, és egy nem beazonosítható parancsnoki APC.
A Mi-24P-k elég furcsa fegyverzettel bírnak, a két belső pillonon FAB-250-esek ha jól látom, aztán két UB-57-32, végül két-két Vikhr vagy Ataka pct. rakéta.
A Szu-34-es 4x R-73, 2x UB-57-32, 4x Kh-29L felszereléssel repkednek.
Hmm... a korábbi sirámjaim úgy tűnik meghallgatásra találtak, ez már elég decens kis felhozatal keleti oldalon is. Viszont homlokráncolós, hogy az orosz katonák hátán még mindig RPG-7-eseket látni... -
Russian Armed Forces HD Trailer -
Most, hogy megnéztem az oldalán az oroszos videót rájöttem mi zavar leginkább az emberek animációiban. Az elején mutatnak egy katonát aki lassan sétál a fegyverét célon tartva aztán hirtelen leereszti és futni kezd de a két mozdulatsor között nincs semmiféle átmenet, olyan mintha a filmből hiányozna néhány képkocka.
Ezt leszámítva korrekt, tetszik a táj és a járművek, grafikában van javulás az biztos de ez remélhetőleg a játék többi részéről is elmondható lesz.
A gépigényről nem tudom mit gondoljak mert ki fog jönni Xbox-ra is és ott fix a hardver szóval nem lehet túlzásokba esni, lehet a PC-hez képest lebutított grafikája lesz de talán jobban optimizálják emiatt. -
Nem arma, de azért bele tartozik a mi látómezőnkbe: honvédségi AK felújítás -
Ahogy ismerlek le sem feküdtél :) -
tpM #14452 na csütörtök volt és nincs semmi update a hiv fórum meg meghalt... ezért keltem fel :\ -
veterán #14451 V-22, Mi-24v , Uh, A10A, M1A2, t-90, Isten járművek lesznek benne V-22 a kedvencem. éljen a halászsas.Krv jó lesz . -
Kivettem a linket, kösz az figyelmeztetést. -
Az adott NDA-tól függ, ugyebár az NDA (rövidítés) csak a szerződés jellegét takarja, a pontos szövege esetenként más és más. De általában a kiadott példányért ő a felelős, tehát azért is, ha például ellopják tőle. -
Kezdj el fogalmazni egy levelet "request new copy" illetve "forced by weapon" kulcskifejezésekkel :) -
tpM #14447 NDA véd ilyenek ellen pl hogy betörnek és elviszik a példányt? Csak úgy kíváncsiságból...
-
Azok a szemetek messze földön híresek...
(kattints a nevemre ;)) -
Hajrá! Aztán az NDA határain belül tájékoztass a tapasztalatokról majd, ha kérhetjük.
-
tpM #14444 <3 -
n003 #14443 nemvolt nehéz kitalálni .. éljen az anarchia :D -
n003 #14442 :DDDD -
Sziasztok!
Előzetes infók alapján elképzelhető, hogy jövőhéten kapok egy teszt verzió.
üdv, -
tpM #14440 Ráadásul teljesen bugmentes lesz és futni fog minden szaron fullon :) -
Töretlen optimizmus, Scottt a neved!
-
2hét múlva úgyis megjelenik az ArmaII 
-
Cactus73 #14437 Az ujonnan erkezoknek rossz hir, h sajnos mar supergamerrol SEM rendelhetik meg a jatekot. Ha raklikkelsz, "nem letezo termek" feliratban tudsz csak gyonyorkodni. 
Nekem van eredetim de egy baratom ,aki most szerette volna megvenni hivta fel ra a figyelmemet. Ezt a letoltos fizetos baromsagot en se kultivalom.
Minimalis eselyt se latok a megoldasra, de ha valaki megis tud egy ujabb kinyilo ajtorol a bezarulo ( supergamer ) mellett, mindenkeppen ossza meg a kozosseggel. Tehat eredeti dvdkorong megvasarlasa volna a cel.
koszonom ! -
aha
. Hogy találtad ki enyiből?
-
Még jó hogy elraktam OFP archívum kategóriába a közel 4 éves 2 cikket összevonva, amiből idézem mind2 végét:D
"Így tehát ez a program egy lövöldözõs játék mellett szerepjáték is lesz egyben. Ezzel biztosan meg fog szenvedni a BIS, de amennyiben sikerül megoldaniuk, akkor minden más program elavulttá válik. Kétség nem férhet hozzá, nagyon magasra kívánják rakni a lécet és én bízom benne, hogy sikerül nekik."
"Talán az egyetlen forrása a problémáknak a jövõbeli kiadója az OFP2-nek lehet, mivel azt tanácsolták, hogy ne a Codemasters legyen a befutó, mindez annak ellenére, hogy õk birtokolják a névjogot, ezáltal névcserére lenne szükség. Bár a fejlesztõs már igen régóta tart, mégis úgy tûnik, hogy a 2006 év végi megjelenés már nem fog megtörténni, továbbá egy Xbox 360-as portolása is szóba került a játéknak, ehhez azonban még meg kell várni a hivatalos megerõsítést.
Azok, akik az OFP 2-re várnak (vagy bármi is legyen majd a neve) megbizonyosodhatnak arról, hogy a program minden szempontból megéri a várakozást. A BiS csodákat mûvelt azért, hogy beváltsa ígéreteit és nem mondhatjuk azt, hogy idejüket nem kímélve dolgoztak azért, hogy a program minél jobb legyen."
'Flashpoint 2 beszámoló, értékelés' -
tpM #14434 :D -
Ez az, amit ígértek. Aztán majd meglátjuk, mi valósul meg mindebből. ;) -
tpM #14432 Egyébként aki nem olvata volna ~1éve írtam ezt. Vannak benne érdekességek... -
Az #14417-ben olvasható lista elég régi, talán csak gyorsan a google-ból lett kimásolva. Fejből nem tudom, mikor változtatták meg, de valamikor az 1990-es évek elején. Akkor tűnt el az alhadnagyi rendfokozat is, került be a főtörzszászlós, illetve történt a tábornokoknál az említett változás. -
veterán #14430 ÁÁÁ Kollega . Budapesten tanult anno ön is? Ön szolgált külföldön ? Hány éve vonult nyugdíjba? Ha szabad megkérdeznem? Van valahol topik ahol tudnánk beszélgetni? Jó lenne. -
Solt #14429 "nyftzls."
Gonosz vagy Marja... tessék kiírni, hogy nyugdíjazott főtörzszászlós! :) Egyébként, mintha ez is hiányozna a listából! :)
-
marja #14428 Tisztelt Palásti András százados Úr!
Igazán nem akarok kötözködni, de a tábornokok felsorolásánál van egy kis hiba.
Helyesen:
Tábornokok:
Dandártábornok
Vezérőrnagy
Altábornagy
Vezérezredes
Hadseregtábornok (jelenleg nincs)
Tisztelettel: Márton János nyftzls.
Ui: A magyar honvédségnél nincs rang, csak rendfokozat. -
Szerinted nem szeretnénk? :)
De kiábrándult népek vagyunk. Az ArmA első bejelentett megjelenése 2005 Q4 volt (úgy, hogy az OFP folytatását ígérték 2004-re is). Az ArmA erre megjelent 2006 Novemberben. A BiS közben mondott minden félét. Szóval a felét sem hisszük el annak, amit mondanak. Csak a tényekben hiszünk már. :)
Minden estre van egy "belsős" emberünk Vandyke képében, aki ugye a játék itthoni megjelenéséről tud majd tájékoztatni bennünket.
Konkrétumok viszont nincsenek, csak találgatások. Cirka 3-4 hónap még. Sajnos...
-
veterán #14426 Azért a megjelenésről írhatnánk már valami konkrétat -
veterán #14425 Igaz . Mostanában nagyon izé vagyok tudom.Ja igazad van tulságosan önérzetes vagyok mostanában nem tom miért . Aki az Armát és az opfst szereti rossz ember nem lehet. -
Nem kell folyton bocsánatot kérni, nem kérdőjelezett meg senki. Csak a jelek szerint személyes támadásnak vélsz olyasmit, ami távolról sem volt annak szánva. :)
Azt már kétszer leírtam, hogy mi a probléma az első hsz.-eddel, nem ragoznám tovább.
A Kapitány-ra vonatkozó kérdésem is teljesen normális volt. Sok katonához volt szerencsém, hobbi és érdeklődési körömhöz mérten. Eleddig nem találkoztam olyasmivel, hogy egy magyar százados kapitányként mutatkozott volna be. Az egyik AM kapitányával beszélgettem még valamikor 5-6 éve, ezért ugrott be, hogy talán erre céloztál...
BTW, hogy ki vagyok bármikor megtudhatod, ha ráklikkelsz a nevemre. :)
.png)