35066
  • Scottt
    Megint edzésvolt.Összezavartál^^
    Szobafestő alatt én a 40évesben élt,bajszos kis folyton Achtungozó urat értem.
  • Solt
    Mármint a szobafestő? :D Mert Tempi biztos nem lehetett az... :D

Biztos ismered azt a mondást, hogy: " Ki mint vet, úgy arat" ;)
  • Scottt
    Azt mondod a szobafestő tanaival ért egyet?Mindig is szimpatikus volt.
    Hát igen rossz hely lehet az a Tel Aviv merénylők merényelnek egész nap,nemhaggyák pihenni a jómunkás embereket
  • tpM
    ték :D
  • Solt
    Ne higgy ennek a szélsőséges "szobafestő" ivadéknak! :D Zalakaroson voltam pihenni, de fáradtabb vagyok mint amikor elindultam! :D
  • [NST]Cifu
    Opssz, jogos.
  • tpM
    dehogynem: Queen's Gambit
  • [NST]Cifu
    Az ArmA-hoz sem jött ki küldetéslemez, csodálkoznék, ha az ArmA2-nél felmerülne. Valahogy félnek a játékfejlesztők attól, hogy nyugati (amerikai) katonákra lehessen lövöldözni egy játékban... :)
  • tpM
    Ja legalább ilyen küldetéslemezen Orosz kampány mint annak idején a Red Hammer (mikor a SpetsNaz rájött, hogy a vörös hordájuk tulajdonképpen nem olyan jó és ellenük fordult :D)
  • Sidewinder
    Igen jó kis videó nekem is tetszik. De ez fura, hogy még mindíg sokan az RPG-7 nél tartanak, még a fejlesztők is,amikor már rég van RPG-27 vagy RPG-29. De ettől függetlenül szerintem jó játék lesz ez. Főleg ha az oroszokkal is lehet menni,nemcsak az amerikaiakkal. Sőt remélem minden frakció játszható lesz.
  • Scottt
    Tudom,miután láttam, hogy csúnyácska vissza akartam rakni az ide illő "szélsőséges" logómat de azt nem találtam szóval ez a csúnya lett:D
  • tpM
    \o/ de ez ArmAHura lett tervezve nem ide :D
  • Scottt
    Tényleg TLV-ben nyaral?
    Köszi:)
  • tpM
    Solt koma az üdülési csekkét tölti Tel-Avivban :)

tessék:
  • Scottt
    He Solti figyumá': Láttam, hogy Tempikével milyen fasza logót szereztetek magatoknak Arma.hu fórumra,nekem is tudtok csinálni egyet?:)
  • tpM
    Fel lehet rakni rá csak majd kiírja, hogy nem tudja 1.08re patchelni mert mát annál frissebb van.
  • repvez
    Ha már fel van telepitve az ARma 1.14-ig akkor még rá lehet telepiteni a Queen Qambitet?Vagy ujra kell telepiteni az egészet.A modokba ilyenkor nem zavar bele mert fennt van az ACE 1.04-ig is.
  • MrJoe
    az laza :DDD
  • tpM
    Cougar vs BMP
  • Solt

ArmA2-ben lesz értelme sirálynak lenni... in game picture!!! :D
  • Solt
    Osz.. :D
  • Scottt
    Edzés volt kivagyok.
    *Lejátszon
  • Solt
    Linkeld be a hivatalos oldalra, majd valami naiv fejet vágó smile kíséretében kérdezd meg, hogy ilyen lesz-e benne! :D

Természetesen utána kezdj el valami új reg néven gondolkozni! :D
  • Hogthar
    Ez jól néz ki, lelehet már tölteni? mert ha igen megkeresem
  • tpM
    egy modder; SakuraChan
  • Solt
    Ezt ki csinálta?
  • tpM
    meg aki még nem látta volna ez ArmA 1:07-től...
  • tpM
    Meg lefogadom, hogy a kormányt sem forgatja rendesen :(
  • Solt
    Felvegyen? Töki, menj fel a hivatalos ArmA2 oldalra, és a frakciók fül alatt megnézheted letöltés nélkül... ;)
  • Icebird
    Fegyverfogás még mindig problémás, látni hogy fakezüként fogja vagy is inkább csak lebeg a fegyver.
    Nem igaz hogy min. 10 éves fejlesztési tapasztalat után nem képesek egy dinamikus animációt csinálni hozzá amivel megadott pontok alapján rámarkol az adott helyre.
    Az ofp idelyén még elnézhető volt, jajj a szegény kis kezdőknek, de most már akár hogy is 3 generáció lemegy.
    Sok apróságra oda bírtak figyelni, akkor a többire mért nem?
    bug traceren meg csak a lerázós duma: majd arma2ben!

• tpM
    Mi-24, napszemüveges pilótákkal, valami Su meg ArmA hangok :)
  • Scottt
    Látjátok a " pörgést" ez is azt mutatja, hogy jövőhéten jön,és addig gőzerővel dolgoznak egy 2órás full HD mozin ami bemutat minden szír-szar effektet azok közül amiket igértek.
    Valaki magvasan leírhatná, hogy mi van az orosz hadsereges videóba mert a gép ahhoz is ratyi, hogy egy magasabb felbontású videót felvegyen:(
  • Solt
    Nyugszik a beteg! :D
  • tpM
    FLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉMMM!!!
  • Solt
    Tudom én, csak jó ellenkezni! :D
  • m1c1mack0
    Az optimalizáltság szar főleg.
    (meg azért a gépem is egy kicsit)
  • Solt
    De szépen fogalmaztad meg, hogy szar a géped! :D
  • m1c1mack0
    Szűk réteg kiváltsága volt a magyar piacon ezen effektek élvezete, inkább itt volt a gond.
    (óó az az 1.0 ahogy kijött)
  • Hogthar
    Armában is volt már csillogás és tükröződés de csak 1 - 2 dologhoz használták sajnos ami félig trehány is, pl az m107 esnél a lencsénél van tükröződés, igaz nem valós de így is jól néz ki míg pl az m24nél nincs, bár igaz hogy az m107 est később a mostani verzióhoz adták ki, de legalább a többi lencsét is megcsinálhatták volna.
  • tpM
    Jó lenne, ha a kézifegyvereknél is részecskékből állna a torkolattűz nem pedig 1 bitképből.