35066
-
nem de mondjuk m117 el 1000 méterhez fölé kell céloznod azt hiszem a fekete sáv és az utolsó karika között, míg masine gunnal odadarálsz egy tárat igaz nem látsz sokat az ellenfélból de nem kell nagyon fáradoznod a célzással csak keresel egy jó fekvő pozitciót és kényelmessen meghúzod a ravaszt és végig darálsz a tájon élvezetessen:D, persze igaz a sniper sokkal jobb én is jobban szeretem csak olyan pályákhoz amiknél nincsenek nagy távok kényelmesebb végig darálni az ellenfél sorait:D -
Solt #14542 Ellősz vele ezer méterre úgy, hogy egy lövés, egy ember? :D -
érdekes én is sniper voltam de mostanában lustavagyok kimérni a távokat és inkább mashinegunnal 
-
Solt #14540 Neeem... fehér lovon érkezőre nem lövünk! :D Ez hagyomány! :D
Azt már elbuktad... én vagyok a sniper, tpM a spotter! :) Ha lenne ArmA-d jöhetnél velünk... szoktunk ilyen kúszós mászós messziről pukkantós küldetéseket csinálni! :) -
De valaki lelövi,jó messziről...(Logóm utalás az Armában elfoglalandó kasztomra) -
Solt #14538 Természetesen a hazafias gerillák fognak nyerni tpM kormányzó úr vezetésével... az a vége, ahogy fehér lovon belovagol .... :D -
Mondassz valamit.. 
Ja és csak egy megerősített század lessz az oroszoknál?Baszki egy századot egy hét alatt leradíroznak a térképről még a gerillák is^^ -
D00M #14536 
-
Solt #14535 Körvonalazódik Magyarország jelenlegi állapota! :D
-
Én már kajak nem értem ki ki ellen harcol.Vannak a GI Joek vannak Ivánék van 1 kommunista gerilla csoport meg 1 hazafias gerilla csoport?WTF?!
-
tpM #14533 hmm 1:02-nél elmegy egy vonat -
mé, milyen vagány napszemüvege van!:D -
tpM #14531 oyeah szélsőségesek :) -
Ezért a videóért nem volt érdemes tűkön ülni. Olyan volt, mintha egy C.S.I. PC-s adaptáció lenne keleti környezetben. -
tpM #14529 na elfogytak a frakciók, jövő héten jöhet a mikroAI meg anyag átfúródás bemutató... -
Megérkezett a 6. frakció is. Igaz videó még nincs... -
tpM #14527 ehm így vaktában asszem csak scripttel lehet pl heliindul.sqs:
~300
helinév domove (getmarkerpos "markernév")
És persze leraksz egy markert, hogy hova menjen, mind2 tengely lehet 0 és akkor nem fog látszani a térképen. A heli initjébe pedig a szokásos: [this] exec "heliindul.sqs" -
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani a szerkesztőben, hogy mondjuk a játék kezdetétől 5 perc múlva szálljon fel egy helikopter?
Köszi!!!! -
Solt #14525 Dehogy, csak a kiértékelés folyt... már eldőlt a sorsotok, mindegy mit jelentek! :D
Neeem... egymást követő oszlopokon... szépen sorban! :D -
Személyesen vitted az új jelentést rólunk?Nekünk meg aztmondod, hogy üdülési csekkezel? 
Egyébként valószínű,karnyújtási táv? -
Solt #14523 Tempinél ez humor, ne bántsd! :D Ettől függetlenül meglehetősen vastag aktája van már Tel-Avivban! :D
Scott: Ha nem is egy lámpavason, de közel egymáshoz! :D -
Glo #14522 Beza. Sokkal olcsóbb egy "Respawn" klikk :) -
Meg megint elszórni x százezer dodót egy újabb GI Joera..
Solti,Tempi úgy érzem úgyis 1 lámpavason fogunk lógni:D
-
Glo #14520 Plusz ha valamit elcsűr az alany akkor nem kell elszállítani a hullákat, kiküldeni a "John remek katona volt.." kártyákat, újra besorozni valakit arra a feladatra, befoltozni a golyó ütötte lyukakat.. -
tpM #14519 Cifu az OFP2 topikban leírta miért is jó ez... -
Én mindig tudtam, hogy ez a nagy ember - akinek ilyen forradalmi gondolatai vannak a különböző fórumokon, aki ilyen penge logikával lát át az új tőkés világrend fondorlatain-, egyszer megkapja a maga lámpavasát, és majd az első közegészségügyi aggályok felmerültekor elhantolják valami jeltelen sírba.
Nyugi Solt, már tempi aktája is gyarapodik egy csupasz izzóval megvilágított, füstös kis pince iroda egyik nyikorgó ajtajú iratszekrényében, melynek ajtajára hanyag mozdulatokkal a "Rendszer ellenségei" feliratot festették. -
Hát mondjuk ha az az alapja, hogy ne ismerje meg a nép a teknikát akkor nem mennek vele sokra, bárhol utána lehet járni és a mozgás és statégiát airsofton lehet gyakorolni bárkinek. 
-
tpM #14516 Soltika az utóbbi időben nagyon lámpavas érett lett :DD -
Solt #14515 Csak furán mutatom ki a szeretetem! :D -
Születési helyed:Degec község lehetett vagy tévedek? 
Tempike volt szimpatikus:D -
Glo #14513 NEhogy már Aircrewman-né képezze magát a nép titokban 
Bár a door-gunner cucc elég komoly technikát képvisel :) -
Solt #14512 Én is szívesen megkóstolnám, de irigyek ezek a gyíkok... nem elég nekik, hogy élőben szétlövik a fél világot, még virtuálisan is kizárólagos igényt formálnak a pusztításra! :D -
köszi sokat segítettél, pedig jónak tünt
-
Solt #14510 Ez az ArmA motorjára épülő katonai kiképző, oktató program! A civil szféra részére nem elérhető, tehát sajnos sehonnan nem tudod megszerezni! Nem, még torrenten sincs fenn! :D -
oldal alapján anyit tudtam meg hogy szimulátor és képek alapján egy az egybe arma csak új egységekkel, de én még nem is hallotam azt hittem, hogy a queens gambiton kívül nincs másik kiegészítője:| -
igen én is néztem de most ezzel nem sok mindent tudtam meg sajnos:S ezért kérdezlek titeket, most ezt kiadták, vagy honnan tudom megszerezni? -
Solt #14507 Uram! Első találat azon a bizonyos keresőn! ;)
Tessék, VBS2! -
pontosabban Virtual Battlespace 2 -
Nem tudja valaki hogy mit takar ez a VBS2? mert az Armed-assault.hu láttam hogy van ilyen is és Armának tünik új egységekkel, ez egy újabb kiegészítő? -
Solt #14504 Én is a kis hetyke bajszos labancra gondolok! :D Úgy értettem, hogy ő volt mindig is szimpatikus, vagy Tempi? Előbbi érthető, utóbbi nem! :D
.png)