35066
-
Németországban voltam.A mi jelentésünket adtam le:P -
tpM #14622 Te is leadtad a jelentést? :D -
Elmegyek 5 napra és 100 új üzi?!Normálisak vagytok ti?!
^^ -
Ne mutogassatok ilyen mert elkezdek nyáladzani 

ui: megnéztem az egyik modot az insurgentes-t és annál minden rendben, a másiknál az a gond, hogy regisztrálnom kellene, próbáld meg kiszedni idéglenessen az angol Sas egység modot, tánha azzal van a gond és utána írd meg a fejleményeket. -
tpM #14619 Steam-es ArmA közösségnek kiadott új kép:
-
Most jöttem meg nemrég még megebédelek
meg lemosom a napi koszt magamról aztán megnézem azokat a módokat
-
Solt #14617 Köszönöm!
-
Ez nagyon jó. ^^ -
Feró Flex #14615 nincs semmi másra... -
IlWoWCS+tetris -
tpM #14613 Áldjon meg a mindenható Erő!
Ámen. -
Solt #14612 Kezd aktuálissá válni a régebben írt versem utolsó versszaka... bár az OFP2 is hamis Istennek ígérkezik... :D
Én vétkem, én igen nagy vétkem
Uaz-al őrjöngtem a pacamac térképen.
Sunyi módon respawn-ra belőttem,
toronyba felmásztam, onnan kempeltem,
majd oldalcserétől zavarodottan
bajtársaim frendliztem.
Aljas gránátozásomat Armám,
már említeni sem merem,
ítélethozatalig MP5-öm a lábad elé teszem.
Könyörögve kérlek FPS-ek királya,
szigorod mértéke ne essen át a ló túloldalára.
Szentségtelen bűneimre magyarázat nincsen,
talán csak annyi, hát ki ne akarna nyerni?
Lag, sesion lost és egyéb rémségek
ízelítőül haragodból Armám, éppen elegek,
Majsz-al már ne verd meg vétkes fejemet.
Utódodra, ArmA II-re már előre esküt teszek,
ígérem az első tíz vásárlóban benne leszek.
Négymagos gépszörny képében templomot emelek neked,
oltárodra 24 colos monitort és TrackIr-t teszek,
utolsó zsebpénzemen logitech G9-es egeret veszek.
No de Armám, és a Te urad, a drága BIS,
ha csalódást okoztok, és megszívattok egy kicsit is,
én biz ateista leszek, éktelen haragra gerjedek,
esküt szegek, és hitet más istennek teszek.
Az Opration Flashpoint 2 formájában
gonoszságotokon édes bosszút veszek! -
tpM #14611 egy érdekes interview holnap talán lefordítom. Számomra a legborzalmasabb (amit sejtettem):
"How long have you been working on ArmA 2?
The work began practically after the release of ArmA: Queen's Gambit datadisc, even though some some models come from the original project of Game 2 or the military simulation VBS 2."
Tehát az ArmA2-n csak a Queen's Gambit kiadása után kezdtek dolgozni, csak néhány modellt tettek át az eredeti Game2 valamint VBS2-ből.
ehh
-
Nincs esetleg hivatkozás másik addonra (required addons)? -
Holnapra megnézem -
Feró Flex #14608 British SAS Units by Munkee(GBR)http://www.armaholic.com/page.php?id=5084
Iraq Insurgency byBenamaina http://www.armaholic.com/page.php?id=4292
faces jpg-ket nem akarja betőltení,"cannot load faces jpg"
friss nvidia drájver
köszi
-
Esetleg ha ez sem segített, add meg az addon linkjét, és letöltöm én is megnézem. Ha esetleg saját addon lenne, küld át a texturákat DDS - ben vagy TGA ban vagy ami neked jó csak, ne legyen olyan formátum ami ront a minőségen pl.: jpg(még a bmb és a psd is jó) ezek után én átkonvertálom neked .paa formátumúvá
itt az emailem: [email protected] -
hát, előfordulhat driver probléma, vagy a kártyád nem bírja, de inkább driver(lehet olyan effectet használ az addonnál ami új shadereket használ amit így jelenít meg), vagy a másik tippem hogy elcsúsztak a textura méretek, mivel amit nem tud megjeleníteni fehérrel tölti ki nem feketével. -
Feró Flex #14605
-
tpM #14604 kéményseprő mod? :D -
Feró Flex #14603 néhány addonnál sem arc sem a zászló textúrát nem tőlti be,helyette tiszta fekete a kéz(fej),lábszár(röv.gatya),és az arc...Valami ötlet?
-
tpM #14602 De ugye aztmondták, hogy a játék megjelenéséig 11 update lesz, hetente 1. Eddig van 7 (6 frakció vid + azok a képek) tehát maradt még 4 hét + a tologatás :) -
Arma2 Preview // German Magazin "Gamestar" 01/2009 // Video DVD Date: 13.11.2008
Úgyhogy nem szóltam
-
Még mindig nincs hivatalos megjelenési dátum. Szóval én maradok továbbra is annál, hogy jó esetben Április-Május. Ha reális akarok lenni, akkor inkább Május-Június-Július. :( -
n003 #14599 még van két hét ;)
:O -
A video végén az a felirat: "1. quartal" vagyis első negyedév. Szerintetek? -
Csak kíváncsiság képen, a videó melyik részén (perc:másodperc) láttad te az 'A' jelet? Mert én háromszor néztem meg a videó HQ minőségben, kétszer csak emiatt és sehol sem láttam. A célkeresztet látom, a távolságot és az célkeresztben lévő egység elnevezését. Mást nem.
Másodszor, eddig az egyetlen bizonyíték, hogy fejlesztik konzolra, az ez a kép:
Tehát amíg nem látod, hogy az Xbox Live Marketplace-en letölthetőek lesznek ArmA2 videók (mondjuk a már kint lévő frakciós videók, vagy legalább egy trailer), addig kár ezen rágódni. Ajánlom inkább figyelmedbe az OFP2-őt, az biztos, hogy kijön konzolra is. :) -
Azért szépen látszik, hogy fejlődik a kicsike, kezdetben a légi járművek fejlődtek, az ember és fegyver modellek arma 1 esek voltak aztán láttam fejlődött az arc és a test, mostmár a fegyverek is teljessen mások és a növényzet is úgyhogy remélem hamarossan kiadják
-
Az nem anyahajó (olyan is van: vizirepülőgép-anyahajó, de amire te gondolsz, a helyesen repülőgép-hordozó besorolás), hanem egy LHD (Landing Helicopter Deck ~ normálisan magyarítani nem lehet, helikopter-hordozónak lehetne talán hívni) vagy LHA (Landing Helikopter Assault). Ezek a haditengerészet azon hajói, amelyek a partraszálló (USMC) egységek szállítását és támogatását végzik, és a tengerészgyalogság helikoptereit és S/VTOL gépeit hordozzák.
Hogy melyik hajó lehet, az jó kérdés. A végén lehet látni, hogy a felépítményre egy 9-es van felfestve, de csak 9-es. A gond az, hogy az utolsó LHD (USS Wasp-osztály) az LHD-8 (USS Makin Island), az LHD-9 törölve van a gyártásból. Helyette az LHA (USS America-osztály) gyártását kezdték meg, amelyből az LHA-9 (elnevezése várhatóan USS Saipan) leghamarabb 2021-ben állhat rendszerbe (2017-re kell a pénzügyi támogatást megszerezni, a gyártása 2019-ben kezdődhet a jelenlegi ütemterv szerint).
[center]
Fantáziarajz az USS America-ról (LHA-6) -
veterán #14594 Mondtam hogy kijön 360-ra ott van a videón, hogy amikor az embereknél beszél ott van az x-boxos zöld a betű amikor odanéz . -
tpM #14593 Hmm vajon az anyahajó egy álló objektum vagy jármű? (mert ha utóbbi akkor talán a többi járművön is lehetne mozogni) -
Gamestar ArmA2 Alpha Video -
Feró Flex #14591 "Munkee kiadta az első addon, néhány brit SAS egységek.
Ez az addon alapul balvégzetű sivatagi járőr egység "Bravo Two Zero" a 1991 Öböl-háború."

-
"Hejj ha belegondolok ,hogy te is az én kezem alatt fejlödtél:D remélem megvan a kiképzés eredménye!"
Frankensteini magaslatokba törtél :) -
tpM #14589 HOTFIX 1.06 ~72MB -
tpM #14588 Fürtikém sztem várd meg az ArmA2-t, május körül jön :) . A hentnaplóidat meg Szekig ette meg, ő nyeri a szibériai üdülést :P -
Fürtös #14587 Namajd egyszer visszatérek aztán megtudjátok mi a kommunista harci morál:D
Autovásárlás már letudva következik a gép projekt csak magyarhonba eléggé nehéz összekaparni egy tisztességes gépre valót:(
Bár hallotam olyan kósza hireket,hogy drasztikusan fog csökkeni a hardwer ára:D
Ja Tempike kérem vissza a hentnaploimat! ha máshogy nem akkor küld el e-mailban mert különben irány szibéria!
Hejj ha belegondolok ,hogy te is az én kezem alatt fejlödtél:D remélem megvan a kiképzés eredménye! -
tpM #14586 Van egykis gond multiban az anticheat rendszerrel, pár óra és jön az 1.06 hotfix. -
tpM #14585 ó tényleg ma jött az 1.05 énmeg aludtam... -
Solt #14584 Mert ACE után kiábrándító az alap ArmA... :)
.png)