35066
  • Scottt
    Németországban voltam.A mi jelentésünket adtam le:P
  • tpM
    Te is leadtad a jelentést? :D
  • Scottt
    Elmegyek 5 napra és 100 új üzi?!Normálisak vagytok ti?!
    ^^
  • Hogthar
    Ne mutogassatok ilyen mert elkezdek nyáladzani

ui: megnéztem az egyik modot az insurgentes-t és annál minden rendben, a másiknál az a gond, hogy regisztrálnom kellene, próbáld meg kiszedni idéglenessen az angol Sas egység modot, tánha azzal van a gond és utána írd meg a fejleményeket.
  • tpM
    Steam-es ArmA közösségnek kiadott új kép:
  • Hogthar
    Most jöttem meg nemrég még megebédelekmeg lemosom a napi koszt magamról aztán megnézem azokat a módokat
  • Solt
    Köszönöm!
  • [NST]Cifu
    Ez nagyon jó. ^^
  • Feró Flex
    nincs semmi másra...
  • DrRadon
    IlWoWCS+tetris
  • tpM
    Áldjon meg a mindenható Erő!
    Ámen.
  • Solt
    Kezd aktuálissá válni a régebben írt versem utolsó versszaka... bár az OFP2 is hamis Istennek ígérkezik... :D

Én vétkem, én igen nagy vétkem
    Uaz-al őrjöngtem a pacamac térképen.
    Sunyi módon respawn-ra belőttem,
    toronyba felmásztam, onnan kempeltem,
    majd oldalcserétől zavarodottan
    bajtársaim frendliztem.

Aljas gránátozásomat Armám,
    már említeni sem merem,
    ítélethozatalig MP5-öm a lábad elé teszem.
    Könyörögve kérlek FPS-ek királya,
    szigorod mértéke ne essen át a ló túloldalára.

Szentségtelen bűneimre magyarázat nincsen,
    talán csak annyi, hát ki ne akarna nyerni?
    Lag, sesion lost és egyéb rémségek
    ízelítőül haragodból Armám, éppen elegek,
    Majsz-al már ne verd meg vétkes fejemet.

Utódodra, ArmA II-re már előre esküt teszek,
    ígérem az első tíz vásárlóban benne leszek.
    Négymagos gépszörny képében templomot emelek neked,
    oltárodra 24 colos monitort és TrackIr-t teszek,
    utolsó zsebpénzemen logitech G9-es egeret veszek.

No de Armám, és a Te urad, a drága BIS,
    ha csalódást okoztok, és megszívattok egy kicsit is,
    én biz ateista leszek, éktelen haragra gerjedek,
    esküt szegek, és hitet más istennek teszek.
    Az Opration Flashpoint 2 formájában
    gonoszságotokon édes bosszút veszek!
  • tpM
    egy érdekes interview holnap talán lefordítom. Számomra a legborzalmasabb (amit sejtettem):
    "How long have you been working on ArmA 2?
    The work began practically after the release of ArmA: Queen's Gambit datadisc, even though some some models come from the original project of Game 2 or the military simulation VBS 2."

Tehát az ArmA2-n csak a Queen's Gambit kiadása után kezdtek dolgozni, csak néhány modellt tettek át az eredeti Game2 valamint VBS2-ből.
    ehh
  • [NST]Cifu
    Nincs esetleg hivatkozás másik addonra (required addons)?
  • Hogthar
    Holnapra megnézem
  • Feró Flex
    British SAS Units by Munkee(GBR)http://www.armaholic.com/page.php?id=5084
    Iraq Insurgency byBenamaina http://www.armaholic.com/page.php?id=4292

faces jpg-ket nem akarja betőltení,"cannot load faces jpg"
    friss nvidia drájver
    köszi
  • Hogthar
    Esetleg ha ez sem segített, add meg az addon linkjét, és letöltöm én is megnézem. Ha esetleg saját addon lenne, küld át a texturákat DDS - ben vagy TGA ban vagy ami neked jó csak, ne legyen olyan formátum ami ront a minőségen pl.: jpg(még a bmb és a psd is jó) ezek után én átkonvertálom neked .paa formátumúvá

itt az emailem: [email protected]
  • Hogthar
    hát, előfordulhat driver probléma, vagy a kártyád nem bírja, de inkább driver(lehet olyan effectet használ az addonnál ami új shadereket használ amit így jelenít meg), vagy a másik tippem hogy elcsúsztak a textura méretek, mivel amit nem tud megjeleníteni fehérrel tölti ki nem feketével.
  • Feró Flex
  • tpM
    kéményseprő mod? :D
  • Feró Flex
    néhány addonnál sem arc sem a zászló textúrát nem tőlti be,helyette tiszta fekete a kéz(fej),lábszár(röv.gatya),és az arc...Valami ötlet?
  • tpM
    De ugye aztmondták, hogy a játék megjelenéséig 11 update lesz, hetente 1. Eddig van 7 (6 frakció vid + azok a képek) tehát maradt még 4 hét + a tologatás :)
  • DrRadon
    Arma2 Preview // German Magazin "Gamestar" 01/2009 // Video DVD Date: 13.11.2008

Úgyhogy nem szóltam
  • [NST]Cifu
    Még mindig nincs hivatalos megjelenési dátum. Szóval én maradok továbbra is annál, hogy jó esetben Április-Május. Ha reális akarok lenni, akkor inkább Május-Június-Július. :(
  • n003
    még van két hét ;)
    :O
  • DrRadon
    A video végén az a felirat: "1. quartal" vagyis első negyedév. Szerintetek?
  • [NST]Cifu
    Csak kíváncsiság képen, a videó melyik részén (perc:másodperc) láttad te az 'A' jelet? Mert én háromszor néztem meg a videó HQ minőségben, kétszer csak emiatt és sehol sem láttam. A célkeresztet látom, a távolságot és az célkeresztben lévő egység elnevezését. Mást nem.

Másodszor, eddig az egyetlen bizonyíték, hogy fejlesztik konzolra, az ez a kép:

Tehát amíg nem látod, hogy az Xbox Live Marketplace-en letölthetőek lesznek ArmA2 videók (mondjuk a már kint lévő frakciós videók, vagy legalább egy trailer), addig kár ezen rágódni. Ajánlom inkább figyelmedbe az OFP2-őt, az biztos, hogy kijön konzolra is. :)
  • Hogthar
    Azért szépen látszik, hogy fejlődik a kicsike, kezdetben a légi járművek fejlődtek, az ember és fegyver modellek arma 1 esek voltak aztán láttam fejlődött az arc és a test, mostmár a fegyverek is teljessen mások és a növényzet is úgyhogy remélem hamarossan kiadják
  • [NST]Cifu
    Az nem anyahajó (olyan is van: vizirepülőgép-anyahajó, de amire te gondolsz, a helyesen repülőgép-hordozó besorolás), hanem egy LHD (Landing Helicopter Deck ~ normálisan magyarítani nem lehet, helikopter-hordozónak lehetne talán hívni) vagy LHA (Landing Helikopter Assault). Ezek a haditengerészet azon hajói, amelyek a partraszálló (USMC) egységek szállítását és támogatását végzik, és a tengerészgyalogság helikoptereit és S/VTOL gépeit hordozzák.

Hogy melyik hajó lehet, az jó kérdés. A végén lehet látni, hogy a felépítményre egy 9-es van felfestve, de csak 9-es. A gond az, hogy az utolsó LHD (USS Wasp-osztály) az LHD-8 (USS Makin Island), az LHD-9 törölve van a gyártásból. Helyette az LHA (USS America-osztály) gyártását kezdték meg, amelyből az LHA-9 (elnevezése várhatóan USS Saipan) leghamarabb 2021-ben állhat rendszerbe (2017-re kell a pénzügyi támogatást megszerezni, a gyártása 2019-ben kezdődhet a jelenlegi ütemterv szerint).

[center]
    Fantáziarajz az USS America-ról (LHA-6)
  • veterán
    Mondtam hogy kijön 360-ra ott van a videón, hogy amikor az embereknél beszél ott van az x-boxos zöld a betű amikor odanéz .
  • tpM
    Hmm vajon az anyahajó egy álló objektum vagy jármű? (mert ha utóbbi akkor talán a többi járművön is lehetne mozogni)
  • Icebird
    Gamestar ArmA2 Alpha Video
  • Feró Flex
    "Munkee kiadta az első addon, néhány brit SAS egységek.
    Ez az addon alapul balvégzetű sivatagi járőr egység "Bravo Two Zero" a 1991 Öböl-háború."
  • m1c1mack0
    "Hejj ha belegondolok ,hogy te is az én kezem alatt fejlödtél:D remélem megvan a kiképzés eredménye!"

Frankensteini magaslatokba törtél :)
  • tpM
    HOTFIX 1.06 ~72MB
  • tpM
    Fürtikém sztem várd meg az ArmA2-t, május körül jön :) . A hentnaplóidat meg Szekig ette meg, ő nyeri a szibériai üdülést :P
  • Fürtös
    Namajd egyszer visszatérek aztán megtudjátok mi a kommunista harci morál:D
    Autovásárlás már letudva következik a gép projekt csak magyarhonba eléggé nehéz összekaparni egy tisztességes gépre valót:(
    Bár hallotam olyan kósza hireket,hogy drasztikusan fog csökkeni a hardwer ára:D
    Ja Tempike kérem vissza a hentnaploimat! ha máshogy nem akkor küld el e-mailban mert különben irány szibéria!
    Hejj ha belegondolok ,hogy te is az én kezem alatt fejlödtél:D remélem megvan a kiképzés eredménye!
  • tpM
    Van egykis gond multiban az anticheat rendszerrel, pár óra és jön az 1.06 hotfix.
  • tpM
    ó tényleg ma jött az 1.05 énmeg aludtam...
  • Solt
    Mert ACE után kiábrándító az alap ArmA... :)