35066
  • tpM
    Egyébként 2-ben részletes sebesülésrendszer lesz már, pl sebesültek fetrengeni fognak meg ilyenek
  • Hogthar
    A sisakról lepattanjon a golyó bizonyos szögből szerintem csak részletkérdés, és +ok lesz, hogy szídhassuk a másikat: A FEJÉT LÖVÖM ÉS FUT TOVÁBB De a vérzés nem rossz ötlet, csak azt is jól meg kellene csinálni, mert ugyebár leesel a tetőről, vagy egy kisebb zuzódás, akkor ne kezd el vérezni, esetleg nyilt törés eseténél, tehát sok gond lenne a megvalósításából, de ha sikerül összetenni jól sokkal reálisabbá tenné a játékot.
  • [NST]Cifu
    Azért örülnék neki, ha pár apróságon finomítanának. Például a sisak ne csak dísz legyen a fejeden, vagy a bejöhetne a vérzés esete, legalább úgy, mint anno a Day of Defeat 1.x idejében...
  • Hogthar
    remélem marad is, Arma az a játék aminél tényleg jó a sebzés rendszer.
  • tpM
    jajj Ice megelőzött...
  • tpM
    ArmA-ban ugye van a lövedékeknek 2féle sebzési értéke: 1 direkt találat (tehát mikor eltalál), 2 indirekt (mikor pl melléd csapódik) utóbbihoz jár még egy távolság is, hogy mekkora távon belül ossza el ezt az értéket. Az előbbinél még számít a lövedék sebessége és persze a terület, fej (egyből halál), kezek (nem tudsz rendesen célozni), lábak (nem tudsz járni). ACE-ben persze van többféle vérzés, sokk, eszméletvesztés meg egyebek.
  • Icebird
    Csak annyi hogy fej, test, kar, láb, sebzési értékkel elosztva és a lövedéknek szintén egy érték, ami fej randi esetén kapásból mindent visz, mivel a fejnek kisebb lapja volt a lövedékkel szemben.
    ArmA2 esetén sem lesz máshogy, mert csak!
  • Scottt
    Arról nem tud senki semmit, hogy mennyire lesz részletesen modellezve az emberi test sérülése?Gondolok itt pl artériás vérzés,törött sípcsont(1Balul sikerült ugrás után).
    Egyáltalán az Armában, hogy van megoldva ez a sérülési rendszer.Mi alapján számolj a gép, hogy ezt a lövést túlélheted-e?
    Ha jól gondolom akkor,Kaliber,Távolság,Becsapódási terület,Van-e ott valami fontos testrész^^
  • Scottt
    Legalább őszinték:D
  • wardogzombie
    óóóóóóó mégjobb köszi neked is
  • Icebird
    Még szerencse anno kalapáltam:) ArmASerialReplace
  • wardogzombie
    köszöntem
  • Glo
    regedit
  • m1c1mack0
    Én még respektálom is ezt az öniróniát.
  • [NST]Cifu
    Sebaj, így legalább a szöveg se maradt ki, mert az sem gyenge:

"4 WORLD EXCLUSIVE TARGET SCREENSHOTS ATTACHED. NOTE THAT THESE SCREENSHOTS ARE HEAVILY EDITED, RETOUCHED AND THE FINISHED GAME WILL LOOK MUCH MUCH WORSE ON YOUR COMPUTER"
  • wardogzombie
    Akkor megkérdezem itt is azt a parancsot amit a futtatásba kell írni ahhoz hogy reinstall nélkül tudjak kulcsot váltani....
  • vandyke
    ...de most látom már megelőztek
    Na, szép a kiadó "mindig" később tud meg mindent...
  • vandyke
    Sziasztok!

Aktuálisabb lett volna ha tegnap postolom, de mi is csak most kaptuk meg.
    Vicces kedvükben voltak a fejlesztők és kreáltak valami...

fArmA II
  • Scottt
    Ahogy gondolod;) Se lebeszélni se rábeszélni nem is akarlak,(tudnálak)mert mint mondottam ~gőzöm sincs mibe vau-vauztam bele^^
  • wardogzombie
    nem vagy letiltva
  • Sanyix
    jah ezek a cpucontrol szerű parasztavítós kamuk? Inkább kihagyom, az értelmük 0.
  • [NST]Cifu
    Iraki / Afganisztáni missziós küldetésbe lehetne megvalósítani, de akkor meg nem a mérsékelt égövi felszerelést kellene belerakni. :)
  • Scottt
    Van 1-2 ilyen "külső" program amivel lehet buherálni a Cpu magok terhelését játékok alatt(Sokan használják Il-2,Lock on,meg főleg a DCS topikban ott érdeklődj)Őszintén szólva ennél többet nem tudok mondani mert
    1)1magos masinám van(Bár lassan közelít a 0maghoz)
    2)Továbbra sincs Armám
  • Icebird
    Ennek a HDF modnak nem sok értelme, mert ki ellen vonultatnánk fel?
    OFP alatt is nem véletlen nem volt nagy aktivitás ez irányába.
    Még a ruszkikat is inkább létszámmal lehet egy szintre hozni, nem hogy a HDF aminél nagyrészt "elavult" ruszki teknikák, fegyverek vannak.
  • Sanyix
    HE? beállítani hogy 2 magot használjon? :D
  • Scottt
    Beállítottál rendesen minden szír-szart, hogy kihasználja az Arma mind a 2 magot?(Ha jól tévedek alapjáraton nem használná ki?!)
  • 42nd Intruder
    Ha nem menne link!
  • 42nd Intruder
    Erről a HDF modról mit tudtok?

• DrRadon
    Ja, én azt hittem az egy kupac trágya.:)
  • marja
    "Még a csít panelt is átverem :D ott fekszem a nyírfa alatt..."

Béke poraidra! :-)
  • tpM
    Hmm egy fejlesztő aztírta, hogy 2-ben már állítható (moddolható) lesz a fű kirajzolási távolsága. Alapon 30m, de pl be állította 125-re csak persze minél nagyobb annál több FPS-t eszik. (nem, ez nem ápr.1 tréfa)
  • tpM
    Wardog, te meg miért tiltasz le, ha választ vársz priviben? :D Na mindegy szerintem megkérdezheted itt is...
  • tpM
    Még a csít panelt is átverem :D ott fekszem a nyírfa alatt...
  • lee56
    Na jó most kipróbáltam újra, és már megy naggyából ahogy kéne, hihetetlen, még finomítgatok a beállításokon, de most úgy néz ki 1500as látótávval meg majdnem minden high-on aa nélkül jól megy. Fogalmam sincs mi volt az előző próbálkozáskor.. Lehet hogy nem szereti a játék első indításkor ha nagyon sokat állítgat az ember, mást nem nagyon tudok elképzelni.
  • Solt
    Az látótáv, vagy 9.3-s driver gond!

Takarítsd le rendesen, és próbáld ki a 9.1-t!
  • m1c1mack0
    Látótáv mekkora?
  • lee56
    igen elvileg :), de mondom lowon is szinte ugyanúgy megy mint high/very highon. Na de milyen beállításbeli probléma, valami konkrétummal ha megdobnál :)

@ Hogthar : 9.3atinál = 2009 3. hó, tehát igen.
  • DrRadon
    De ő legalább repül. Te meg csak akkor, amikor megbotlasz a Dragunovodban és lezúgsz a háztetőről.
  • Scottt
    Itt szerintem beállítás beli probléma lesz,mert ezen a konfigon nem Lowon kéne futni elvileg^^
  • Hogthar
    mármint legújabb?