35066
-
erre a típusra gondolok: -
Az orosz járművek közül hiányolok párat, pl teherautóból az kamazt, vagy személygépkocsiból a Moskvich-et tipikus orosz csoda és szerintem marhajól néz ki. -
Solt #14941 Dobre Morgen, vagy mi! :D
Ilyet ne passzínts oda, mert akkor nem lesz őszinte a mosolyom, de, ha kreatív perceid csúcsán jársz, akkor Fórum menü --> Beállítások --> Aláírás... mondjuk az elég kreatív, ha egyenes ezt az elérési utat másolod oda! :D :D -
Na meg van !Azért Kössz !
-
Szeva ! Ilyet hogy tudok a Profilomhoz passzintani ? : >>>>
"Ha elérhetetlen, szent a cél, az elbukás is ünnepély..."
<<<<
-
Solt #14938 A gyári verzió az, ami a valódi képen van! :) A trilex pánt olyan felni, ami 3 különálló részből alkot egy felnit... ezek szerelése abban az időben horror volt egy defekt esetén... két emberes mutatvány! :D
Ma már persze lecserélték ezeket teli felnire, de a gyárból nem így jöttek ki! :) Mondjuk vidéken, egy-két volán társaságnál még lehet látni régi felnivel szerelt Ikarnyákat... :) -
he? én csak ilyen felnijű ikarust láttam. Van több is? -
Solt #14936 Mellesleg hibás a modellezés... ezeket a típusokat gyárilag trlilex pántos felnivel szerelték, ami bizony még gumibelsővel és külön gumiköpennyel párosult, mint ahogy az a fenti képen is van! A modellen egyrészes felni van... :D -
tpM #14935 Ez a küldi valósága, nem az ACE-é... -
Akinek nincs jegye az lelőjük
-
Solt #14933 Az első részről van szó mester! ;) -
dejólesz! békávé lehet változni :D -
-
Solt #14930 Több féle változata van a szekérnek, de a játékban szereplőről konkrétan szinte csak a felirat hiányzik! :) -
Hááát a mostani busz hasonlít arra amit linkeltél, de én arra azért nem mondanám hogy 1:1 ben ikarusz klón. -
Solt #14928 Az mostani armában is van... Ikarus 211 -
Solt #14927 Szinte minden jármű koszos... vajon ez dinamikus, vagy ilyen a modell?
-
IKARUSZ jeeeee! -
Már megy. Fel is kerültek a civil járművek. -
meghalt a szerver vinyója, és egyébként azon volt az arma2 source-ja is, meg az arma1-é, és az ofp-é is. Így mindent újra kell kezdeniük. Nembaj, 10 múlva kapunk egy fullos dx10.1 támogatású, akárhány magos processzorra lineárisan skálázódó játékot. -
Solt #14923 Reggel óta nem megy a hivatalos ArmA2 oldal... mit bűvészkednek vajon? Csak nem valami videót töltenek fel... vagy egyszerűen lekapcsolták a szerverüket, mert nem fizették?
-
Csak arra tudok gondolni, hoy szabotör volt köztünk. Gondolj csak bele, mici felszerelése folyamatosan elltünt, a helibe oltott C-47-en nem voltak pilóták, sorozatosan lelőttek minket... szóval gyanus. -
az igazsághoz hozzátartozik, hogy a raktér ajtó ki sem nyílt igazából, mert valaki lelakatolta, és erről árulkodott a "vehicle is locked" felirat is. -
Éjjeli bevetés előtt egy álló rotoru, hozzá nem értők számára helikopter kinézetü C-47-es fedélzetén, ahol nem voltak pilóták, és ahol az utolsó két ugró előtt mindig bezárult a raktér ajtó.
Tudom, ez így furcsán hangzik, de hidd el, ez a nagy ACE valóság:) -
marja #14919 Mi ez Misi négerek harca éjjel az alagútban? -
Legalább egy-egy sörösdobozt rakhattál volna a kezükbe:) -
tpM #14917 ehh -
tpM #14916 Elit Alakulat
-
Amery #14915 Thx. Közben utánanéztem én is. Jól fel lehet pakolni a vasat.
-
Az MQ-9 képes ennyit vinni (1360kg hasznos terhet vihet a szárnyai alatt), bár a standard fegyverzet általában 4x Hellfire és 2x 227kg-os LGB. Hozzá kell tenni, hogy még sehol sem láttam olyan képet, amelyen egy MQ-9 látható 14 Hellfire-el (az USAF olfalán is Hellfire + LGB van mindig a gépeken), tehát ez inkább elméleti fegyverterhelés lehet.
[center] -
Amery #14913 Pláne :) szal nem sok egy kicsit? Cifu? szakérts légyszíves -
tpM #14912 14 :D -
Amery #14911 Nem sok egy kicsit az UAV-n a 8db Hellfire? -
tpM #14910 Ja remélem valamelyik Antonov bekerül így utólag mint az MLRS... -
A levegőben kissé csúnya azért a nyugati fölény. Azt még valahogy lenyelem, hogy a Szu-34 a "vadász" (egy Szu-27SzM azért jobb lenne), de miért nem raktak be egy An-12-őt vagy An-26-ot? -
tpM #14908 92 utassal jó kis légidesszant küldiket lehet vele csinálni :] -
C-130? -
tpM #14906 merevszárnyúak kint -
Mikor én néztem már kinntvolt,sőt még irni is akartam(vagy talán be is írtam), hogy inkább a tüzérséghez kéne;) -
tpM #14904 Mikor kikerült a többi akkor nem :P
.png)