35066
  • Hogthar
    erre a típusra gondolok:
  • Hogthar
    Az orosz járművek közül hiányolok párat, pl teherautóból az kamazt, vagy személygépkocsiból a Moskvich-et tipikus orosz csoda és szerintem marhajól néz ki.
  • Solt
    Dobre Morgen, vagy mi! :D

Ilyet ne passzínts oda, mert akkor nem lesz őszinte a mosolyom, de, ha kreatív perceid csúcsán jársz, akkor Fórum menü --> Beállítások --> Aláírás... mondjuk az elég kreatív, ha egyenes ezt az elérési utat másolod oda! :D :D
  • Nesu
    Na meg van !Azért Kössz !
  • Nesu
    Szeva ! Ilyet hogy tudok a Profilomhoz passzintani ? : >>>>

"Ha elérhetetlen, szent a cél, az elbukás is ünnepély..."
    <<<<
  • Solt
    A gyári verzió az, ami a valódi képen van! :) A trilex pánt olyan felni, ami 3 különálló részből alkot egy felnit... ezek szerelése abban az időben horror volt egy defekt esetén... két emberes mutatvány! :D

Ma már persze lecserélték ezeket teli felnire, de a gyárból nem így jöttek ki! :) Mondjuk vidéken, egy-két volán társaságnál még lehet látni régi felnivel szerelt Ikarnyákat... :)
  • Sanyix
    he? én csak ilyen felnijű ikarust láttam. Van több is?
  • Solt
    Mellesleg hibás a modellezés... ezeket a típusokat gyárilag trlilex pántos felnivel szerelték, ami bizony még gumibelsővel és külön gumiköpennyel párosult, mint ahogy az a fenti képen is van! A modellen egyrészes felni van... :D
  • tpM
    Ez a küldi valósága, nem az ACE-é...
  • Scottt
    Akinek nincs jegye az lelőjük
  • Solt
    Az első részről van szó mester! ;)
  • Sanyix
    dejólesz! békávé lehet változni :D
  • [NST]Cifu

• Solt
    Több féle változata van a szekérnek, de a játékban szereplőről konkrétan szinte csak a felirat hiányzik! :)
  • m1c1mack0
    Hááát a mostani busz hasonlít arra amit linkeltél, de én arra azért nem mondanám hogy 1:1 ben ikarusz klón.
  • Solt
    Az mostani armában is van... Ikarus 211
  • Solt
    Szinte minden jármű koszos... vajon ez dinamikus, vagy ilyen a modell?
  • m1c1mack0
    IKARUSZ jeeeee!
  • [NST]Cifu
    Már megy. Fel is kerültek a civil járművek.
  • Sanyix
    meghalt a szerver vinyója, és egyébként azon volt az arma2 source-ja is, meg az arma1-é, és az ofp-é is. Így mindent újra kell kezdeniük. Nembaj, 10 múlva kapunk egy fullos dx10.1 támogatású, akárhány magos processzorra lineárisan skálázódó játékot.
  • Solt
    Reggel óta nem megy a hivatalos ArmA2 oldal... mit bűvészkednek vajon? Csak nem valami videót töltenek fel... vagy egyszerűen lekapcsolták a szerverüket, mert nem fizették?
  • DrRadon
    Csak arra tudok gondolni, hoy szabotör volt köztünk. Gondolj csak bele, mici felszerelése folyamatosan elltünt, a helibe oltott C-47-en nem voltak pilóták, sorozatosan lelőttek minket... szóval gyanus.
  • Sanyix
    az igazsághoz hozzátartozik, hogy a raktér ajtó ki sem nyílt igazából, mert valaki lelakatolta, és erről árulkodott a "vehicle is locked" felirat is.
  • DrRadon
    Éjjeli bevetés előtt egy álló rotoru, hozzá nem értők számára helikopter kinézetü C-47-es fedélzetén, ahol nem voltak pilóták, és ahol az utolsó két ugró előtt mindig bezárult a raktér ajtó.

Tudom, ez így furcsán hangzik, de hidd el, ez a nagy ACE valóság:)
  • marja
    Mi ez Misi négerek harca éjjel az alagútban?
  • DrRadon
    Legalább egy-egy sörösdobozt rakhattál volna a kezükbe:)
  • tpM
    ehh
  • tpM
    Elit Alakulat
  • Amery
    Thx. Közben utánanéztem én is. Jól fel lehet pakolni a vasat.
  • [NST]Cifu
    Az MQ-9 képes ennyit vinni (1360kg hasznos terhet vihet a szárnyai alatt), bár a standard fegyverzet általában 4x Hellfire és 2x 227kg-os LGB. Hozzá kell tenni, hogy még sehol sem láttam olyan képet, amelyen egy MQ-9 látható 14 Hellfire-el (az USAF olfalán is Hellfire + LGB van mindig a gépeken), tehát ez inkább elméleti fegyverterhelés lehet.

[center]
  • Amery
    Pláne :) szal nem sok egy kicsit? Cifu? szakérts légyszíves
  • tpM
    14 :D
  • Amery
    Nem sok egy kicsit az UAV-n a 8db Hellfire?
  • tpM
    Ja remélem valamelyik Antonov bekerül így utólag mint az MLRS...
  • [NST]Cifu
    A levegőben kissé csúnya azért a nyugati fölény. Azt még valahogy lenyelem, hogy a Szu-34 a "vadász" (egy Szu-27SzM azért jobb lenne), de miért nem raktak be egy An-12-őt vagy An-26-ot?
  • tpM
    92 utassal jó kis légidesszant küldiket lehet vele csinálni :]
  • wardogzombie
    C-130?
  • tpM
    merevszárnyúak kint
  • Scottt
    Mikor én néztem már kinntvolt,sőt még irni is akartam(vagy talán be is írtam), hogy inkább a tüzérséghez kéne;)
  • tpM
    Mikor kikerült a többi akkor nem :P