35066
  • ceaser
    Köszönöm, kipróbálom
    nem is tudom, hogy van beállítva... upsz!
  • ceaser
    a Tank belső az nagyon állat,de a táj az elég gyenge:( nem olyan mint a video előzetesekben....:(
  • Solt
    Ahhh.... szóval ( minimum ) ilyen tankbelsőt, és animációt na...
  • Hmuda
    Jól elvagytok? :D
  • Solt
    Na jó, ez a DEMO dolog gonoszság volt tőlem! Az az egy mentségem van, hogy itt a nagy válság közepette nincs már pénzem kávéra, így meg egy kicsit magamhoz tértem! :D ( azért érdekelne, hányan rakták fel az operát! :D )

Viszont engesztelés képen itt egy kis videó OFP-ből... így az évek távlatát tekintve, azt hiszem ArmA2-ben jogosan várnánk el egy ilyen tankbelsőt...

• ceaser
    ne már, még csak demonál van az arma 2 és már is van hozzá ace mod???? beszaaaa.....
  • Sanyix
    kokszalámi...
  • [NST]Cifu
    Amit tűzrókával megnyitni nem lehet, az nem létezik.
  • tpM
    Tessék barátaim ArmA2 ACEModII. v0.1 ~1.22GB
    - térbeli lövedék ütökke lyukak amiken átszűrődik a fény
    - harckocsi tűzvezérlő rendszer és FLIR
    - valós idejű fizikán alapuló épület rombolás (tégla, deszka, cserép szinten)
    - új hangok
  • MrJoe
    Baszki nekem egyik link se működik :SS ÁÁÁÁ ilyen nincs :( ()
  • Solt
    Operát + Flashgetet dobd fel...
  • Scottt
    Nekem jön teljes sávszéllel
  • tpM
    A nehézségi beállításoknál ki kell kalpcsolni az "extended armor"-t mert anélkül nem működik a sebzés rendszer.
  • D00M
    bazzeg de lassan jön :( de lehet csak megint a netem szar
  • Solt
    Egyből a sűrűjébe...

Na én léptem játszani....
  • Solt
    Első küldetés...

• Solt
    Sajna csak OPERA-val működik a link... telepítsétek, megéri...
  • DrRadon
    Itt a jó link
  • Solt
    ArmA2 DEMO!!!

Ez aztán a szép meglepetés... szedjétek, este VS!!!! :D
  • ceaser
    Vágom, így értettem, csak nem megy nekem olyan jól ez a fejre lövés.... gyakorolni kell még:)
    Az jó , mert már a második negyed évben vagyunk, tehát hamarosan megjelenik:)
  • Solt
    Ha lelövöd, nem kell fel, ha meglövöd, és nem hal meg, csak akkor kel fel! :) Tessék fejre célozni, ha pedig testre célzol, nem árt 3-4 találat...

ArmA2 elvileg 2. negyedévben...
  • ceaser
    okés, köszi! gondoltam nem egyszerű....
    az ace módban az idegesít, hogy nagy nehezen lelövök egy ellenséges katonát, de az egy idő után felkel....
    Az arma 2 mikorra várható??? nagyon zsír! ezek a kis előzetes videók nagyon tetszenek:)
  • tpM
    Egyébként nemhiszem, hogy anélkül meg lehetne oldani, hogy komolyabban beleásná magát az ember :\ Az ACE egy mod a pbo-knak egy helyen kell lenniük, külön nem működnek.
  • tpM
    Muhhahahahahááá :D
  • Solt
    Inkább küzdj az ACE moddal... tessék gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :) Picit ráérzel, sokkal nagyobb élmény, mint a sok arcade bohóckodás! ;)
  • ceaser
    Sziasztok! kipróbáltam a ACE módot...nagyon élethű, ezért elég hamar oda is szoktam veszni... nekem túl nehéz (ilyenkor látni, hogy mennyire le van butitva egy játék a valósághoz képest - egy M1A1-et nem is olyan könnyű kilőni:)) Jelenleg a Xam módot használom, de azt szeretném megoldani, hogy az ace addonból - ha lehet - átraknék egy effektet. A harckocsik lövedékére gondoltam...mármint hogy lehessen látni...mert az eredeti játékban csak lő az ember aztán esetleg lehet látni a becsapódást... közben semmi. ezt meg lehet valahogy oldani, nem tudjátok? köszi!!!
  • tpM
    Viszont addonként van Multicam SF
  • tpM
    Amcsiknál van ACU, sivatagi és erdei MARPAT meg sima BDU.
  • Scottt
    Tempike:Az ész modotokban van multicam álca ruha? Azzal szerintem sokkal de sokkal könnyebb életetek lenne:)
  • tpM
    Gépigényről sok infó van már elszórva hiv fórumon meg egyéb helyeken, a normális játékhoz elkél majd egy többmagos proci, 2GB vagy több RAM meg egy 8800GT szintű kártya. Úgyhogy neked nem kell aggódnod. :P
  • DrRadon
    Beszélhetne, persze, de nem fog. Most két hétig ide sem tolja az IP címét, mert le lesz foglalva az armával. Gondolj bele, most együtt multizik azzal a néhány kiválasztottal, aki megkapta tesztelésre az armát. Mi meg itt maradtunk flusztráltan :(
  • Scottt
    Höh kár pedig élmény lenne checkpointokat építeni:/
    Elindult a stopper epekedve várom az új gépet:)
    @vandyke:A gépigényről se beszélhetsz?:(
  • tpM
    Énmeg felvonatozok hajnalban, kikapom a kezedből és viszlát :D
  • Solt
    Posta? Ugyan... bémegyek, és személyes veszem át! Én itt lakom a nagy falú közelében! :))
  • DrRadon
    Majd meglátjuk, melyikünkhöz ér előbb a posta. Asszem aznap összeomlik a TS szerver.
  • Solt
    Tescoba még pössenteni sem megyek be, elvetélt ötlet! :D Nekem a SevenM-től kell! :D Már csak azért is, mert korrekt módon kiválaszthattuk a borítót! :)
  • DrRadon
    Adok hálózsákot, válassz ki egy tescót és csak a gonosz, nyitásra váró nénikéket kell legázolnod hogy tied legyen a No1 példány. Jelzem, hogy nekem akkor is előbb lesz meg, bibííí:)
  • Solt
    Mellesleg leadnám az előrendelésem! Mivel ilyen gyors voltam, méltán igényt tartok az "egyes számú" példányra, ami nálunk forgalomba kerül! :D
  • tpM
    Aha 20.-án lesz valami új gameplay trailer egyébként :)
  • Solt
    Epekedve várjuk... 21.-én 00:01-kor terjedelmes leírást várunk a finomságokról! :D

Köszönjük... ;)