35066
-
Ez az... mert kipróbáltam ace nélkül is.... na így is beáll a lelkem a csatamezőnek háttal.... ezt nem is az ace mod hibájának ghondoltam, hanem az arma-nak tudtam be. egyébként vannak még ilyen érdekes dolgok, amikor a csapatot kell irányítani, már jártam úgy hogy 10 emberből egy berezelt vagy meghülyült, vagy nemtom, de egyszerűen nem nagyon érdekelte hogy mit mondok neki.... egy dezertőr:) -
Solt #15102 Ha manapság valamit szimulátornak nevzünk, akkor egy újonnan megjelenő játék esetén a fizikát tekintve ez lenne a minimum elvárás... szerintem... -
Jammer #15101 Sziasztok, lenne egy kérdésem. A WARFARE játékmódot játszom egyenlőre csak offlineban botok ellen, de nagyon-nagyon tetszik a körülöttem folyó TELJESEN DIMAMIKUS harc. Szerintem remek húzás volt ez a beépített bázis-managelős építkezős dolog, nekem nagyon tetszik. A kérdésem az lenne, hogy tüzérségi támogatást ( artillery fire support ) hogyan tudnék kérni ? Vannak ugyebár a letehető épületek a bal oldalon, és a jobb oldalon pedig a védelemhez szükséges cuccok. TOW tripod, M2 machune gun, AA tripod, ilyesmik. Ott van egy ágyú, amire azt hittem az de tévedtem. Szerintem az ilyen mobil páncélosok elleni cucc lehet de ebben annyira nem vagyok otthon és sajnos a WARFARE kézikönyve nagyon kevés dolgot tartalmaz. Valaki tudja erre a választ ? -
tpM #15100 :O hát én ilyet nem tapasztaltam, bár az AI művelhet furcsaságokat... (ne felejstük, hogy ACE végülis ArmÁn fut :) ) -
én a legfrissebb ace modot használom az 1.06-ot...
Feltelepítettem az 1.05 full verziót és rányomtam az 1.06 update-t...
a játékhoz v1.15 beta patch van... -
Azt próbálgattam, de ez a gyökér pilóta háttal áll a csata mezőnek.... és nincs akkora látómezőm, amúgy nagyon állat lenne, de így szét baaaa az ideg.... valami ráadásul nagyon nem működik a játékban.... kiválasztom a hellfire - LOL -Dir...vagy nemtom - erre kiugrik a paraszt!!! lehet újra telepítem a játékot, mert van más hiba is.... ez m,eg nagyon tud idegesíteni... -
tpM #15097 Hellfire-nél a LOAL(vagy LOBL már nemtudom) a lényeg, hogy ...-DIR opciót válaszd. Laser ON, Overlay ON, belenézel az optikába és akkor te vezérled a rakétát a lézer segítségével. Nagyon hangulatos! -
Hát most kitaláltam, hogy átülök a lövész helyére - nagyon állat.... lenne, ha az a köcsög pilóta nem lenne berugva.... semmivel nem jobb az én béna helikopter vezetés tudásomtól....hiába adom parancsba, hogy lebegjen forog körbe az idióta.... milyen parancsokkallehet irányítani ezt a jómadarat? -
Dankesőőn -
tpM #15094 Igen -
Akkor ha jól értem, akkor én vezérlem a rakétákat, és a lövész pedig a géppuskát, meg a hőkövető cuccost???? -
tpM #15092 Sehogy, az a tűzvezérlő rendszer ember-ember felosztásra lett írva :| (de sztem megéri :) ) -
Lehet megint lama kérdés....
Ace módban az apache helikopternél hogy lehet a fegyver nemek között váltogatni? -
Az biztos, hogy szimulátorhoz képest, csak kismiska az irányítás :)
De nem tévedek, ha az ofp-ben más volt, nem??? én legalábbis másra emlékszem... valószínű csak meg kell szoknom:) -
uhh hát szerintem armában még könyítve is vannak a légi járművek irányításai... hozzáteszem hála égnek:D -
Meg van a válasz! Elfelejtettem, hogy néha behülyül a rendszer!
Bármilyen járműbe szállok be akkor elindul hátrafelé.... ez volt a helikopterral is... fel akartam szállni erre dobott egy hátast... Ilyenkor újra kell indítani a játékot és helyre áll a lelki békéje.... -
Solt #15087 "én fel sem birok vele szálni.... "
Hogy nem bírsz a levegőben maradni, azt még úgy ahogy megértem, de, hogy felszállni sem? Baszod alássan, gázkar, oszt emelkedik!!! :D -
Hali mindenkinek! Nektek mi a véleményetek a helikopter irányításáról - én fel sem birok vele szálni.... OFP.-ben barátibb volt!!!! Szerintem.... -
HBD -
tpM #15084 Kössz :)
-
Boldog szülinapot tempi !!! 

-
Jobb későn mint soha:) -
tpM #15081 Egyébként hétfőre úgy néz ki elkészül az ACE kézikönyvem :D amiben minden ilyesmi részletesen le van írva. -
tpM #15080 Ja igen, de elakadás javításhoz elég az R :)
+ leülés helyett tár ellenőrzés van (alapból Á) ilyenkor megnézni milyen nehéz a tár (gyorsított újratöltés animáció) és kiírja a bal felső sarokba, hogy "The magazine feels ... - heavy, average, light stb" -
Amery #15079 gránátdobás mód váltás: bal shift+h
fegyverelakadás javítás: bal shift+r
NV fényerőállítás: pageup pagedown
-
tpM #15078 ACE billentyűk:
J: ugrás
távcső állítás: bal shift + v
CQB mód (pl ACOG felett átnézni) bal shift + f
fegyver pihentetés tárgyakon: bal shift + space
AT irányzék állítás: előre/hátra kurzor
ööö kihagytam valamit?
tüzérség kérés nincs alapból, max ha a küldiben megcsinálták -
Tempike az ACÉ-ben,hogy-melyik gombbal-lehet baszkurálni a távcsőnél a célpont távolságát?Illetve egyáltalán ez a rendszer, hogy működik?
Meg, hogy lehet tüzérséget kérni?
_3órája ArmÁzik lejött megírni és megyvissza_ -
tpM #15076 Ha azt veszed, hogy 2001-es mint OFP és 350,000 km²-es a terep akkor máris nem olyan rossz az a grafika :) -
Ez nagyon állat!!! Igaz a grafikán lenne még mit javítani de a sérülésmodell a frenetikus. -
Solt #15074 Óriási... ha ez ACE rovására megy, akkor marad a warez... az alap szarjukat dugják fel...
-
tpM #15073 korlátozzák a scripteket
"in order to maintain smooth frame rate in real-time content, time limit for all scripts in each frame is enforced by the engine in ArmA 2. Generally speaking, in case of more demanding scripts, be prepared that their result may come way later and also there probably can suffer from significant latency. It is under evaluation if and how possibly allow user scripts to change how much time they may take from the CPU in every frame." -
tpM #15072 20.-ig infó embargó van -
Amugy ARma2 böl terveznek demot kiadni hamár igy szoba került -
Solt #15070 Legyen inkább Red Orchestra, az a RO olyan kétértelmű... azért utóbbit elég nehéz pozitív jelzőkkel illetni no...
-
Ennél egy picikével gyengébbel-nem sokkal-rendelkezik a RO is^^ -
tpM #15068 ilyesmi sérülésmodell igazán lehetne már -
Solt #15067 Azért írtam, hogy ez a minimum! :) Igazából maga a tankbelső az amit hiányolok... :) -
Hát az optikai irányzéknál az, hogy a lövegcsövet látni, az egy picit gáz... :)
Szóval ennél csak jobbat. :) -
tpM #15065 bugos vagy :D -
jaj nehogy túlságosan belemerülj, mert előtte még ki kéne javítanod az arma1-es ace modban azt a commodore hangzást megszégyenítő 4 bites mintavételű m1 motorhangot, mert szörnyűséges :D
.png)