35066
  • tpM
    jó ez az elmosódás
  • Solt
    Egészségedre... ;)
  • Solt
    A sok gusztustalan variálás helyett inkább tanulnának meg normális vga-t gyártani... a 8800GT-óta egy nagy nulla amit művelnek...
  • ceaser
    Ismét köszönöm!!! A kormány miatt nem ment!!!!
  • koschwarz
  • Sanyix
    hát lehet hogy az arma2 is fog akkor, így hogy a buzi szenyvidia rákényszerült az opencl használatára, és nemsokára nem csak dzsíforszorszos pizix gyorsítás lesz.
  • Solt

Nyam-nyam...
  • tpM
    ja a miénk sokkal jobb
  • Solt
    Fúj, de ízléstelen az a borító! :D
  • tpM
    A hivatalos némat kiadási dátum állítólag Május 29
    forrás (németül)
    jameg ACE 1.07
  • Solt
    Be kék állítani a tengelyeket, gombokat! ;)

Mellesleg egy eszközt kezel rendesen, tehát, ha joy, és mondjuk kormány is van a gépedre dugva, azt nem nagyon szeresse. Sőt, a kormányokat egyáltalán nem nagyon szeresse... ( nálam legalábbis ) Szóval csak joy...
  • ceaser
    Ki akartam próbálni, hogy joystickkal,hogy lehet irányítani a helikoptereket - hát semmi sem működik, valaki találkozott ilyennel????
    Engedélyezve van a játékban, driverek rendben.....
  • Icebird
    Bármi is az oka, remélem meghekkelik!
  • Solt
    Első képen a háttér ( talaj, bokrok ) az kb ofp-s szint! :))
  • Solt
    Ezt hívják gőgnek húsom... most nem őket istenítik, és ez fáj... nem látom okát a script korlátozásnak... egyedül csak ilyen dac húzásnak tűnik...
  • ceaser
    De szépek ezek a képek!!!
    Kíváncsi lennék, hogy arma 2 - ben hogy mozognak majd ezek a járművek... Vessetek meg de nekem arma-ban nem tetszik ahogy a gumi kerekes gépek fordulnak - valahogy olyan természet ellenesnek tűnik... A lánctalpasok azok jók - bár néha ott is van egy két hiba, de az belefér (egy shilka megy át a hídon és amikor a hídhoz ér "ugrik" egyet, valamikor fel is borul...)
    Amúgy nekem már az arma egy grafikája is hű baameg... de ez az arma 2, ha tényleg ilyen lesz mint a képeken- über brutál!
  • tpM
  • tpM
    VBS2 PhysX-et használ bezzeg :)
    És nem hiszem, hogy ez a script korlát ACE elleni lépés, ne felejtsük, hogy BIS-ről beszélünk nem EA-ról :) bár akkor sem értem mi szükség volt rá. ACE megnövelte a játékosszámot, sokaknak visszahozta a hitét BISnek nem értem miért fájna ez amíg az ő játékuk kell hozzá.
  • Solt
    A grafika még nem is annyira érdekel, persze nem bánom, ha gyönyörű, de nekem a mostani arma is elmegy grafika terén. Viszont egy ilyen játéknál a fizikán lenne a fő hangsúly... mindent lehet, csak akarni kell. Erre példa ace, miket kihoztak az alap armából, amikre azt mondták BIS-ék, hogy nem lehet... :S

Haragszanak is... most ez a script korlátozás nagyon úgy néz ki, hogy egy ACE elleni lépés...
  • Nesu
    Tud valaki Video lopó progit ami a Hangokat is felveszi a játékból ?
  • Sanyix
    arma is lehetne ilyen, csak nem mindig több éves lemaradással kéne használni a technológiákat. Annyi kéne egy brutál grafikájú, és durva fizikájú armához, hogy teljesen dx10 alapú grafika (10.1 tudással, 11-re felkészítve), teljesen tehát dx9-es kártyán le lehetne mondani róla, meg opencl-el gpu-s fizika :) (vagy akár vehetnének kész fizikai motort, mondjuk havok-ot, az is megy gpu-n, na meg ha procin megy akkor is akárhány magot tud használni).
  • tpM
    Mondjuk úgy látszik tiscaliék próbálják lehúzni a BIS-t 1280x1024 4:3ban (5:4-nek kéne lennie), AA nélkül meg néhány kép mintha very low beállításokon készült volna. Amiket mutattak normal beállításokon 1000x jobban néztek ki.
  • tpM
    google-fordított cseh->angol tiscali games preview
  • tpM
    Na véget ért az embargó :)
  • Solt
    Frissítésem sincs, meg nem is vagyok olyan idegállapotban...
  • tpM
    gyere kezdődik AToW
  • tpM
    nagybetűvel
  • Solt
    Ez tpm-nek...
  • Solt
    Szerinted ezzel nem fognak multizni? :D Mondjuk egy kis kötelék repülés... itt is gáz lenne, ha 5 méteres eltérések lennének...
  • Solt
    Csak repülőre? Azért nem egyszerű feladat 30-40 gép repmodeljét számolni folyamatosan, ilyen grafika mellett! A látótáv meg fix, hogy sokszorosa az ArmÁnak... IL-2-ben a 4.09-s pöcs óta 72KM!!! a látóhatár!
  • tpM
    A másik, hogy multiban ezeket szinkronizálni kéne a klienssek között. CoDban meg egyebekben azért lehet robbanástól elguruló dinnye, rongybaba meg egyebek mert ott nincs szinkronizálva tehát a hullák meg egyebek mind máshol vannak a gépeken - ez ArmAban elég gáz lenne pl behasalsz egy hulla mögé, de Józsi gépén meg 5m-rel arrébb van :)
  • Hogthar
    jó de az csak repülőre van optimalizálva, a környezet kidolgzása nem olyan részletes, nincs annyi jármű osztag látóhatár, vagy ha van látóhatár könyebben feltudja majd dolgozni mivel nem olyan részletes a környezet, tehát ha armában is ilyet terveznek ügyesnek kell lenniük hogy jól menjen
  • Solt
    Dehogynem... optimalizálni kell... nézd meg annak a játéknak a leírását... :)
  • Hogthar
    Ha arma 2 nek ilyen fizikája lesz nem lesz gép amin elmene
  • ceaser
    Köszönöm a gyors választ, akkor nem erölködöm:) végül is végez a harckocsikkal.... kár hogy meghülyül a játék, amikor én vagyok a lövész... remélem másik pályákon nincs ilyen hiba, mert nagyon állat a feeling!!!!
  • tpM
    txh :)

sajnos még nem tudja használni az AI a hellfire-öket
  • ceaser
    Nem tudja valaki, hogy ace módban ha én vagyok a pilóta, akkor a lövésznek lehet olyan parancsot adni, hogy ne gépágyúval puffogtasson harckocsikra, hanem küldjön rá hellfire rakétát??? köszi!!!!
  • Solt
    Meg az a fizika... picit visszaesik, és lefittyen a szárnya! :) Érezni, hogy súlya van, és törékeny! :)) Zseniális... nem is merem kivetíteni armára... gondolj bele, hogy horpadna mondjuk az uaz, légnyomástól törne az üveg... stb... :))
  • DrRadon
    Csillagos ötös.

Az a látvány, amikor a bomba a négy repülő között robbant, és mindegyik darabokra esett. Áhhhhh.... Ez a látvány jól esett.
  • [NST]Cifu
    Boldog szülinapot utólag is! :)