35066
  • Amery
    Na igen, a videokban ehhez képest egyhelyben ácsorog az ellen és halomra van lőve.
    OKOK, még csak béta, de ez ilyen ígéretek mellett akkor is gáz
  • tpM
    itt épp ki van kapcsolva az ACE alap hangokat felülírása :]
  • Feró Flex
    "A micro-AI rendszer alapos részletekbe belemenő, tényleges fegyverténye a játéknak, nem kis munka fekszik benne, hogy csapatunkat eggyé kovácsolja, minimális script nélküli önálló gondolkodással felvértezve bakáinkat. Az információcsere folyamatos, az ellenség észlelésekkor azonnal fedezéket keresnek, álcázzák magukat, semmi felesleges mozdulat nem zavar közbe. Adott támadásra képesek taktikát változtatni, a tüzeléshez ideális pozíciót vesznek fel, fedezik egymást"
    Csak ha látom akkor hiszem el
  • Amery
    Régen kinőttem a gyermekkorból, a helyzet az, hogy kb az jön amire vártam, pontosabban amire számítottam(semmi új). Amire várok az jóval több...
    10 éve gyűrik, foltozgatják ugyanazt a motort. harmadszor adják el ugyanazt, csak szebb köntösben. Ez 10 éve még nem volt gond, hiszen akkor teljesen új volt még a kategória is.
    Ez olyan mintha valaki elkezdene megint Trabantot gyártani, csak most lennne benne már 1.5-ös motor meg légkondi is, meg metál fényezése lenne. A kasztni viszont ugyanúgy rommá törik 1 puff után...
    Szép-szép, de nézzünk csak bele...
    Amúgy bírom a Trabikat :)
  • TitaniumRR #15179
    Tényleg rendben van! Ügyesek az ACE-es srácok.
  • tpM
    Ezt már 1 éve leváltottuk, jelenleg ez a wiki van és az ott lévő Dev Heaven-es link.
  • [NST]Cifu
    Erre tessék. :)
  • [NST]Cifu
    Leírtam a múltkor, hogy kb. mit lehet tudni, és miben hinni, sajnos többet nem tudok hozzátenni. :)

Ami tény: továbbra sincs hivatalos dátum a fejlesztőktől, vagyis a BiS-től.

De tőlem nyugodtan keresheti bárki májusban a konzolos ArmA2-őt. :)
  • TitaniumRR #15175
    Nem veszem sértésnek - jogos a felvetés. :-)
    Törekedtem már megvalósított játékhangra.

A teljes sztori, hogy az ACE hangokat nem ismerem, de mindjárt utánanézek.
  • [NST]Cifu
    Ez csak akkor probléma, ha eredetileg ennél többet vártál. :)

Ahhoz már ismerjük eléggé a BiS-t, hogy a nagy szavak mögött leginkább csak az a tény áll, hogy egy szűk rétegnek kvázi csak ők csinálnak játékot, vagyis monopol helyzetbe vannak a piacon, így törniük nem kell magukat. Teljesen mindegy, hogy mi valósul meg az eredetileg ígértekből, mert akkor is megveszi ez a réteg a játékot. Pont.

Ezért bírtam az OFP2-ben nagyon, mert arra lenne igazán szükség, hogy valaki jól megszorongassa a tökeiket, kihozva egy olyan játékot, amely nyújtja legalább azt, amit az ő adott játékuk, vagy annál is többet legalább bizonyos szempontból. Sajnos a Codemasters nem hajt ezekre a babérokra a jelek szerint, "megelégszik" a CoD4 & Co szintű játékok által kielégített tömegbázissal.
  • veterán
    Cifu isten vagy tudtam , hogy valamit hozzászólsz. de azért köszi az infót
  • Amery
    Tudom, Ultimate Military Simulator. Mielőtt vki kijavítaná :)
  • Amery
    Miért van az az érzésem, hogy kapunk 1 grafikailag felturbózott arma-t...? Amiben az AI LEHET jobb lesz, de még ez sem biztos...
    Miért van az az érzésem, hogy a fegyverrendszerek köszönőviszonyban nem lesznek a valósággal...? Miből gondolom? Az a jevelin optika ua. mint az arma-ban. szánalmas. Egyébként ezekről még semmit sem mutatott be a BIS.
    És akkor még a járművek belső tereiről, használható periszkópokról még nem is beszéltem. Miért kel mindezt moddereknek megcsinálni?
    Épületrombolás... pfff...
    Ultimate Combat Simulation pfff...
  • [NST]Cifu
    Nem sértésként, de ha már videót linkelsz be, akkor miért nem egy valódi M4/M16 videóval teszed? Azok biztos valódi fegyverből szólnak. :)

Amúgy annyira nem győz meg a hangjuk, szvsz az ACE-ben lévővel nincs akkora gond. Az már csak az én hülyeségem, hogy szeretném a fegyver hozzánk viszonyított poziciója szerinti hangot hallani. :)
  • TitaniumRR #15169
    Korábban említettem, most már belinkelem:

Az általam eddig játszott FPS-ek közül ez a játék rendelkezett - szubjektíve - a legjobb fegyverhangokkal. Mondom FEGYVERHANGOKKAL - semmi mással... :-)

M16 és a végén M249 hang - csak a hangra figyelni

AK-47 hang - csak a hangra figyelni

Ha tetszik, lehet nyomást gyakorolni a Bohemiára.
  • [NST]Cifu
    No, the developers wont say anything about the release day... :)
    The only date we have what 505 say, thats June 26. for the PC version. On IGN, you can see sept. 30 for x360...
  • veterán
    Jó lesz ez . tudnak ezek a fiúk. Kijavítanak mindent
  • Hogthar
    Szerintem a hangok nem lesznek azért iylen rosszak, egyszerűen a felvétel a rossz, ha megfigyeltétek a futás a fegyver és a szél hangja is torz, sőt egyik másik videóban felvedezhető egy folyamatos bereggés a háttérben.
    Az épület sérülés viszont nagyon gagyi, de végülis csak tesztnek írták lehet javítják.
  • veterán
    Bocs fiúk utólag olvastam el a pc domos változatot minden kérdésemre választ kaptam .Mostmár látom
  • veterán
    A gamekapocs serkesztőinek bejelentették a játék szerkesztői, hogy 360-ra és ps3 ra is kiadják májusban.Továbbá pályaszerkesztő is lessz a gamehez . Remélem lesz majd pc-n valami magyar felirat vagy hasonló
  • TitaniumRR #15163
    Ez a video hatalmas kacagás :-)))))
    Rég láttam ilyet. :-))

Jó lesz ez, csak még néhány korrekció.

- A fegyverhangok jó lenne, ha fegyverenként idéznék ez eredeti pú-pú hangját.
    - Nem tudni a grafikai beállítást, de a countryside-célra tart-torkolattűz egy picit izé...khm
    - sérülés modellt jó lett volna még látni - testre, fejre, felszereltségtől, távolságtól függően hány lövéstől, hogyan esik össze az ellen.
  • tpM
    itt a PCDome cikk
  • tpM
    A lejjebb linkelt gamekapocs cikkből viszont kiderül, hogy a hangokat, (amiket úgyis megváltoztatok majd ACE 2-ben :D) AI-t és a motort még finomhangolják. És az sem lepne meg, hogyha az AI le lett volna húzva a nehézségi beállításoknál (ugye OFP/ArmA-ban alapból ki van kapcsolva a Super AI) mert más magazinok szerint egész jó. A HP alapú vicc az épületnél tényleg gáz viszont a lövedékek anyagon való áthatolása már benne van pl a városos vidben 2:15körül mikor lelövi az embert mögötte porzik a fal.
  • ceaser
    Na akkor ez a magyar feliratozás, egy jó pont a sok rossz mellett... Bár inkább lenne angolul, és megmaradtak volna a beígért dolgok....
    Én azért reménykedem, mert ez a béta....Pl. ami az épület rombolást illeti. pár hónappal ezelőtt már láttunk olyan videókat amin szépen részlegesen lehet épületet "bontani"... csak nem vették ki a végleges játékból....
    és tényleg, nekem is a ló dobogás jutott eszembe! :)
    Nekem a szakaszban lévő katonák ikonjai sem tetszenek, jobbak voltak a régiek...
    Ace mod!!!! :)
  • Scottt
    :'(:'(
    Ez egyszerűen felháborító.Olyan ratyi hangok vannak benne, hogy sírhatnékom van.
    Egy feltupírozott Arma érzést érzek legbelül^^
  • JohnnySmith
    Hát ez elmaradt a beígérttől... És mondjuk a falon keresztűl való sebzésről meg már ne is beszéljünk..
  • n003
    lol mindenkinél úgy hangzott mintha egy lopata hangjával trapolna a pasas az aszfalton vagy csak nekem tűnt annak?? :O
  • [NST]Cifu
    Nem is rossz. Bár egy kicsit bánt, hogy a jelek szerint továbbra se lehet minden épületbe bemenni, de ne legyünk telhetetlenek.

Viszont ez egy kicsit elszomorított.
  • DrRadon
    Hát... nem jöttem lázba. Az a városi h.ar.c az olyan volt, mintha a Wolfeinstein 3D-t tuningolták volna grafikailag. Áll az enemy azt meghal. Semmi fedezék h.ar.c semmi kihajolás. Há' hol van itt a micro AI? Vagy úgy álltalában az AI? (igaz még csak béta, remélem javítanak még rajta).
    És a lövéshangokon is.
  • tpM
    Nemnem, magyarul fog kijönni itthon, mint ahogy a weboldalnak is van magyar "változata". :)
  • ceaser
    Szerintetek ez kamu? Már ami a magyar feliratot jelenti????
  • tpM
    Városi harc
    Vidék
  • tpM
    Na végre a szél hatással van a lövedékekre <3

Mondjuk a fegyverfüggő animokkal mi lessz? Még nincs benne (legalábbis egy belső-nézetes képnél sem látni)
    "MI-n és a hangokon finomítanak, az engine optimalizálása mellett."
  • TitaniumRR #15150
    ArmA II Béta teszt mádzsárul
  • wardogzombie
    meghalt
  • tpM
    jajj
  • tpM
    mondjuk örülnék, ha a ballisztikai mellénynek lenne valami haszna is...

• Solt
    Megkérdezed? Kivágjuk Tempit a gépből, aztán mesélhet a fejlesztőknek, hogy milyennek kéne lennie! :D
  • Scottt
    Majd ejtőernyős ismerősöket megkérdezem,te megcsinálod aztán irány az ACE II-be^^
  • DrRadon
    Ja, csak egy kicsit túlzásba lett víve.
    A melletted lévő fák elmosódhatnak, ha nem nyitsz ernyőt, de az 532m+rálátási szög miatti távolságra lévő talaj max akkor mosódik el így, ha orbitális pályáról, fékezés nélkül közeledsz a talajhoz. Szerintem.

A másik probléma a blur effekt középpontja, lévén, hogy majdnem függőlegesen zuhan a mandró, nem pediglen a tiszta területet megcélozva.

De majd ArmA2 ACE módban kijavítjátok:)