35066
-
Ez valamelyik c64 tankos játék zenéje volt? -
Mojo? Mint az év közösségi tagja? Ez kb. olyan mint Szaddamnak béke-nóbelt adni. -
Elnézést kérünk minden szenvedő alanytól, de nálunk itt a zártosztályon nem szűrik a kimenő tartalmakat. Solt, ma te leszel Napoleon, oks? -
tpM #15260 Community Awards 2008 döntősök -
tpM #15259 elakadásjelzőt! -
Biztos velem van a baj, de nem gurult el a gyógyszeretek? :)
A linkeléses poén még egyszer elment, de mintha lassan kissé dedóba mennénk át.
Elhiszem, hogy mindenki tűkön ül, de azért ennyire ne... :) -
ArmA2 zene -
Feró Flex #15256
-
MrJoe #15255 Végre valami értelmes képet is kiadtak a srácok. Most már tényleg bízhatunk benne, hogy a többi beharangozott dolog se lesz kamu és tényleg egy ARMA 2-t kapunk!
-
Solt #15254 Kaptam egy exkluzív képet ArmA2-ből, M1 belső! Az a kérésem, hogy ezt külföldi fórumokra ne linkeljétek! Még titkos! -
Solt #15253 Szemtelenek vagytok! :D -
Amery #15252 Jaaa tényleg, már emléxem...
-
Jó lenne már tisztázni. Az 505 továbbra is Június 26-ot említ. Abból megint éktelen anyázások és problémák lesznek, ha egy hónappal korábban kijön egyes országokban... -
tpM #15250 Dehogy, Solt cheat konzolját fejlesztettem tovább ;) -
Amery #15249 "Odáig el kell jutni, hogy célozhass a hegytetőről bogaram!"
Tempi berakott a küldibe egy teleportscriptet?
-
Ez jó, ebből arany köpés lesz:)
-
Solt #15247 Ez egy aljas célzás volt! :D Odáig el kell jutni, hogy célozhass a hegytetőről bogaram! :D
Arról nem is beszélve, hogy a Berzerk szerverek átlag játékosai közt a 8 bájton kódolt ArmA AI tömeg mészárlást rendezne... :D -
tpM #15246 vagyis ez Radonnak ment... -
tpM #15245 Ki beszélt itt 8bites ArmA AI hegytetőről való levadászásáról? -
A másik, bármilyen idióta pöcsök is vannak a Berzerken, még mindig izgalmasabb mint a 8 bájton kódolt ArmA AI-t vadászni a hegytetőről. -
" a régi OFP-s hentek " erre egyesek már lassan vallást alapoznak. (na jó itt ki backspace-eltem amit eredetileg ide írtam)
A berzerk nem IC, nem ATOW, nem majszpálya, de te nem nézheted le mivel nincs tapasztalatod vele, mivel 10 perc után midig 'elmegy a net' (vagy s***a l****sz) -
Te ezt nem tudhatod. Te utoljára gyerekkorodban vettél részt bármilyen hentben. -
Feró Flex #15241 ámen. -
tpM #15240 Eurogamer előzetesből:
"Az első ellenséggel való találkozás mutatja, hogy sok munkája volt a BISnek a mesterséges intelligenciával és hasonló dolgokkal. A micro AI-nak keresztelt rendszer biztosítja az élethű harci érzést. Az ellenfelek általában kerülik a nyílt területeket, házról házra mozognak és folyamatosan használják a rendelkezésükre álló fedezékeket."
És valószínüleg Májusban jön PC-re. -
tpM #15239 Hát azt az agyatlan fasságot ne hasonlítsd a régi OFPHu-s hentekhez... -
Van rá lehetőség... ArmA1.14. Külföldi Berzerk szerverek.
Remek móka volt, ahogy 3-5 H.AR.C játékos keresztülgázolt a külföldieken. Közben folyton csíterezték vargoszt. Teát tisztelték, majszot meg rettegték. -
Újra kellene ilyesmiket csinálni :D -
Pedig milyen szép is volt mikor második everon front pályámon magam mellé rendelve Kváziékat megindultunk ilyen szépségekkel és leradiloztuk a nyugati tankokat veszteség nélkül.
Milyen idegesek is voltak, de hát ennyit jelent egy szervezett támadás.:) -
tpM #15235 ezen megint DSHK van NSVT helyett :O -
A nyeles autokat nem szeretem :D -
végre egy cép kép:
-
tpM #15232 1-ben is ilyenek az árnyákok alacson részletességen. -
árnyékok
Eddig is gyanusak voltak nekem az árnyékok, de ennél a képnél rájottem mi az.Az hogy nem minden vet árnyékot és nincs önárnyék sem.A fák árnyéka is fura.
Eddig a Best fény/árnyékok a Cod4-es csernobili pályán láttam.Remélem a szar HDR kezelést megoldják benne, bár láttam abbol is képeket, most meg minden csillog még a tehén fehér foltjain is fénygloria látszik -
Végül is csak azok a dolgok, amik igazán újdonságot jelentenének az ArmA-hoz képest.
-
tpM #15229 alpha -
Monjuk azokat a videókat nem a bis csinálta hanem akik megkapták a béta változatot ami valószínűleg eléggé butított volt, és ők tesztelték le hogy az épület nem olyan amilyen, az ai vacak de szerintem a végleges verzió korántsem lesz enyire rossz. Most pár Videó alapján mindenki ki van akadva, de Pcdomeon is írták hogy a béta butított változat és sok dolog kivan belőle véve. -
Én már csak azt hiszem el, ami az orrom előtt van. ^^ -
tpM #15226 Szerintem ez akkor is jó lesz; már 1éve mutatták a microAI-t mikor kézjelekkel kommunikál, kinéz a sarkon stb a sajtó verzióból állítólag ki van véve, hogy gyorsabb legyen (mondjuk ez elég furcsa :D), az épületrombolás sincs bent (ezt ugye tegnap mondta egy fejlesztő) a többire meg még van ~1-2hónapjuk ugyanis az 505Games Jún.26-án akarja kiadni (nemtudom mennyi idő kiírni ezeket DVD-re meg boltokba szállítani stb) -
MrJoe #15225 warez muháháháháá!! 
-
Feró Flex #15224 Én ezért pinzzt nem adok.
.png)