35066
  • bakvarnyu
    Ez valamelyik c64 tankos játék zenéje volt?
  • DrRadon
    Mojo? Mint az év közösségi tagja? Ez kb. olyan mint Szaddamnak béke-nóbelt adni.
  • DrRadon
    Elnézést kérünk minden szenvedő alanytól, de nálunk itt a zártosztályon nem szűrik a kimenő tartalmakat. Solt, ma te leszel Napoleon, oks?
  • tpM
    Community Awards 2008 döntősök
  • tpM
    elakadásjelzőt!
  • [NST]Cifu
    Biztos velem van a baj, de nem gurult el a gyógyszeretek? :)

A linkeléses poén még egyszer elment, de mintha lassan kissé dedóba mennénk át.

Elhiszem, hogy mindenki tűkön ül, de azért ennyire ne... :)
  • DrRadon
    ArmA2 zene
  • Feró Flex
  • MrJoe
    Végre valami értelmes képet is kiadtak a srácok. Most már tényleg bízhatunk benne, hogy a többi beharangozott dolog se lesz kamu és tényleg egy ARMA 2-t kapunk!
  • Solt
    Kaptam egy exkluzív képet ArmA2-ből, M1 belső! Az a kérésem, hogy ezt külföldi fórumokra ne linkeljétek! Még titkos!
  • Solt
    Szemtelenek vagytok! :D
  • Amery
    Jaaa tényleg, már emléxem... #14819
  • [NST]Cifu
    Jó lenne már tisztázni. Az 505 továbbra is Június 26-ot említ. Abból megint éktelen anyázások és problémák lesznek, ha egy hónappal korábban kijön egyes országokban...
  • tpM
    Dehogy, Solt cheat konzolját fejlesztettem tovább ;)
  • Amery
    "Odáig el kell jutni, hogy célozhass a hegytetőről bogaram!"

Tempi berakott a küldibe egy teleportscriptet?
  • DrRadon
    Ez jó, ebből arany köpés lesz:)
  • Solt
    Ez egy aljas célzás volt! :D Odáig el kell jutni, hogy célozhass a hegytetőről bogaram! :D

Arról nem is beszélve, hogy a Berzerk szerverek átlag játékosai közt a 8 bájton kódolt ArmA AI tömeg mészárlást rendezne... :D
  • tpM
    vagyis ez Radonnak ment...
  • tpM
    Ki beszélt itt 8bites ArmA AI hegytetőről való levadászásáról?
  • DrRadon
    A másik, bármilyen idióta pöcsök is vannak a Berzerken, még mindig izgalmasabb mint a 8 bájton kódolt ArmA AI-t vadászni a hegytetőről.
  • m1c1mack0
    " a régi OFP-s hentek " erre egyesek már lassan vallást alapoznak. (na jó itt ki backspace-eltem amit eredetileg ide írtam)
    A berzerk nem IC, nem ATOW, nem majszpálya, de te nem nézheted le mivel nincs tapasztalatod vele, mivel 10 perc után midig 'elmegy a net' (vagy s***a l****sz)
  • DrRadon
    Te ezt nem tudhatod. Te utoljára gyerekkorodban vettél részt bármilyen hentben.
  • Feró Flex
    ámen.
  • tpM
    Eurogamer előzetesből:
    "Az első ellenséggel való találkozás mutatja, hogy sok munkája volt a BISnek a mesterséges intelligenciával és hasonló dolgokkal. A micro AI-nak keresztelt rendszer biztosítja az élethű harci érzést. Az ellenfelek általában kerülik a nyílt területeket, házról házra mozognak és folyamatosan használják a rendelkezésükre álló fedezékeket."
    És valószínüleg Májusban jön PC-re.
  • tpM
    Hát azt az agyatlan fasságot ne hasonlítsd a régi OFPHu-s hentekhez...
  • DrRadon
    Van rá lehetőség... ArmA1.14. Külföldi Berzerk szerverek.

Remek móka volt, ahogy 3-5 H.AR.C játékos keresztülgázolt a külföldieken. Közben folyton csíterezték vargoszt. Teát tisztelték, majszot meg rettegték.
  • Sanyix
    Újra kellene ilyesmiket csinálni :D
  • Icebird
    Pedig milyen szép is volt mikor második everon front pályámon magam mellé rendelve Kváziékat megindultunk ilyen szépségekkel és leradiloztuk a nyugati tankokat veszteség nélkül.
    Milyen idegesek is voltak, de hát ennyit jelent egy szervezett támadás.:)
  • tpM
    ezen megint DSHK van NSVT helyett :O
  • repvez
    A nyeles autokat nem szeretem :D
  • Icebird
    végre egy cép kép:
  • tpM
    1-ben is ilyenek az árnyákok alacson részletességen.
  • repvez
    árnyékok
    Eddig is gyanusak voltak nekem az árnyékok, de ennél a képnél rájottem mi az.Az hogy nem minden vet árnyékot és nincs önárnyék sem.A fák árnyéka is fura.
    Eddig a Best fény/árnyékok a Cod4-es csernobili pályán láttam.Remélem a szar HDR kezelést megoldják benne, bár láttam abbol is képeket, most meg minden csillog még a tehén fehér foltjain is fénygloria látszik
  • [NST]Cifu
    Végül is csak azok a dolgok, amik igazán újdonságot jelentenének az ArmA-hoz képest.
  • tpM
    alpha
  • Hogthar
    Monjuk azokat a videókat nem a bis csinálta hanem akik megkapták a béta változatot ami valószínűleg eléggé butított volt, és ők tesztelték le hogy az épület nem olyan amilyen, az ai vacak de szerintem a végleges verzió korántsem lesz enyire rossz. Most pár Videó alapján mindenki ki van akadva, de Pcdomeon is írták hogy a béta butított változat és sok dolog kivan belőle véve.
  • [NST]Cifu
    Én már csak azt hiszem el, ami az orrom előtt van. ^^
  • tpM
    Szerintem ez akkor is jó lesz; már 1éve mutatták a microAI-t mikor kézjelekkel kommunikál, kinéz a sarkon stb a sajtó verzióból állítólag ki van véve, hogy gyorsabb legyen (mondjuk ez elég furcsa :D), az épületrombolás sincs bent (ezt ugye tegnap mondta egy fejlesztő) a többire meg még van ~1-2hónapjuk ugyanis az 505Games Jún.26-án akarja kiadni (nemtudom mennyi idő kiírni ezeket DVD-re meg boltokba szállítani stb)
  • MrJoe
    warez muháháháháá!!
  • Feró Flex
    Én ezért pinzzt nem adok.