35066
-
Tempike:Alap Arma kampány(1.16,1.07ACE)olyan izgi a csávók kipattannak HMMWV-ből aztán az meg lazán elcsapja őket,és rambózd egyedül végig a pályát úgy, hogy azt se tudod, hogy mit kell csinálni.Csak ott állnak mint fsz a lagziba-.-" -
csak a videot néztem a szöveget én sem értem -
n003 #15301 mit mond a végén összegzésül? lehúzza a játékot? -
nem, csak sima 1.14-es patch és 1.07ACE. bele se merek gondolni akkor az 1.16-al mit muvel.
Amugy az 1.16-ot csak simán lehet az 1.14-re rakni és muxik vele az ACE is?
De ha jol értem ha nagyobb proci teljesitményem van akkor jobb lesz az AI.Tehát akinek 4 magosa van annak okosabb elenféllel kell szembenézni mint akinek csak 2 magosa van?
nekem egy 4000+X2-esem van. -
ÉS jól megvan csinálva? -
tpM #15298 aha -
Az új Ace sziget müködik ace nélkül is?
-
tpM #15296 Ah az új 1.16béta patch-csel ugye? Itt van is róla egy ticket írják is, hogy talán a nagyobb teljesítmény miatt több CPU jut az AI-ra. -
A legujabb 1.07-tel.
Ja és az alapkampány az el sem indul valami olyan hibát ir ki hogy nem tudja a hangokat belölteni és felsorolja az osszes ACE-val kezdödö soundot. azek a hibák a QG kampány President cimu pályáján okoznak gondot. -
tpM #15294 Nemtudom, akkor lehet, hogy a kampányon átok ül, D00Mnak pl 5percenként crashelt :) Milyen ACE verzióval próbáltad? -
AT4 és PRG-t akarja takarni az aknavetö, csak hirtelen felindulásbol ezt irtam -
tpM #15292 Hát én ezek eggyikét sem tapasztaltam. Ja és nincs is benne aknavető... :O -
Egy kicsit nyomadtam kampányba ACE moddal és felb@szta az agyam most rendesen.Az igaz hogy a superAI-t engedélyeztem na de ne ebben legyen szuper hanem a mozgás és fedezék keresésben.
Ha kérhetem valamit kezdeni az AI-val, mert igy nem lehet birni.
A célzó, hallo és láto képességeit jo lenne ráncba szedni, mert azt nem hiszem el hogy ahol én távcsöves M4-el hasalva a fübe kb 6-700m re lévö célra 4-5 lövésböl találom el , ö álló helyzetböl nyilt irányzékkak AK-val max 2 lövésböl engem.Ja a másik kedvencem az UAZ tetején lévö géppuskás aki mozgo jármüböl szintén 2-3 lövésböl sikerül ilyen távra pontos lövést leadni.És a hallása is kiválo egy rá leadott lövésbol pontosan odafordul ahonnan a lövés jött és már tüzel is mindegy az hogy mellette még 30 egység tüzel ,de kiszurja, hol vagyok a gazba.
A saját AI meg Nem használja az aknavetöt hiába adom neki parancsba és majd mindenkinél van belöle, tehát használni tudná.A csapattársak meg épp ellenkezöleg viselkednek, ha ott rohangál a közelükben az ellen akkor se tesz néha semmit.
A páncélos egységek meg átlárszo páncélja van vagy olyan rendszer ami azonnal értesiti a kezelöjét hogy hol bukkan fel ellenség, mert még hátulrol se lehet megközeliteni a tankot(BRDM,BMP stb..) 300m-nél kölelebb mert egybol célrafordul és tüzel.Pedig a tank nem arrol hires hogy olyan jol kilátni belöluk a periszkopokon keresztül. -
tpM #15290 Elképesztő, hogy minden ilyen előzetesben célkereszttel meg név kiírásokkal játsszanak, nem lehet kikaplcsolni ebben a sajtó verzióban vagy csak ennyire bénák? -
nem tudja valaki hogy lehet hozzárendelni gombokhoz cselekedeteket? mint pl ha megnyomom a shift I akkor lerakjon egy c4 est amenyiben van nálam? mert láttam hogy pl animációhoz hozzá lehet rendelni meg aceben is van pár dolog amihez így hozzá van rakva. -
video elözetes
látni pár pozitiv és negativ dolgot a videoban -
veterán #15287 Szerintetek lesz évszak váltás az arma 2 ben? Jó lenne ha már lenne meleg nyár havas hideg tél mert még az opfsbe se volt. -
tpM #15286 vertical grip is ;) -
Pisztolymarkolatnak hívják vagy asszem Forward Grip^^
Mellesleg az is megfigyelhető, hogy másképp fogja az egyik csávó a DMR-t mint a kínai az M4-est^^ -
tpM #15284 eddig működött a photobucketes beszúrás... -
tpM #15283 Mk.48-con fogja a függőleges markolatot:
-
tpM #15282 Aha, bár sztem ez is lehetett volna végleges 1.15 már teljesen korrekt volt. -
Köszi! Akkor ahogy fejlesztenek egy adott patch-et, úgy változtatják a verzió számát, aztán ha elkészül a végleges, akkor mondjuk az lesz majd az 1.17patch..???? -
tpM #15280 Nem. -
Hali! az 1.15-patch-nek lett nem beta változata???? köszi -
tpM #15278 Nem, az a klánunk :D
-
Én lennék a Turul karma?_fáradt,edzésrőljött nem tud gondolkozni,szal megy ACE-olni_ -
szerintem értetted hogy mire gondoltam.
-
tpM #15275 ArmA 1.16 Beta patch -
Nagyon sziporka vagy ma
-
tpM #15273 :DDD -
Solt #15272 Felháborító... mik vannak, mozog a fegyver a kézben... elképesztő! :D
Ez elvileg szimulátor lesz, tehát ezek után akkor fogunk aggódni, ha neked bejön majd! :D -
az ARMA2-nek is olyan lesz az irányitása mint az első résznek ?
a fegyver össze vissza mozog a kezedben ahogy célzol :D
nekem nem jön be valahogy ez az irányitás. -
Solt #15270 Ez azért van, mert bezártad a "keresztény" topikomat, így most itt élem ki magam! :D
#15259: Elakasztalak én Te kis pelyhes állú... nehogy levágjam a Turul karmait! :D
#15261: Most, ha megint azzal jössz, hogy Te meg Napoleon lova, akkor felejtsd is el... ebből már elegem van Te kis bugyibuci!!! :D
-
tpM #15269 Neked előbb 1 alatt kell ACE warriorrá válnod :D jelentkezz Soltnál további infóért :P -
1)Mióta tudsz te spanyolul?
2)A magasságos zeusz szent segglyukára mi a fszért nem adták még ki?Bugos,nem bugos majd patchelik,addig is csinálhatnátok már az ACE II-2 hozzá vagy valami..^^ -
tpM #15267 Egy spanyol előzetes egész jókat ír: el lehet bújni a magas fűben, nagyon jó ballisztika; lövedékenként más pontosság (MoA) [mint ACE-ben], Coriolis-erő, átütés rendszer meg egyebek vannak. -
Ezt muszáj lesz valamelyik küldetésbe beleépíteni!:D -
Nem, ez mostani szerzemény, de annyira nosztalgikus a hangzásvilága, hogy nem bírtam megállni, és belinkeltem. Hja... azok a régi szép SID-es idők:) -
tpM #15264 vagy Peres-nek, megtörtént ;)
.png)